Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dyletant

O wszystkim i o niczym

Polecane posty

Gość gość
Przecież to większość tych miłych starych użytkowników zrobiło taki młyn ;)

Chętnie bym posłuchała Twojej rady Romantyczny;-) Niestety muszę się ogarnąć i zmykam na zakupy.

Gość gość stary ramol
Admini dbają o liczbę wejść na forum, bo od tego zależy szmal z reklam. A poprzedni "wizerunek" najwyraźniej nie sprzyjał podnoszeniu wyników finansowych :P

Gość gość
Ja piszę z 'gościa' i jakoś na nikogo nie najeżdżam ani nie wyzywam, mimo iż jestem 'anonimowa'. I tak samo irytuje mnie chamstwo i brak na nie reakcji tzw. administracji. Nie rozumiem ja można na to dawać przyzwolenie!!!

Gość gość
Przecież krawaciarz to Klawy i w dodatku żonaty cap Reszta też przegrana i przebrana bo co te kłamstwa? Żeby jak najwięcej ludzi zrobić w konia? W życiu na codzień też kłamiesz ? Wielonickowatość zniszczyła forum i wasze kłamstwa:)

W tym p*******m świecie, każdy kłamie gościu. Nie rzucaj kamieniem, skoro sam nie jesteś bez winy:)

Gość gość z przeszłości
Daj spokój z tą wielonikowością, bo to śmieszne.

Gość gość
Śmieszny jesteś ty wylogowany pajacyku :-D

Gość gość
Sraka ty też kłamiesz :) Masz faceta a piszesz z innymi poza forum i to jest w porządku ? Mam nadzieję że chociaż jeden nauczył cię orgazmu Kingusiu :)Mam nadzieję że raka wyleczyłaś:)

Gość gość z przeszłości
Przestań rzucać oskarżenia. Ona nie ma na imię sraka i nikomu nic złego nie robi.

Myślisz, że zabolą mnie twoje słowa wyssane z palca? jak ty mało wiesz o życiu nieudaczniku:)

Gość gość
Kinga wyleczyłaś już raka? Ja tam guz? I jak tam panowie z maila? Nauczyli cię jak osiągnąć orgazm?:-D Dowody Sraka że Kusza to Uległa Hejti ja oskarżyłaś wirtualny szlaufie:(:(:(:(:-O

Gość gość
Sraka jepala się z Androgenem bez zębów :-D

Gość gość z przeszłości
Sami pora zostawić gościa samego na temacie:D

Gość gość
Kinga Samansara wszystkich wyzywa od nieudaczników a sama ma się za niewiadomo co:):-D Kreska podobno ją hejtował, Kusza to Hejti tak twierdziła Kingusiu a dowodów do dziś brak :-DSama masz nieźle za uszami 💤

Gość gość z przeszłości
13 lat jestem na forum ,kiedyś bylo inaczej , właśnie wypadł mi hemoroid

Tak, myślę Gościu z przeszłośći, iż gość "Pan Sraka" lubi sam z sobą porozmawiać, udając ćmę, motyla, czy kobietę. Ważne, że porozmawia z sobą..na tym samym poziomie. Nie przeszkadzajmy mu w prawdzie objawionej:)

Gość gość
dziś Takie pytanie mam do Ciebie: czy Ty nie masz życia poza forum że się tak podniecasz tutejszym? Kto było kim, co robił itd. To dla Ciebie naprawdę takie ważne? Nie uważasz że to trochę chore? Powinno interesować Cię jakimi ludźmi otaczasz się w realnym życiu, a nie prowadzisz jakieś dziwne śledztwa jakbyś nie miał nic bardziej sensownego do roboty. Pewnie zresztą nie masz.... Zawsze jednak warto to zmienić. Zainteresować się czymś, poczytać dobrą książkę itd:)

Gość Dyletant
Wow nie sądziłem że aż taką furorę zrobi mój temat. Nie było mnie chwilę (sprawy służbowe) i tyle postów. Super ;)

Gość gość
Dyletant to mundurowy lub inny urzedas...sprawy sluzbowe;) typowa nomenklatura nazewnicza:)