Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrajcy z PiS wprowadzaja trujace GMO, apel angielskiego arystokraty

Polecane posty

Gość gość
to niepojęte, do jakiego stopnia ludzie naiwni są. Z jednej strony postęp technologiczny ułatwia a z drugiej komplikuje życie? Co jest złego w usprawnianiu procesu produkcji żywności, który może przyczynić się do jej zwiększenia jakości, powszechnej dostępności i niskiej ceny (specjalnie piszę może, bo wiadomo, że w imię liberalnej chcicy i parcia na kasę, taniej wyrzucić niż rozdać). Taka żywność nie różni się niczym od pseudo "naturalnej", gdyż za naturalną uważam dziko-rosnącą w przypadku rośli i dziko-dorastającą w odniesieniu do zwierząt, a jakość, ilość i dostępność owej każdy zna. Z drugiej strony, nie rzadko ci sami ludzie optują za postępem technologicznym w eugenice (apropo aborcji) nie mówiąc już o korzystaniu z urządzeń technicznych, by wrzucić nikomu potrzebną słifocię, pośrednio wysysających od matki Natury energię , lol:D

Gość gość
A gdzie ten debil obrońca PiSU jest?:P tak kwiczał zawsze.. PiS forever wa teraz go nie ma.. chyba w psychiatryku kare ma :D albo mocniejsze leki dostal :X:D

Gość absolootna
"co jest złego w usprawnianiu procesu produkcji żywności, który może przyczynić się do jej zwiększenia jakości" x to że jedna firma, która wyprodukowała broń chemiczną o nazwie agent orange w czasach wojny wietnamskiej, będzi kontrolowała żywność całej populacji sprzedając koncesje na modyfikowane żarcie, a zwykle uprawy nie przetrwają obok tych modyfikowanych bo tak to jest. i będzie już tylko sztuczne badzewie wydzielane nam od ludzi którzy będą nas kontrolować !!! kapujecie to matoły?

Gość gość
widziałam dziwne samoloty nad moim miastem ,ale nigdy nie widziałam samolotu na zadupiu gdzie mi marchew rosnie ,czyli wnioskuję ze oni pryskają na wielkie miasta a nie na pola rolnikow,dobrze mysle? nigdy zero zadnego samolotu na zadupiu gdzie rolnicy ziemie maja nie widziałam,i dodam ze tam marchewki sa krzywe i brzydkie ale smaczne,to w sklepach macie proste rozowe marchewki

Gość gość
a powiem wam jeszcze ze jako znam gastronomie w miastach ,to dostawcy warzyw dostarczają np. sałatkę która rosnie w dwa dni na sztucznych środkach żeby zyski były w tej salacie nic nie ma ,nic ,zapomnijcie o zdrowym odżywianiu z tego co kupujecie w sklepach

Gość gość
więc w sumie mogę wam powiedzieć że jesteście robieni w trąbę

Gość gość
i to jest wielki plan zniewolenia ludzi i wcale nie mam na myśli pisu tylko tych którzy rządzą światem