Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Halo! Kobiety obudzcie sie! Istnieje cos takiego jak WAZEKTOMIA!

Polecane posty

Gość gość
moj mazpo 1 dziecku zrobil wazektomie , nigdy nie zwiazalabym sie z dupkiem ktory chcialby abym sie trula tabsami cale zycie !

Gość gość
gość dziś nie kozacz tak, nie kozacz bo przestaniemy d**y dawac i co wtedy zrobisz kundlu szczekajacy? na recznym bedziesz jechal i jaja sobie lizal jak pies

Gość gość
"nie kozacz tak, nie kozacz bo przestaniemy d**y dawac i co wtedy zrobisz kundlu szczekajacy? na recznym bedziesz jechal i jaja sobie lizal jak pies " Jemu i tak nikt nie daje :D x Potwierdzam kobitki - facet gotowy na wazektomie to jest to! :)

Gość gość
Daje mi daje. Ale normalna kobietka a nie feminazistka. Tepe klacze same sie podwiazujcie.

Gość gość
wiesz co to jest feminizm imbecylu?

Gość gość
Imbecyl to cie palcem robil, tepa dziuro do y*****a

Gość gość
ciebie natomiast imbecyl wychowal , dlatego do niczego sie chamski szczylu oprocz j****ia nie nadajesz , zero klasy , zero kultury osobistej

Gość gość
nie rozumiem jak taki buchaj namachał czworo dzieci i nie chce dokonać wazektomi w Niemczech ten zabieg jest refundowany od 3 dziecka jak ktoś ma może go wykonać za darmo chwila moment to trwa nie zmienia nic w życiu faceta oprócz tego że nie może mieć dzieci :-)

Gość gość
Ale to katolicka Polska a nie Niemcy. Jedz to cie chetnie ciapak wychedozy.

Gość gość
skąd wiesz naoglądałeś się TVN i myślisz że taki chojrak z ciebie najgorzej jak ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem co dokładnie ma namyśli kierowany do nas przekaz Strasznie dużo tu prostaków i cebularzy na szczęście w realu tak się nie ujawniają sku/r/we/s/y/n/y

Gość gość
a odpowiedzialny facet a nie buchaj robi zabieg a nie tak jak w angli zrobił kobicie siedmioro dzieci a ósmej ciąży nie dała rady usunąć dziecka nie chciała więc się powiesiła bo buchaj musiał buchać spermą :-o

Gość gość
Mogła brac tabletki. Albo d**y nie dawac.

Gość gość
a dlaczego ONA byk nie musi ? mógł się do kibla strzepać :-)

Gość gość
Bo ciaza to jej problem

Gość gość
nie ciąża w małżeństwie to nie jest problem dziecko idź do książek poucz się bo c***a wiesz o życiu a i nie rozmnażaj się już wystarczy jeden imbecyl :-o

Gość gość
Kochani..jestem po wazektomi naprawdę fajna sprawa,życie i sex na lajcie żadnego stresu..pozdrawiam wszystkich koniecznie po zabiegu zbadać sperme

Gość gość
To jeszcze raz ja ten po wazektomi..jest trochę dyskomfortu po zabiegu,tak tydzień ale nie jest źle,panowie dbajcie o swoje kobiety..ja dałem1000zl nie wiem ile teraz kosztuje w Turku fajna klinika..zabieg trwał niecałe 2godz na znieczulenie miejscowe..naprawdę warto