Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nolcia14

odpoczynek w spa

Polecane posty

Witajcie, czy ktoś w ostatnim czasie odpoczywał w spa? Macie jakąś sprawdzoną miejscówke godną polecenia? Ja juz tak jestem wykończoną pracą że marze o odpoczynku. Chciałabym nad morzem i znalazłam ciekawy hotel http://www.primaveraspa.pl/cennik-pakiety/5-dniowe-spa/ Co najważniejsze spa oferuje pakiety 5-cio i 7-mio dniowe co bardzo mi odpowiada no i cena tez ok.

ja Ci mogę polecić hotel ze SPA o nazwie Bacówka Radawa, mają bardzo fajne i różnorodne zabiegi SPA, a na dodatek sam hotel jest klimatyczny, no i jego okolice

Gość gość
Jak ktoś z forumowiczów szuka hotelu ze spa to ja gorąco poleca hotel http://www.hotelremes.pl/ w Poznaniu. Była ta z siostrą i bardzo miło wspominamy ten pobyt.

Gość gość
Ja kiedyś odpoczywałam w spa. To super sprawa! Wybraliśmy się z mężem do hotelu verde montana w Kudowie Zdroju. Mieliśmy wykupione zabiegi i niesamowicie się tam zrelaksowaliśmy i odpoczęliśmy.

Gość gość
ja mogę wszystkim polecić swietny hotel ze SPA niedaleko Rzeszowa, nazywa się Bacówka Radawa, maję ekstra fajne zabiegi SPA i warunki noclegowe, a dookołoa lasy i spokój :))

Gość gość
świetne SPA jest w hotelu W Krainie Alicji, w Nałęczowie, mają wiele super zabiegów w korzystnych cenach, byłam tam dwa razy i odpoczęłam bardzo

Gość gość
Ja byłam w Remesie - super strefa spa - ja skorzystałam z masażów.

Gość malvinka_
Świetne spa mają w Hotelu Aquarius Spa w Kołobrzegu http://www.aquariusspa.pl/ . Oprócz szerokiej oferty różnego rodzaju zabiegów jest też łaźnie i sauny, np. solankowa, fińska. Można też skorzystać z aquacenter z basenami, jacuzzi, "dziką rzeką".

Gość gość
Spa jest fajne ale raczej rzadko sobie możemy na nie pozwolić. Ja natomiast posiadam swoją saunę i to tam głównie odpoczywam po pracy. Saunę wykonała dla mnie firma www.saunyfinskie.com.pl ponieważ nie lubiłam chodzić do publicznych.

Gość gość
Ja niedawno wróciłam z bardzo, bardzo fajnego spa :D A było to w hotelu Unitral w Mielnie :D Świetne zabiegi, pełen relaks dla duszy i ciała :)

Gość Beatka

Ja mam swoje stałe miejsce do, którego jadę regularnie z przyjaciółką i jest to  Hotel & Restauracja Eclipse w miejscowości Domasław k/Wrocławia. Do dyspozycji w hotelu mamy oczywiście strefę spa - saunę fińską i parową, przestronne jacuzzi, salę fitness oraz gabinet kosmetyczny. Osobiście polecam skorzystać z  masażu klasycznego  i relaksacyjne gorącymi kamieniami. 

Gość muczka

Dla mnie tak naprawdę nie ma lepszego wypoczynku niż własnie spa. Ostatnio na weekend byliśmy w hotelu Pod zielonym dębem w Bohuminie i pierwszy raz byłam na piwnym SPA 😄 to był odlot. Na pewno się tam jeszcze wybierzemy