Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prime

Jak kobieta może się szybko odkochać ?

Polecane posty

Gość Prime

Witajcie, byłem w krótkim związku, który trwał niecałe dwa miesiące i wiem, że dziewczyna z którą byłem, była we mnie zakochana(ja w niej nadal jestem), sama mi to mówiła, nawet osoby z jej otoczenia mówiły, że nie potrafiła sobie wyobrazić życia beze mnie. Przed oficjalnym związkiem znaliśmy się 2 miesiące i Ona sama mówiła, że nie było dnia, żeby o mnie nie myślała. Niestety z mojej winy wszystko się sypnęło w ciągu tygodnia, może dwóch, bo popełniłem kilka poważnych i powtarzalnych błędów(nie wnikajmy w szczegóły) . I teraz mam pytanie bardziej do kobiet. Czy możliwe jest, że Ona się we mnie odkochała w ciągu niecałych 2 miesięcy jeśli wcześniej tak jej na mnie zależało czy może nadal myśli o mnie ? Czy są szanse, że kilkumiesięczny brak kontaktu wyleczy wszystkie rany i się do mnie w końcu odezwie ? W ostatniej wiadomości napisała mi, że między nami już nic nie będzie, ale porozmawiać możemy zawsze.

Gość gość
mnie zajęło ponad 2 lata a koleżanke trzyma już 6 lat, miłość to tragedia :P

Gość gość
"Czy możliwe jest, że Ona się we mnie odkochała w ciągu niecałych 2 miesięcy jeśli wcześniej tak jej na mnie zależało czy może nadal myśli o mnie ?" x Wszystko jest możliwe, ale nie musiała się koniecznie od razu "odkochać", mógł po prostu wziąć górę zdrowy rozsądek. xxx "Czy są szanse, że kilkumiesięczny brak kontaktu wyleczy wszystkie rany i się do mnie w końcu odezwie ?" x Następna pisda, nie, pierwsza się raczej do ciebie nie odezwie, skoro to ty nawaliłeś.

Gość gość
PS. Czy to przypadkiem nie ty od tych p****li i zabawek erotycznych? ;)

Gość gość
jeżeli powiedziała że już nic nie będzie raczej nie ma co sie łudzić

Gość gość
I jeszcze jedno - mogła się szybko "odkochać", jeśli sobie uświadomiła, że jesteś zupełnie inny, niż sobie wyobrażała..

Gość gość
A skąd wiesz że byla zakochana, to moglo byc również zauroczenie a to potrafi tak samo szybko minac jak sie pojawilo

Gość gość
Raczej nie odkochała się, może pomyślała bardziej rozsądkowo. Nie czekaj, naprawiaj szybko co zepsułeś. Szkoda że nie napisałeś co konkretnie zrobiłeś, łatwiej byłoby ocenić. Ja miałam podobnie niedawno, zostałam porzucona po 2 miesiącach, zachował się nieładnie, ale nie odkochałam się, wciąż o nim myślę, pisałam maile ale on nie odpisuje, więc dałam sobie spokój.

Gość gość
Mogła być zafascynowana ale pokaz zabawek erotycznych pokazał cie w roli na palonego zboczenca.

Gość gość
doradźcie kobiety

Gość gość
Jak Ci na niej zalezy to zrob cos, napraw to co zawaliles! Po co chcesz czekac kilka miesiecy? Az negatywne emocje opadna, staniesz sie jej obojetny I moze pozna innego? Dzialaj bo pozniej moze byc za pozno!

Gość gość
Mój naprawiał...dużo dużo mi zadośćuczynił tyle ze był jeden powazny problem przez który nie byłam w stanie sie zblizyc ponownie-brak szczere rozmowy,wyjasnienia sobie wszystkiego...jesli nie zadziałasz w koncu może sie znalezc inny który od samego początku będzie z nią rozmawiał o wszystkim i na bieżąco wyjasniał nieporozumienia

Gość gość
Bardzo szybko, wystarczy że jakiś inny powie jej że ją kocha, od tego kobiecie rozkładają się nogi i od razu twierdzi że kocha rochacza a ciebie nienawidzi, jak się wyda rozwodzić się chce, to bardzo głupie istoty, nie myślą samodzielnie, wszystko robią według zakodowanych schematów, hasło = reakcja :classic_cool: