Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da sie poronic, biorac kąpiele w bardzo goracej wodzie ?

Polecane posty

Gość gość

Jw czy to cos da ?

Gość gość
Ze urodzisz chore dziecko. Poczekaj i oddaj zdrowe dziecko do adopcji. Ktos na nie nie moze sie juz doczekac

Gość gość
Nie chce rodzic :o

Gość gość
lampka czerwonego wina i gorące kąpiele, czytałam kiedys coś o witaminie C w dużych ilościach , Wejdz na Women on Waves

Gość gość
A co jesli jestes w ciazy pozamacicznej ? Zrobisz sobie krzywdę..

Gość gość
Przykro mi, że musisz, zadawać takie pytanie. Ile masz lat?

Gość gość
A coś ty taka ciekawa ile kto ma lat, zadała dziewczyna pytanie, jeśli komuś temat nie pasuje , niech nie odpisuje.

Gość gość
Mam 20 lat.. na aborcje mnie nie stać

Gość gość
Jak cie nie stać na aborcję to urodz. Żadne kąpiele, wino czy witamina C nie pomogą. Trzeba było myśleć przed. Ja znam sposoby ale na forum ich nie podam, radz sobie sama i cierp ciało co chciało.

Gość gość
Jpr, pytałam, bo jestem ciekawa, tyle w temacie wieku. Do autorki. Przykro mi, ze musisz podejmować taką decyzję w tak młodym wieku. Nie jestem przeciwniczką aborcji, nie chcę Cie przekonywać żebyś tego nie robiła. Naprawdę nie możecie z ojcem dziecka nazbierać 400 zł na tabletki? Który to tydzień ciąży?

Gość gość
Ręce mi opadają... możesz kiedyś tego żałować i tyle Seks nie jest dla niedojrzałych.

Gość gość
Tak naprawdę to nawet nie musi być 400zł, jak nie masz pieniędzy to możesz zapłacić niższą darowiznę na women on web. Ryłko musisz im napisać o swoim przypadku. Tylko na paczkę długo się czeka...

Gość gość
Dziękuję. To jest 7 tydzień około, test zrobilam bo mi sie miesiaczka spoznila 2 tyg, ale u mnie czasem tak sie dzialo, mialam nieregularnie wiec wczesniej nie niepokoilo mnie ze sie spoznia...

Gość gość
Jak można zażyć takie świństwo Dziewczyno nie rób tego!!!! Donoś dziecko i oddaj, zachowaj się chociaż teraz odpowiedzialnie

Gość gość
Jasne, oddaj. Bo malo to jest niechcianych dzieci w domach dziecka i pogotowiach opiekuńczych, których nikt nie chce. Skoro takie dobre jesteście to może same adoptujcie A nie rodzicie swoje dzieci. Nigdy nie wiesz co potem spotka twoje dziecko. To już lepiej usunąć w zarodku. Chyba że jesteś bardzo słaba psychicznie to nie polecam. Ale skoro to już 7 tydzień to musisz się spieszyć bo czas ucieka A najbezpieczniej jest to zrobić do 9tygodnia.

Gość gość
;-( Biedne dziecko, tak bardzo chce żyć i kocha Cię...

Gość gość
do gość 11.22 :żałosna jesteś

Gość gość
ja jestem żałosna??? CHyba coś ci się pomyliło

Gość gość
Autorko, nie znam Twojej sytuacji, jakie masz trudności do pokonania, ale masz 20 lat, a nie 16. Mam koleżanki, które w Twoim wieku zaszły w ciążę i dobrze sobie radzą. Co sprawia, że nie możesz teraz zostać matką?

Gość gość
po prostu dziecinada i tyle. spotkalo cię najwieksze szczescie w zyciu, a ty je chcesz zabic, przy okazji trujac siebie, bo nie wiadomo jak zareagujesz przykre, że wsrod nas tyle takich ludzi

Gość gość
Nie mogę, bo studiuję dziennie, nie stac nas na dziecko niestety.

Gość gość
Co mają studia do tego? Dziecko jest ważniejsze. Ojciec niech się zajmie utrzymaniem teraz a Ty donoś ciążę.

Gość gość
Jako człowiek proszę cię, żebyś je urodziła. Będę się za Ciebie i za Was modlić. Dacie radę.

Gość gość
jak widać, seks nie jest dla wszystkich, ale tylko dla dojrzałych osób. Ta się bawiła w najlepsze bez myślenia, a teraz dziecko przez tą zabawę i nieodpowiedzialność umrze... wierzę, że karma istnieje i że wraca

Gość gość
Nie słuchaj tych, które Cię obwiniaja i twierdzą że jesteś zła bo chcesz usunąć. One nie siedzą w twojej głowie i portfelu. Sama powinnaś wiedzieć czy stać Cię na dziecko i co możesz mu zaoferować. I cY jesteś gotowa. Nikt za ciebie nie wychowa dziecka i nie da ci na nie pieniędzy przede wszystkim. Obronczynie życia poczętego kończą swoją pomoc po porodzie gdzie zostajesz ze wszystkim sama. Na pomoc państwa też nie masz co liczyć bo państwo woli wspierać patologie w mnożeniu się. Zaraz Ci napiszą ze dostaniesz tysiąc zł po porodzie przez rok. Tylko co to jest ten tysiąc skoro nie jedna tu twierdziła ze dziecko kosztuje kilka tysięcy miesięcznie ? Poczytaj parę innych wątków to zobaczysz jakie niektóre są odrealnione. Poza tym do tego porodu trzeba jeszcze za coś żyć.

Gość gość
Gość 11:40 ja też wierzę że te złe słowa do ciebie kiedyś wrócą i też będziesz w ciężkiej sytuacji bez wyjścia A NIKT ci nie pomoże.

Gość gość
Jak można przeliczać dziecko na pieniądze

Gość gość
11;40 nic złego nie napisała, więc nic złego nie wróci do niej, chce wierzyć w sprawiedliwość i tyle

Gość gość
To twoja sprawa zrobisz jak będziesz uważać a żeby poronic wystarczy że będziesz pić wódkę przez cztery dni do odcięcia i nic nie jeść tylko mega kac po tym zostanie

Gość gość
Albo urodzi dziecko z ciężkimi wadami po chorobie alkoholowej, dziewczyno nie czytaj tego, idź do ginekologa, weź witaminy i ciesz się życiem, bo rośnie Ci ktoś, kogo pokochasz bezgranicznie a Twoje życie stanie się bardziej wartościowe Powodzenia