Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nelialika92

Sklepy internetowe z odzieżą.

Polecane posty

Gość gość
Ja ostatnio kupiłam fajną piżamkę przy okazji kupowania pościeli dla dziecka. Na tej stronie http://www.takaposciel.pl/pizamy/pizamy-damskie mozna kupic bardzo ciekawe i dobre gatunkowo piżamki i inne rzeczy potrzebne do spania.

Gość gość
Ze swojej strony mogę polecić www.HirexShop.pl - bardzo dobry sklep, który niedawno odkryłam.

Gość gość
Moim ulubionym sklepem internetowym jest renee <3 Przesłodka strona, super ciuszki i buty, no i teraz mają różne dodatki :)

Moim ulubionym sklepem, który wszystkim polecam jest https://cosmosmoda.pl/ Zawsze znajdę coś tam dla siebie na różne okazje lub tak po prostu. Jakość jest super, ceny są przyzwoite. Wszystko jak najbardziej na plus. Polecam serdecznie :)

Gość gość
Zdecydowanie Carry! Internetowo i stacjonarnie.

Gość gość
to ja dorzucę jeszcze od siebie doły damskie i męskie, uwielbiam pod kątem, ceny, materiału i wymiarowania pasują idealnie https://fabrykajeansow.pl/ :)

Gość gość
Ja nie pamiętam, kiedy ostatnio robiłam zakupy w sklepie stacjonarnym, a jeśli już do niego idę to tylko po to żeby zmierzyć rzeczy, które podpatrzyłam na stronie internetowej. Ja np. uwielbiam sklep internetowy Moodo bo bardzo często mają kody rabatowe. Ostatnio nawet zamawiałam szorty na lato z tej strony https://moodo.pl/pol_m_KOLEKCJA_SZORTY-DAMSKIE-184.html i przyszły bardzo fajne. :-D

Gość gość
Witam. Ja serdecznie polecam sklep dostępny pod tym adresem. https://malykuferek.pl/ Nie będę tutaj przekonywał jakiej to jakości są tam produkty, ani jakie to ceny... sami się przekonajcie. Pozdrawiam dodam tylko, że ja się nie zawiodłem :)

Gość CosmosModa
Serdecznie dziękujemy za polecenie naszego sklepu :) Jeśli interesujesz się modą damską i szukasz inspiracji to zapraszamy na naszą stronę internetową :D Specjalnie dla wszystkich forumowiczek przygotowaliśmy kod rabatowy w wysokości 10%. Nie przegap takiej okazji! Koniecznie zapoznaj się z naszą ofertą. Kod rabatowy: COSMOSMODA2018

Gość gość
Sklep https://www.lejdi.pl/ masz połączony bezpośrednio ze szwalnią, więc tam nie ma po prostu prawa, żebyś nie trafiła z rozmiarem. Wszystko można dopasować bez większych opłat. A jakieś dodatkowe aplikacje za kilka złotych, a fajnie wychodzą. Kilka fantastycznych kreacji wieczorowych mam od nich właśnie.

Gość Jallka
no ja jestem mega zadowolona z Nico - mają też sklep online i wysyłaja szybciutko. no a wybór jest na prawdę szeroki i mozna tam znaleźć nie tylko ubrania ale i dodatki :)

Gość Menna

Ubrania z nico.com.pl są bardzo fajne, mają spory wybór więc można naprawdę złowić niezłe okazy. Mają spory wybór i tak naprawdę zawsze coś tam dla siebie znajdę odpowiedniego!

Gość Ela

Jeżeli chodzi o galanterię skórzana oraz obuwie to ja mogę polecić BucikSklep.pl  mają szeroki asortyment i bardzo fajne, świateczne promocje, rabaty na wybrane obuwie :)

Gość gosiekss223

polecam multu 😜

Gość Gosia

Myślę, że Carry się sprawdzi. 

Gość Marta

Ja zdecydowanie wolę kupować ubrania w sklepach stacjonarnych za to mój mąż tego nie cierpi więc zamawia od jakiegoś czasu na recea.pl i powiem wam, że fajne jakościowo są te ciuchy.  Na przesyłkę też długo nie czeka także gdyby któryś z waszych mężczyzn poszukiwał to polecam. 

Gość mientos

a noor.pl ? mój mąż lubi u nich kupować i szczerze mówiąc mają dobrej jakości te ubrania. myślę ze to jest fajnie wyposażony sklep

Gość Artizo

www.artizo.pl

Gość faktycznie

Ja ze swojej strony polecam https://molilla.pl. Zawsze szybko, tanio i modnie. Kupiłam tam już sporo rzeczy, a aktualne nowości są świetne.

Gość gość

Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdanareklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy?Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdanareklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy?Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdanareklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy?Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdanareklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy?Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdanareklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy?Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :Przestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdanareklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy? :OPrzestaniesz kuvrvvo spamerska zafajdana reklamować ściery tej góownianej firmy?

Gość Emi

http://www.milagro-store.pl ubrania damskie na różne okazje, zwłaszcza duży wybór unikalnych ...enek na lato, na wesele. darmowe zwroty,  płatność Twisto. warto śledzić ich Instagram, wrzucają nieraz kody rabatowe na darmową dostawę czy zniżki 

Gość Natalia

Jeśli chodzi o obsługę klienta to Carry faktycznie wymiata.