Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tu manager 37, wygrywam 35 baniek w lotto i jestgem krolem zycia

Polecane posty

Gość gość

seksowne studentki palace slimy beda sie ustawiac w kolejce do zostania moja zona czyz nie mam racji?

Gość gość
Babcia go papierosem przypalała, jak był niegrzeczny :P x Głupi menagerze: g_wno zawsze g_wnem zostanie, nawet jak je w złota folię zapakujesz :P. Tak i ty, możesz wygrać/dostać miliony, a dla kobiet i tak będziesz NIKIM :P. Inne niedojdy życiowe nie muszą mieć milionów, by baby doiły ich w małżeństwie z kasy :P.

Gość gość
Piotrek tak mi sie jakos kojarzy taki wizerunek mocno zadbanej studentki, lubiacej seks, palacej papierosy typu slim kojarzy mi sie to z hedonizmem nie chcialbym zeby moja zona palila, ale kochanka niech pali

Gość gość
Pogadały se dwa mody :P.

Gość gość
Ja mam tak kolego iz wole inne do zwiazku a inne bym chcial do seksu do zwiazku - uczuciowa, sympatyczna pieszczoszka, uroda 6.5 / 10 tez ujdzie, moze miec i 31 lat do seksu - studentka z tatuazem, zadbanymi packonkciami, lanczuuszkiem na stopie, z blyszczaca torebka, palaca slimy

Ja chce dziewczynę 18 letnią. Bo jak będę miał 30, a ona 27, to będzie czas na dziecko. 9 lat bym z nią szumiał.

Gość gość
Piotrek121212 dziś ... 9 lat bym z nią szumiał. ... x Jak woda w klozecie :P.