Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie życie byście wybrały ANKIETA proszę o postawienie 1 lub 2

Polecane posty

Gość gość

1 wyjść za mąż w wieku 17 lat, urodzić 2 dzieci od razu,pracować,zajmować się domem i walczyć z codziennymi bolączkami życia małżeńskiego w tak młodym wieku 2 wyjść za mąż pierwszy raz jako 38 latka, urodzić 2 dzieci około 40 stki Żyć z facetem który juz kiedyś miał rodzinę i ma już dzieci dorosłe lub prawie dorosłe

Gość gość
1 opcja. Wiek 40 lat to nie jest czas na odchowywanie malenkich dzieci. Babcia na wywiadowke? Nie, dziekuje. Ja mialam taka matke.

Gość gość
przecież duzo kobiet ok 40 rodzi dzieci, może twoja mama po prostu była zaniedbana i źle wyglądała

Gość gość
Wybór między holera a tyfusem.

Gość gość
ankieta polega na podaniu cyfry, wyobraź sobie że jak nic nie wybierzesz to ci strzelą w łeb, musisz wybrać i dlatego to jest ciekawe Takie ględzenie że ani to ani to mnie nie obchodzi

Gość gość
prześpij życie słodko i beztrosko a jak będziesz fertyczna mając 83 lata ochajtasz się z jakimś panem z ogromną fantazją i będziecie żyli długo i szczęśliwie !

Gość gość
Jeśli już to 1.

Gość gość
opcja nr 2, ale mąż bez przeszłości:p na szczęście jestem opcją pomiędzy:p

Gość gość
up

Gość gość
2 nie śpieszy mi się do dzieci, więc niech będzie ta dwójka 2 A tak ogólnie to żaden scenariusz nie oddaje mojej sytuacji. Gdyby urodziła jako 17stka, to bym podrzucała dzieci swojej mamie, ona je uwielbia, a ja sobie bym dalej studiowała itp. Z kolei jako 38latka nie robiłabym sobie dwójki dzieci, no chyba, że niechcący padłoby na bliźnięta.

Gość gość
Daj jeszcze opcję bezdzietnej singielki!

Gość gość
no ja rozumiem że żadnej nie odpowiada podany scenariusz wyżej i każda ma swoją interpretację jak chce spędzić życie ale to są dwa wybory- tak jakby Bóg ci kazał wybrać zresztą życie czasem się toczy tak jak sie nie planowało więc to sa tylko dwie wąskie opcje na zasadzie co wybrałabym jeślibym musiała

Gość gość
Zmieńmy też opcję 1 na większy hardcore, niech będzie ciąża w wieku 14 lat i 15 lat, a w opcji drugiej niech rodzi tuż przed 50 z ojcem po 70 :D

Gość gość
2 zdecydowanie

Gość gość
2. Zresztą wybrałam po części opcję 2, bo późno wyszłam za mąż, ale dzieci nie chcę, a m ma ex żonę, ale żadnych dzieci czy alimentów

Gość gość
ja wyszłam za mąż w wieku 21 lat i miałam od razu 2 dzieci i to było ciężkie życie , tym bardziej że jako mloda osoba, praktycznie dzieciak inaczej widzisz świat a masz kierat na głowie, czasem prałam w nocy bo nie było czasu w dzień. Dlatego wolałabym inaczej niż miałam czyli wersja 2 jako młoda dziewczyna wolałabym spac smacznie w nocy, uczyć się i mieć obiadek od mamy ,dla mnie wtedy takie coś to było piękne życie i zazdrościłam koleżankom

Gość gość
up

Gość gość
jedno i drugie do du...y. Ale 40-tki nie powinny rodzić dzieci. Miałam starych rodziców - masakra.

Gość gość
40ka i pierwsze dziecko??? Oszaleliście??? Ryzyko że kobieta w tym wieku, gdy to 1sza ciąża, urodzi Maciusia z Klanu jest fifty-fifty, a nawet większe.