Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydza mnie kobiety po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Nigdy takiej nie widziałem nago ale domyślam się że z ich c**a nie jest najlepiej

Gość gość
Acha, i brzydzisz się ot tak, na zapas?

Gość gość
ale muszą przez to przejść cymbale to jest boskie i piękne i jak okrutnym trza być żeby coś takiego napisać ty to byłeś wyszczany na kamieniu i ssałeś mleko suki???

Gość gość
Niech se będzie piekne ale jak z taka potem uprawiac sex?

Gość gość
Z ci/pą Twojej matki tez nie było najlepiej. Chyba ze znalazla Cię w kapuście :-P

Gość gość
nie martw się tak ,sfrustrowany prawiczku ;-) ludzkość nie wymarła więc normalni ludzie od tysięcy lat dają radę ...nno ale to nie będzie twoim udziałem. Wyrazy współczucia dla twojej matki.

Gość gość
kup se dmuchano skurcybycy sia na zycenie i nie piernicz gupot

Gość gość
niestety brzydną i te rozstępy , często też wargi sromowe robią się czarne i wiszą. niestety gdy przyjdą dziatki to brzydną i więdną kwiatki...

Gość gość
C**a matki mnie nie obchodzi to chyba jasne

Mnie brzydza po porodzie i w czasie ciąży. Wzrost wagi to jedno, drugie to, ze zachodzą zmiany hormonalne i np. po porodzie wypadają włosy albo robią się jakieś plamy na skórze. C**a musi dochodzić do siebie długi czas, a i tak już nie jest taka jak na początku. Brzydzi mnie już sam fakt łączenia się komórki z plemnikiem, pozniej powiększający się brzuch :o A i jeszcze jakieś pojęcia typu "czop sluzowy" "rozwarcie" rzygam krva :D :D Na szczęście nigdy nie zajde w ciążę i nie będę musiała znosić tego koszmaru, cieszę się ze dojrzalam do tej decyzji

Gość gość
po porodzie powinno się taką pognać i wziąć sobie nową , która jeszcze nie rodziła, ładną

Gość gość
Mój jest przy każdym badaniu cipki u ginekologa i wspierał porody wie co się dzieje nie jest matołem bym musiała go trzymać w domu. Nie wstydzę się go podczas badań i porodów. Ubezpiecza przed z bocznym lekarzem. ..Pacjentka była na fotelu. Ginekolog rozpiął rozporek... ostatnio nawet onkolog i urolog gwałcą i molestują. Mąż mnie masuje całe ciało i kończy piersiami i cipkę na końcu.

Gość gość
zmiany po porodzie mają to do siebie że się cofają. TRZEBA O SIEBIE DBAĆ....i żeby to wiedzieć trzeba to przeżyć a nie pieprzyć jak ślepy o kolorach. Głupota wasza jest nieodwracalna i to jest dopiero żal.

Gość gość
Jestem po porodzie trzy miesiące i jakos mi to wisi. Rozstępy to jedyny problem który widzę, a z waga problemy mialam od zawsze, robię co mogę. Nie muszę się wszystkim podobać, ważne że mam wspaniałego brzdaca i męża którego pociągam tak samo jak przed ciąża i porodem.