Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niech was ręka boska broni przed związkiem z nie dziewicami, samotnymi matkami,

Polecane posty

Gość gość

kobietami, które miały choćby jednego partnera. Niech was ręka boska broni przed tak nierozważną i nieodpowiedzialną decyzją życiową, która spieprzy wam dożywotnio egzystencję. Nawet jeśli miała tylko jednego partnera przed wami(chociaż i w to nie możecie wierzyć, bo kobiety łżą), to i tak najpewniej wybierała sobie po wzrościku, po ekspresji androgenów, byle był MĘSKI, szeroki, wysoki, mówił wyraźnym, donośnym głosem, pewny siebie, zminy, umiał przywalić komuś ryj, ale niestety okazuje się, że wysoki testosteron odpowiada nie tylko za te cechy, ale również sprzyja skłonności do zdrad, ryzyka, za nieodpowiedzialność no i pani nie może ujarzmić swojego męskiego misia, wtedy postanawia spuścić z wymagań i pojawiacie się wy, wybór drugiego tieru, podrzędna kategoria. Nie ważne, którzy jesteście, drudzy, czy setni. To i tak jest upokarzające, że wzięto was, bo coś innego nie wypaliło. Gdybyście startowali do tej kobiety zanim się wyszalała, spróbowała ujarzmić wysokiego luzaka, albo zaciążyła to zostalibyście potraktowani jak śmieć, wyśmiani, odesłani parsknięciem i jeszcze jej obecny fagas wpiertoliłby wam, a ona niby by go powstrzymywała, ale w głębi duszy podniecałoby ją to. Potem przyjdzie do was z podkulonym ogonem, albo narzeka, że nie ma już porządnych facetów. Ja wolałbym zdychać na raka bez morfiny niż godzić się na taki los i na takie traktowanie. Nie dajcie sobie wyprać mózgu. Kobiety powiedzą, że "prawdziwemu, dojrzałemu facetowi" nie przeszkadza dziecko, albo jej przebieg. Tylko, że definicja "prawdziwego faceta" jest taka, jak kobiecie jest wygodnie w danej chwili, gdy był wysoki, męski macho to nie byliście "dojrzałymi i prawdziwymi facetami" białorycerze, tylko śmieciami, cipami i żałosnym goffnem.

Gość gość
dokładnie tak

Gość gość
Ja bym nigdy czegoś takiego nie zrobił.

Gość gość
ale mnie biegunka męczy ;/

Gość gość
Dość ciekawe. Napisz więcej plz. Swoją drogą powinieneś pisać arty.

Gość gość
To oczywiste, ze tylko frajer bierze uzywana i poprawia po kims. :P

Gość gość
15:05 Tak, ale niestety takich frajerów na razie nie brakuje, albo białorycerzy, którzy myślą, że jak będą bronić te przechodzone kobiety przed potępiającymi ocenami to zaroochają.

Gość gość
up

Gość gość
15:16 ja nigdy zadnej.nie.bronie przed niczym,.ani przed nikim. Co.one matka moich dzieci maja byc,.zebym.je bronil i ryzykowal zycie/zdrowie? Jaki.ja mam w tym.interes? Bronie i.pomagam.tylko.tym ktore ****** i ktore postrzegaja mnie jako dobrego.dawce genow i ojca.

Gość gość
Ciebie to żadna nie chce nawet "używane" i samotne matki :PP

Gość gość
Autorze to ty masz problem, żadna Cię nie chce i żadna chcieć nie będzie , poza tym z jakiej racji brać takiego przechodzonego f*uta , kto na to poleci :D

Gość gość
17:04 No i bardzo dobrze

Gość gość
17:15 Każda kobieta poleci na roochacza, który zaliczył mnóstwo kobiet, nawet jeśli oficjalnie kobiety to brzydzi to w praktyce żadna nie odmówi takiemu.

Gość gość
17:42 pisząc żadna sam się ośmieszasz , nie wiem gdzie ty sie obracasz i w jakim towarzystwie , podejrzewam że w wirtualnym tylko.

Gość gość
kobiety pragná prawiczków brzydza sie nieprawiczkow