Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wole muzulmanow za sasiada niz ukrainca

Polecane posty

Gość gość

Serio juz wole Arabow w Polsce niz Ukraincow. Juz nie tylko przyjmuja studentow, ale coraz czescie widuje emerytow i male dzieci. Ludzie, ktorzy zyja z socjalu. Pytanie czyjego? Naszego podatnikow czy Ukrainy?

Gość gość
No,nie dziwię ci się! Lepiej mieć urżnięty leb,niż wyprute flaki.W drugim przypadku trzeba się więcej namęczyć :D

Gość gość
13:55 Moj drogi. Lepiej miec arabow, ktorzy siedza cicho bo wiedza jaka jest sytuacja w Polsce niz rozwydrzone bydlo poslugujace sie tym barbarzynskim jezykiem.

Gość gość
Ja mam sąsiadów spoko! Nie narzekam :D

Gość gość
Z tym strachem przed arabami to wy przesadzacie. Zaden arab nigdy niczego w Polsce nie zrobil i nie zrobi. To zasluga naszego nacjonalizmu, ktory w UE przybral postac tolerancji i liberalizmu dlatego maja problem. U nas nigdy tego nie bedzie a UE zazdrosci nam charakteru. W UE jak Arab zg***** Niemke to zostanie uniewinniony ze wzgledu na islamofobie, w Polsce dostal by kare i zostal skopany na smierc w wiezieniu.

Gość gość
13:55 haha dobra odpowiedź. Myślę, że powinniśmy modlić się za 1 i 2. Nie można wpuszczać imigrantów tak jak robi to Merkel. To jest inwazja i tak musimy na to patrzeć. Postanowiłam "zbliżyć" się do naszych wrogów. Na YT znalazłam araba, który jest chrześcijaninem i omawia koran. Trafiłam też na badania według, których jasno wynika, że arabowie przez związki z kuzynkami doprowadzili to tego, że są coraz głupsi. Trochę szkoda mi ludzi, którzy w koranie mają regulacje dotyczące tego komu należy się dziecko będące owocem seksu z kozą ( należy się właścicielowi kozy ) Tyle lat śpią z kozami i nie zorientowali się, że z tego nie ma potomstwa... Trochę to smutne. Módlmy się więc za tych imbecyli bo nie wiedzą co czynią.

Gość gość
14:00 Chachlow masz za sasiadow? Super

Gość gość
gość dziś x Trudno mi przyjąć do wiadomości, że oni współżyją z kozami. Może mam za słabą wyobraźnię. :(

Gość gość
14:08 Ty debilu szukasz problemu tam gdzie nie istnieje. Zachowujesz sie jak typowy lewacki paranoik. Czy ty zyjesz w Polsce czy w Szwecji? Nam nigdy nie grozila i nie bedzie grozic islamizacja! Otworz oczy na realne problemy imbecylu!

Gość gość
O to to! Dokladnie taki sam temat zakladalam pare miesiecy temu ale widze, ze nadal są podobne osoby do mnie :) mam sasiada murzyna z Afryki - koles praktycznie niewidzialny, przemyka, rzadko powie dzien dobry, ale poza tym zero z nim problemow, kolezanka zas wynajmuje mieszkanie obok ukrow to koszmar, syf na klatce, oni pala, chlaja, ona chce sie wyprowadzić bo zaraz robale od nich wyjdą, a tam z 8chlopa na 40m kw mieszka :/ no i głośno się zachowują, nie znosze ich, coraz wiecej Polaków ma dosc tej holoty

Gość gość
No tak bo każdy czarny to muzułmanin :O Sorry, ale oni są grzeczni jak jest ich niewielu.

Gość gość
14:43 zobacz "debilu" co dzieje się na granicy polsko-niemieckiej.

Gość gość
Nie o to chodzi, ze czarny to muzulmanin. Po prostu dla mnie Afrykanin czy inny Arab bedzie mniej uciazliwy niz z****** pijak ukr. Jak wiadomo Arabowie Azjaci i Afrykanie spozywaja malo alkoholu. Bywaja z nimi zadymy ale nie sraja we wlasne gniazdo a ukry to by sraly pod siebie, nie dbaja o nic, o wlasne bachory, o sasiadow, o higienę