Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkryłam w sobie dziwne zdolności

Polecane posty

Gość gość
co za koorfa banda kretynów. szkoda słów

Gość gość
tak "zła energia" co tam jeszcze macie? anielskie śrubokręty i szatańskie lutownice?

Gość gość
obejrzyj sobie stevena seagala w akcji. zobaczysz ile złego można zdziałac złą energia. koleś tam w pojedynke przemeblowywał całe budynki

Gość gość
*ile dobrego. w sumie to może nie były przemeblowania ale pierwszy krok ku nowemu wystrojowi wnętrz zrobił

Gość gość
też bym tak chciał umiec. patrzyłbym z pogardą na jakichś proroków czy inne perpetum mobile

Gość Tathagatagarbha
gość Tathagatagarbha masz rację, ale jak jest w drugą stronę ciało może sąmo się uzdrowić, i to nawet zbadane, wykorzystuje swoje zasoby, jak te zasoby marnuje na zło nic z tym nie zrobi poddaje się. Owszem, ciało uzdrawia się samo kiedy wyczerpie się zła karma, która wywołała chorobę. To są te tzw. cudowne uzdrowienia, które przypisuje się Marii, Wojtyle czy diabli wiedzą komu jeszcze.

Gość gość
a jak ktoś zły zachoruje przez karme to to jest jaka karma? dobra karma czy zła karma? zresztą co wy jesteście rybki akwariowe żeby sie przejmować jakością karmy?

Gość gość
tam powiedzmy mamy oddział dla nastoletnich sierot i grupe wychowawców strażników, którzy je gwałcą sprzedaja im narkotyki i ogólnie przysposabiają dla nowego pracodawcy. to czy jak jeden z takich wychowawców zachoruje na raka to karma która go wywołała jest zła?

Gość gość
Szatan to jest upadły anioł, nieraz zła energia się kumulacje w przedmiotach, czy w mieszkaniu, dziwne ale tak jest, najlepiej jak to się wyczówa, tylko niektóre osoby są w stanie wyczuć wyrzucić.

Gość gość
ja ne twierdze, że to akurat w polsce czy w ogóle nie chodzi mi o konkretną sytuacje bo zło mnie znacznie przerasta jeżeli chodzi o wyobraźnie

Gość gość
"szatan to upadły anioł" aha. szczerze mówiąc to chyba jedyny anioł z jakim kiedykolwiek mielismy styczność

Gość gość
żeby ocenic czy to zły anioł trzebay go porównać z innymi... miałas kiedys sposobnosc?

Gość gość
Ksiądz wchodząc do mieszkania po kolędzie, zauważ że święci mieszkanie.

Gość gość
nie? ciekawe czemu? może ich srednio interesuje nasz los?

Gość gość
a c***j mnie obchodzi jakis piertolony cwel karzący sobie płacić za pryskanie sczynami po ścianach

Gość gość
ze niby co? jak mu nie zapłace to mnie baba jaga wciągnie za szafe czy o co mu koorfa chodzi?

Gość gość
Tak jesteś chora na umyśle

Gość gość
Są z powołania, są nie, ci z powołania jak jesteś biedny, nawet nie ruszy, zobaczy rodzinę biedną to da.

Gość gość
jak sie tak o mnie martwi to niech mi zostawi troche świeconej wody przypucuje sie z zakleciami i juz. najwidoczniej nie jest zainteresowany w zmniejszaniu przypadków inwazji demonów z nieświęconych świezo tynkowanych scain. a to znaczy że sie nie boi. a to znaczy że ja też sie nie musze bać bo jak juz kogos demony maja wziąc w obroty to prędzej jego niz mnie. tak mi mówi logika

Gość Tathagatagarbha
Cierpienie i choroby zawsze są wywołane przez złą karmę. Jeśli cierpi zły człowiek, to właśnie za to, że jest zły.

Gość gość
czyli niby z jakiego powodu mam mu bulic?

Gość Tathagatagarbha
Szatan nie jest żadnym upadłym aniołem. Został stworzony przez Boga do zarządzania tym światem.

Gość gość
czyli że choroby są dobre i jak ktoś choruje tzn ze zasłuzył w razie jakby nie dało sie wykazać czym tzn że w poprzednim zyciu? paliłaś ostatnio kadzidełka w jakiejś hinduistycznej światyni? bo wydajesz sie delikatnie zaczadzona

Gość gość
Po co diabłów święcona woda i kropidło, on się tego boi. W kościele jest możesz sobie wziąść.

Gość gość
Nie trzeba palić kadzidel żeby to wiedzieć.

Gość Tathagatagarbha
gość Jesteś ateista czy katolikiem? Twoja wypowiedź pasuje zarówno do jednych, jak i do drugich.

Gość gość
a skąd jestem szatanem we własnej osobie.

Gość gość
tak wpadłem bo podobno o mnie rozmawiacie:)

Gość gość
poniekąd odpowiada mi wizerunek mojej osoby jaki rozpowszechniacie dlatego nie jestem zły. tzn. jestem ale akurat nie na was:classic_cool:

Gość gość
Zgadza się jak i do prawosławnych, jak i do Buddyzm, wszędzie są te same i zbieżne i bardzo podobnea wiara, nie jest to przypadek. Dla tego pisałem też od odłamach religii, nie mylić z sektą.