Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkryłam w sobie dziwne zdolności

Polecane posty

Gość gość
niestety mamy problem z finansami. gdzies wybywa spora część wpływów księgowi nie puścili pary z ust nawet podczas tortur więc musiałem sie tu pofatygować osobiście i chyba mam pewien trop

Gość gość
halo halo ziemia? jesteście?

Gość gość
Mozesz mi pomoc autorko? Cierpie od lat na depresje.. bylo to spowodowane dusza ktora ciagnela ze mnie energie.. teraz juz jej nie ma ale dalej mam depresje, jest duzo lepiej ale pojawiaja sie czasem mysli samobojcze.

Gość gość
To Rydzyk ci wziął :)

Gość gość
20:11 wyrzuć wszytkie pamiątki, do komórki? weż księdza, i powiedz mu o problemie oni są specjalistami. Proponuję nawet te meble usónać, jakieś starocie.

Gość gość
cóż. depresja to brak równowagi biochemicznej w mózgu. istnieje szereg metod zakłócania tej równowagi a raczej wywoływania chwiejnej równowagi graniczenej pomiędzy zyciem i smiercia wymagajacej ciagłego dostarczania opatentowanych substancji i wzmagającego potrzebe konsumpcji róznych specyfików typu alkohol narkotyki słodycze czy wreszcie samo żarło. szukałbym odpowiedzialnych za twój stan wśród tych którzy na nim zarabiaja. lokalizacja i likwidacja z pewnościa poprawi ci samopoczucie i taka terapie byłbym ci zalecił gdybyś zaufała moim słowom

Gość gość
czego oczywiście nie oczekuje bo byłoby miło gdyby tu na ziemi pojawił sie jakis samodzielny inteligentny gatunek któremu nie trzeba spisywac instrukcji obsługi do koorfa wszystkiego a potem wysłuchiwać narzekań że to zbyt drobnym drukiema w dodatku zbyt długie

Gość gość
Zycie mnie nie oszczedzalo, przezylam juz prawie wszystko co zlego moglam.. znecanie sie psychiczne i fizyczne od malego, g***** zdrada, utrata milosci, brak rodziny i wiele wiecej. Ciezko tak zyc ale sie statam... Mam problem z alkoholem

Gość gość
Gwarantuje ci 100% skuteczności. Mam nadzieję że to nie warunki klimatyczne, wilgoć i brak światła dziennego w mieszkaniu, to trzeba usunąć.

Gość gość
Nie wiem czemu g******** jest zagwiazdkowany

Gość gość
Nie mam swiatla dziennego w domu niestety... Tzn bardzo Malo. Wilgoc tez sie zdarza

Gość gość
Wiem ze powinnam przestac pic ale tylko wtedy cos czuje...

Gość gość
Dla pewności odkaził mieszkanie :) te kadzidełka nie są skuteczne.

Gość gość
Na wilgoć trzeba zrobić wywietrznik, nawet taki za okno jak niema kanału wentylacyjnego, jedyna skuteczna metoda, stęchlizna od razu czuć, światło dodatkowe okno, może odblask jak zasłania budynek jak od północy. Najlepiej postarać się o nowe mieszkanie, nie masz możliwości to niech specjalista zrobi.

Gość gość
Mieszkam w anglii wiec generalnie malo slonca.. przeprowadzka nie wchodzi w gre ani zmiany w mieszkaniu (nie jest moje)

Gość gość
Pracuje w kasynie.. bez okien

Gość gość
Serio grzyb pleśni cię wykończy każdy tam będzie chorować, musisz zrobić coś z tym.

Gość gość
Nie mam grzyba ani plesni.. wilgoc w sypialni jest jak napada tzn. Moknie sciana ale mam odwilzac ktory to likwiduje

Gość gość
To nic nie daje wystarczy popatrzeć na ścianę.

Gość gość
Grzyb wżera się w cały tynk, potem przebarwienia i wychodzi.

Gość gość
To co robie to jedyne co moge... Na dluzszy czas. Sciana jest sucha jak odwilzam.

Gość gość
A mieszkalam w kilku domach i to jedyny ktory nie ma az tyle wilgoci... Najlepszy na jaki trafilam. Niestety a anglii to standard wiekszosc domow w grzybie.

Gość gość
Mieszkanie nie twoje zapewne są firmy co się tym zajmują, to znowu są ogromne koszta. Wracaj do Polski :)

Gość gość
Do polski? Do czegos? Nie mam rodziny znajomych nikogo... Do tego nie moge wyjechac nawet jakbym chciala, chociaz nie chce. Trzeba miec gdzie szczegolnie z dzieckiem

Gość gość
i czym sie zajmujesz w tym kasynie?

Gość gość
Współczuje, nie ma do kogo wrócić, nie ma do czego i jeszcze sama tam z grzybem i z dzieckiem, które napewno przez to choruje.

Gość gość
Jestem kelnerka Bo studiuje...

Gość gość
może stąd ta depresja? widzisz ludków przepuszczajacych lekką ręką twoje 10 wypłat albo wygrywających 20 w minutę. to mogłoby doprowadzić do depresji każdego szczególnie jeżeli sama mało zarabiasz. swoja drogą co za szajbusy przyjmują emigrantów do pracy w kasynie? chyba skocze ich obrobić

Gość gość
Mala w ogole nie choruje :) ma 4 latka i byla chora moze dwa razy w zyciu. Nie bierze lekow nie je cukru czesto ma bardzo zdrowa diete. A w jej pokoju nie ma wilgoci ani w innych pomieszczeniach a grzyba nie mam wcale

Gość gość
mogłabyś odesłać dziecko do polski skumac sie z jakimis specami wziać działke i szukaj wiatru w polu. interpol cie bedzie szukał? jak sie znasz to zbieraj dowody na nielegalne praktyki tudziez zwykłe oszustwa ze strony kasyna. kto je prowadzi? znasz właścicieli?