Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgość1

nie mogę uwierzyć że moje życie jest tak żałosne

Polecane posty

Gość gośćgość1

w wieku 28 lat nie mam nic na czym mi zawsze zależało, nie mam nawet najmniejszej nadziei że to może się zmienić :( Szczególnie źle jest w takie dni jak dziś kiedy to co chwilę za oknem widzę rodziny z dziećmi, zakochane pary wszyscy uśmiechnięci i szczęśliwi, a ja nawet nie wiem jak to jest przytulić się do kogoś, całować, czuć sie z kimś dobrze i bezpiecznie. Ja jedyne co potrafię zrobić to zakochać się i to zawsze bez wzajemności :(

Gość Tajemniczy_M
Cześć, nadal masz problem z facetami? :o

Gość gość
Le tam nie narzekaj .ja mam duzo gorzej od ciebie ,ale nawet niechce mi sie tego opisywac bo bys nawet w to nie uwierzyla.

Gość gośćgość1
nikt mnie nie chce :( a nie jestem jakaś odrażająca, dbam o siebie, jestem miła, tylko nieśmiała jestem i na początku jak kogoś poznam to nie bardzo umiem rozmawiać. Potem bym się rozkręciła tylko nikt mi nie chce dać szansy :(

Gość gość
mam tak samo jak ty :o

Gość gośćgość1
gość dziś a ile masz lat?

Gość Tajemniczy_M
jeszcze nie trafiłas na tego odpowiedniego

Gość gośćgość1
Tajemniczy_M dziś tak jasne :o takie pocieszanie na mnie już nie działa :( dobrze wiem że zawsze będę sama, bo nawet jak się pojawia ktoś kto się mną zainteresuje to i tak wszystko kończy się zanim się zacznie, nawet jednej randki nie mam na koncie :( Mam teraz kolegę i byłam pewna że może w końcu się uda i co? znowu dupa, nic, chyba po prostu jestem jakaś beznadziejna że nikt mnie nie chce

Gość Tajemniczy_M
AAA po drinkach jaka jesteś ? :D

Gość gośćgość1
a co za różnica skoro na drinka nikt mnie nie zaprosi? nawet na kawę, spacer itd. Nawet by mi wystarczyło siedzenie z kimś na ławce w parku, ale na to też nie mogę liczyć :(

Gość Tajemniczy_M
Zaciagnij go siłą :D :)

Gość gość
ja zawsze mówię że nieśmiała i do tego ładna dziewczyna ma najmniejsze szanse żeby kogoś znaleźć. Bo nieśmiałość u ładnych powoduje że jest to odbierane jako taka niedostępność, zarozumiałość. Brzydka i śmiała dziewczyna a nawet nieśmiała ale brzydka ma większe szanse na miłość od tej ładnej nieśmiałej.

Gość gośćgość1
to co oszpecić się mam żeby faceta znaleźć? chociaż z moim szczęściem to nic mi nie pomoże :(

Gość Nembutsu5
Bogowie którzy maja takie problemy, ludzie co jest z wami? :o Bogowie na ziemi majacy takie zyciowe problemy, ehh. :}

Gość Turkuć
Nie daj się ponosić złym emocjom. Jeżeli uda Ci się pokonać swoją nieśmiałość to ze swoją urodą prędzej czy później kogoś poznasz.

Gość Tajemniczy_M
Oczywiste rady ;)

Gość gośćgość1
ale jak do tej pory nikt nigdy nie chciał mnie bliżej poznać to jak mogę wierzyć że ktoś taki się pojawi? nie mam szans :( nawet w internecie miałam tak że poznałam faceta (dwa razy tak było) gadało się fajnie, wszystko ok i tak nie pojawiła się taka propozycja żeby się spotkać, zupełnie tak jak w realnym życiu. Tylko jakieś nic nie znaczące rozmowy i koniec. Nikt nie chce nic więcej ode mnie :( A ja bym wszystko dała :(

Gość gość
boze ja myslalam ze ten temat zalozyl facet, serio. bo brzmi epatuje to taka meska desperacja :D ja dzis ogladalam na tvp 1 taki program gdzie mlodzi ludzie na 3 dni zostaja opiekunami starszych ludzi z domow starosci/szpitali. az mi lzy poplynely jak pomyslalam o ukochanych dziadkach ktorych juz nie ma i nigdy nie wroca. to jest sens zycia. a nie meskie penisy wpychane jakiejs anastazji w rowa.

Gość gośćśćć
gość dziś tylko ci wszyscy starcy w domach opieki byli młodzi, chodzili na randki, całowali się i pieprzyli ze sobą, i to jest właśnie sens życia którego niektórzy( tak jak autorka i niestety ja również) są pozbawieni/ A starzy wszyscy będę i umrą, tylko ważne żeby do tej starości być szczęśliwym , a samemu nie da się tego zrobić.