Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak.można niebustapic starszej pani albo dziecku miejsca w tramwaju

Polecane posty

Gość gość

Trzeba byc naprawdę niewychowanym

Gość gość lolipop
Bo dzisiaj ludzie to gnoje

Gość gość
Mozna,ja bedac w ciazy , w 8 miesiacu stalam w autobusie,nikt mi nie ustail miejsca,ani panie starsze ktore jakby zapomnialy ze kiedys tez dzieci nosily,ani mezczyzni,polecialam na rure w autobusie przy hamowaniu i uderzylam sie w brzuch,urodzilam w 36 tyg,nie wiem czy to byla przyczyna,ale odtad nikomu nie ustepuje,chyba ze jest to kobieta w ciazy.

Gość gośćwawa123
dokładnie tak samo ustępuję tylko paniom w ciąży albo z małymi dzieciaczkami, staruchom juz dawno nie-trzeba ich zobaczyć w lidlu albo w biedrze jacy są kurna waleczni....

Gość gość
Jak jesteś w ciąży i coś ci nie pasi to siedź w domu na doooopie

Gość gość
15:21 Kiedys tez bedziesz stary,moze bedzie lamalo cie w kosciach albo bedziesz mial inne chorobska to zobaczysz jak to jest stac w autobusie,gdy nikt nie bedzie chcial ustapic ci miejsca.

Gość gość
A ja ci zycze zebys byla najstarsza staruchom na swiecie i dotego z taka D U P N A baniom i zebys musiala 24 Godziny w altobusie wystac.

Gość gość
Dzisiaj jechałem ustapilem starszej a potem usiadla taka kobieta z 30 lat morda w smartfona, a wsiadla babka z 70 lat i ta nawet tylka nie podniosla, mi by bylo wstyd

Gość poli34
jakiejś babci ustąpić miejsce to jeszcze bym zrozumiała,ale bachorowi?...z jakiej racji?

Gość poli34
ja bym stała a gówniarz np.dwuletni by siedział :O...no jeszcze czego!

Gość gość
Z takiej ze przy hamowaniu moze sie przewrocic a ze waży o wiele mniej niz taka krowa moze sobie zrobic krzywde

Gość poli34
a co mnie obchodzi,że jakiś dzieciar może się obalić...mam go gdzieś :O

Gość gość
A ja zawsze ustępuję. W sklepie przepuszczam też kobiety w ciąży bo nie mam burackich poglądów na temat ciężarnych. Jak poczekam 5 minut dłużej to nic mi się nie stanie. Ja nie noszę w brzuchu dziecka, nie puchną mi kostki itd.

Gość gość
a co mnie obchodzi,że jakiś dzieciar może się obalić...mam go gdzieś pechowiec.gif typowy tok myslenia prymitywa

Gość gość
Hahahahs

Gość gość
prymityw czy nie ale ja będę siedzieć a ty jak osioł będziesz stać :D

Gość gość
Jak ktos ma ochote usiasc to powinien powiedziec osobie siedzącej ze chce usiasc a nie potem na necie sie zalic. Nie zawsze sie zauwazy ze ktos jest w ciazy. Mi nikt nie ustępuje, siedza faceci a ja stoje, w d***e mnie maja ale gdybym bardzi chciala usiasc to bym powiedziala

Gość poli34
prymityw czy nie ale ja będę siedzieć a ty jak osioł będziesz stać :D

Gość gość
Wstyd jest nieustapic osobie kolo 70 i kobiecie w wysokiej ciazy. Chociaz teraz kobiety ciazarne tak sie ubierają ze nie rzuci sie w oczy odrazu.

Gość gość
gość dziś Jak jesteś w ciąży i coś ci nie pasi to siedź w domu na doooopie x moze troche wiecej kultury?,gdzie ona napisala ze jej cos"nie pasi"??? bedac w ciazy ma siedziec 9 miesiecy w domu? czasami trzeba gdzies wyjsc dziecko,sprawy pozalatwiac,kobieta w ciazy to nie jakas uposledzona na mozgu osoba,ale noszac w brzuchu drugiego czlowieka,inaczej fiycznie sie czuje i jest wieksze niebezpieczenstwo,przy sytuacji ktora opisala,ze cos sie jej stanie lub dziecku,tak trudno to zrozumiec?

Gość gość
Nie zawsze sie zauwazy ze ktos jest w ciazy. x 8 miesiaca raczej trudno nie zauwazyc :D

Gość gość
niektorzy rowniez nie sa takimi mamuskami,z pretensjami lub maja wiecej niesmialosci,zeby isc i prosic o miejsce..przypadek z brzuchem na rurze powinien tez dac do myslenia i tym co w ciazy nie beda i tym ciezarnym w przyszlosci zeby sie jednak o swoje upominac,tym bardziej ze w busach chyba sa specjalne miejsca dla takich osob..czesto gesto zajmowane przez zdrowych,mlodych bykow

Gość gość
Gdy wsiadam do pojazdu to nie rozgladam sie za ciezarnymi . Po drugie ciaza to nie choroba. Kazdy kto stoi moze die przewrócić i upaść i sobie cos zrobic.

Gość gość
Przestańcie p******ic sie z tym tematem. Co jakis czas jakas lafirunda daje tem temat na kafe a wy n*******lacie bezsensownie na tych prowokacjach. Nie widzicie ze tematy sie powtarzają ? Wypad

Gość gość
gość dziś x jasne ze sie nie rozgladasz,ba nie masz takiego nawet obowiazku,ale dziewczyna opisala sytuacje,ze wyraznie bylo widac ciaze,a nikt jej miejsc aci co widzieli nie ustapil,ciaza to nie choroba i tu sie zgadzam,chociaz niektorzy lekarze twierdza ze jest jak nowotwor,tak wykancza organizm kobiety,bo jaka prace musi wykonac by stworzyc nowego czlowieka,a juz 8 miesiac to dzieciak jest wyksztalcowny w pelni,inaczej upadnie "kazdy",a inaczej kobieta z takim dzieciakiem w brzuchu

Gość gość
Ciaza jak nowotwór? P****alo cie rowno gosciu. W ciazy wszystko robilam, nikt nie uzalal sie nade mna, tachalam codziennie zakupy po kilka km , jezdzilam autobusami stalam i do nikogo nie mam o to pretensji. Chvialam to stalam, jakbym chciala usiasc to mam jezyk by poprosic . Przestańcie przesadzać .

Gość gość
Ale tłuki z was. Bardziej zalosne sa osoby ktore chca usiasc a nie poprosza niz te ktore nie ustąpia. Zacznijcie uzywac jezyka cwoki

Gość gość
Babo jedna z druga. Jezeli planujesz jechac autobusem a boisz sie o ciaze to wejdź , rozejrzyj sie czy sa wolne miejsca a jezeli ich nie ma to podejdz do jakiegos kolesia i powiedz : prosze pana, prosze o ustąpienie miejsca. Konkret. Wstydliwe lalunie ktore wola p*****lnac sie o rurę niz powiedziec komus by ustąpił . Zalosne

Gość gość
Jesli sie uderzylas w rurę to tylko twoja wina. Trzeba stac bokiem i sie mocno trzymac albo pogonic ktoregos gagatka z siedzenia i usiasc.

Gość gość
Bądźmy po prostu dla siebie dobrzy, osoba bez kultury mówiąca chamsko o ciężarnych to po prostu prymityw.