Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da sie poronic, biorac kąpiele w bardzo goracej wodzie ?

Polecane posty

Chcesz tabletki z Woman on web ? Mogę Ci je wysłać lub dostarczyć osobiście. Powiedzmy, że zrobię to jeśli zgodzisz się, abym im przekazał pewną kwotę na ich firmę, wiesz taka darowiza (jeśli wiesz co mam na myśli )

Gość gość
Hmm brzuch mnie zaczął bolec. To chyba ze stresu.

Jak coś podaj maila jeśli chcesz pogadać o tych tabletach z woman on web, bo tutaj raczej się nie uda

Gość gość
Poronienie jest latwe jak sranie,nie wiem po co te glupie pytanie zadałeś..

Gość gość
Twoja decyzja, ja miałam 20 lat jak urodziłam corke, teraz ma 15 jest super,chociaż na początku było ciezko.

Gość gość
Kie wierzę w to co czytam... 20 lat i nie potrafisz zachować się dojrzale?! Jestem po 4 poronieniach i jak mam 26 lat pierwsze stało sir jak miałam 21 nie wiem czy kiedykolwiek moja psychika sobie z tym poradzi choć to nie była moja wina a ty świadomie chcesz usunąć dziecko pomysł o tym co będzie za milka lat wątpię czy to wymarzesz z pamięci a jeśli będziesz miała problem z kolejna ciąża to na 100 % będziesz obwiniać siebie pokysl o tym!!!!!!

Gość gość
do gość wczoraj - kolejna nawiedzona, ja poroniłam i mam dziecko, i żadna psychika mi nie siadła, a wręcz mam się lepiej bo nie stać by mnie było na dwoje dzieci.

Gość gość
Wejdź na Women help women . Zdazysz zamowic tabl. Spokojnie

Gość gość
Na aborcję farmakologiczna jest już za późno, to się robi do 9tyg i wtedy jest najskuteczniejsza i najbezpieczniejsza dla Ciebie .

Gość gość
8.05 żenujące i smutne

Gość gość
Droga autorko; liczy się tylko to, jak sama to wykreujesz w swojej głowie. Tylko to. Mam nadzieję, że sytuacja dobrze się skończyła.

Dziewczyny posiadam zestaw wczesnoporony ktory mi sie został z mojego udanego zabiegu poniewaz zakupiłam dwa na wszelki wypadek ale zestaw okazal sie bardzo skuteczny i jeden mi pozostał i moge go odsprzedac potrzebujacej osobe po cenie za jaki go zakupiłam czyli 250zł. Zestaw sklada sie z 12 tabletek. Podziele sie doswiadczeniem z zabiegu. Kontakt 502 427 780

Gość Gość

Justysia, a ty wiesz, że to co proponujesz, czyli pomoc w aborcji jest karalne? No. To teraz już wiesz. Jeszcze id/io/tko nr telefonu podajesz.