Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodziny wielodzietne są bardziej szczęśliwe

Polecane posty

Gość gość

Mówcie co chcecie moje drogie ale taka jest właśnie prawda.

Gość gość
Rozpodowki j****e

Gość gość
Zgadzam się z tobą pod warunkiem że jest to normalna rodzina a nie patologia gdzie gniota się w dwóch pokojach w 8 osób

Gość gość
mam znajomych: jedni bedą mieli teraz trzecie dziecko, są szczęśliwym małżeństwem idą po dwójkę do przedszkola trzymając się za ręce uśmiechnięci, i drudzy znajomi - z założenia tylko 1 dziecko, więcej nie chcieli, wiecznie narzekający i niezadowoleni, jacy to oni są zmęczeni, zresztą ona już teraz przeprowadziła się do kochanka, rozbiła 2 małżeństwa ( swoje i tego nowego chłopa ), sprawa rozwodowa w toku.

Gość gość
Prawda jest taka,autorko,ze szczescie dla kazdego oznacza cos innego.Amen.

Gość gość
wow i na podstawie dwoch rodzin cale spoleczenstwo ocenilas? gratuluje glupoty

Gość gość
Od ciebie szczescie tak bucha ze az musisz ciagle te durne prowokacje klepac,fakrycznie szczyt spelnienia.

Gość gość
Dzieci mają poczucie niepewności, zmuszone są do rywalizacji, porównywania się między sobą, zastanawiania się którego potrzeby są lepiej spełnione i które jest bardziej kochane. To koszmar i trauma na zawsze. Znam kilkoro dzieci z rodzin wielodzietnych i każde... miało potem jedynaka. Nie oszukujmy się. Wielodzietność jest korzystna z punktu widzenia biologicznego i dla rodziców. Jednak w wymiarze indywidualnym dzieci w takich rodzinach są ofiarami.

Gość gość
Ja jestem szczęśliwa, ze mam chociaz to jedno dziecko. Wg lekarzy moje szanse na ciążę, wynosily zero. Moje dziecko to CUD. Jak moglabym być nie byc szczesliwa ? :)