Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzuch po ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam mam problem z brzuchem po ciazy , dokładniej ze skórą która wisi i straszy. Na diecie jestem od listopada tzn pilnuje godzin i uważam na to co jem , ćwiczę i ta skóra nadal jest . Mam 22 lata 170 cm wzrostu 59 kg , trener powiedział mi ze sama sobie z tym problemem nie poradzę , musze skorzystać z jakiejs usługi medycyny estetycznej , tylko nie chce robić sobie operacji , po prostu się boje . Może jakaś mama lub ktoś kto wie może polecić mi jakiś zabieg bądź jakąś klinikę ? Zależy mi na takim zabiegu alby efekt był widoczny od razu , wiem w życiu nie mozna mieć wszystkiego ale może akurat ktoś miał taki sam problem i jakoś sobie z nim poradził ? Bardzo proszę o pomoc bo nie mogę patrzec juz na ten brzuch :/

Gość gość
Skóra sama nie wróci na swoje miejsce - obejrzyj w necie zdjęcia ludzi, którym została luźna skóra po schudnięciu. TYLKO operacja usunięcia nadmiaru. Nie ma się czego bać, nie bądź dziecinna

Gość gość
Operacja to dla mnie za dużo , nie posune się do takiego kroku , nie jestem fanka szpitali zastrzyków itd . Nie zadam sobie takiego bolu skoro jest na to na pewno inny sposob

Gość gość
No ale czemu zakładasz temat w dziale chirurgii plastycznej, skoro chciałabyś uporać się z problemem własnymi siłami? :) Na forum odchudzania ktoś powinien pomóc. Powodzenia!