Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chlopak zbyt dużo pije

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich mam 22 lata jestem z moim chlopakiem 5 lat ,mamy zamieszkać ze soba za dwa miesiące .Wszystko byłoby okej gdyby mój chlopak tyle nie pił jest pracowity,uczciwy,bardzo sie kochamy lecz problem jest w tym ,że zdecydowanie za dużo pije a przy tym okłamuje mnie np że wypił 2 piwa a tak naprawde wypil 6 albo że idzie spac a tak naprawdę umuwił sie z kolegami pić a kolejnego dnia nie poszedł do pracy .Ja rozumiem mozna wypic w weekend,jakieś urodziny,grill ale nie do utraty przytomności,rozumiem też gdyby wypił czasem 2,3 piwa po pracy.Kiedyś twierdził ze pił duzo wiecej ze codziennie z kolegami po 10 piw niby pije teraz mniej ale dla mnie picie w każdy weekend (piątek,sobota,niedziela )po okolo od 5-10 piw kazdego dnia plus kilka w tygodniu to za wiele,ostatnio nie ma takiego weekendu żeby on sie nie napił ,często przez niego płacze mówi ze dla niego piwo to nie alkohol ,i że chodzi do pracy i zasługuje żeby wypić , bardzo często własnie o to się kłocimy ,nie wiem co robić ,coraz bardziej myśle żeby z nim się rozstać ale jet to tudne kochając kogoś ,pomocy !!!:((

Gość gość
A przegryza pomiędzy?

Gość gość
to początek alkoholizmu, uciekaj bo cię zniszczy

Gość gość
To nie jest poczatek alkoholizmu - to jest alkoholizm w pelnym rozkwicie! A do tego klamstwa i upijanie sie do zgonu - takiego ojca znalazlas dla seojego dziecka autorko? No to gratulacje!

Gość gość
Alkoholik jak nic, kłamanie co do ilości spożytego alkoholu, zaniedbywanie pracy przez alkohol, upijanie się aż do upodlenia i twierdzenie że piwo to nie alkohol... typowe dla zaawansowanych alkoholików. Tu sprawa jest prosta, albo idzie na leczenie, albo szukaj sobie kogoś normalnego.

Gość gość
No co ty?! On go bedzie teraz ratowala i z nalogu wyciagala!

Gość gość
Jestem dzieckiem alkoholika , radzę Ci zostawić tego chłopaka póki jeszcze nie jesteś w ciąży. On jest alkoholikiem i mimo że podejmie leczenie już do końca życia nim zostanie , małe załamanie i wróci do picia. To ciągła walka jego i Twoja i przegrane życie.

Gość gość
to jest już problem, on jest zwykłym pijakiem.... teraz cię okłamuje a potem będzie już tylko gorzej, odejdź od niego i znajdź kogoś innego.... kochasz go.... ok.... przyjdą dzieci, jaką chcesz im przyszłość zgotować?! za co?

Gość gość
Ale on wcale nie zamierza przestac pic! Wcale jej tego nie obiecywal - a i ona tego nie wymaga od niego, nawet uwaza ze piwko po pracy to cos co sie facetowi nalezy!

Gość gość
Jestem dzieckiem alkoholika , radzę Ci zostawić tego chłopaka póki jeszcze nie jesteś w ciąży. On jest alkoholikiem i mimo że podejmie leczenie już do końca życia nim zostanie , małe załamanie i wróci do picia. To ciągła walka jego i Twoja i przegrane życie. zgadzam się, znam to bardzo dobrze

Gość gość
s********j od niego czym prędzej , gdy z nim zostaniesz będziesz gorzko płakać, bedzie tylko gorzej , nie marnuj zycia

Gość gość
Czyzby prowo?

Gość gość
Typowe wyparcie stosowane u alkoholików- piwo to nie alkohol...kiedys pilem więcej...przeciez nie nawalam, pracuję... Uciekaj!

Gość Ranking Ośrodków Terapii
Uzależnienia od alkoholu często zaczynają się bardzo niewinnie, a kiedy jest to już zbyt poważne dopiero wtedy to zauważamy. Zapraszam do poczytania naszego bloga, różne historie ludzi, którzy mają podobne doświadczenia, być może znajdziesz tam odpowiedź i będziesz wiedziała jaką decyzję podjąć www.ośrodkiterapii.pl

Gość gość
Problemy dzieci z podstawowki! Znajdz sobie niepijacego a jak wybralas ochlapusa to dlgratuluje ale przestan marudzic!