Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podkład dla cery tłustej z trądzikiem

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) Mam, tak jak zapewne większość z was, problem z podkładem. A mianowicie: szukam tego jedynego i znaleźć nie mogę. Mam 18 lat i problemy z cerą (trądzik, przetluszczajaca się skóra, rozszerzone pory na policzkach). Jedyny podkład, jaki miałam i na moje nieszczęście jeszcze mam to Revlom Colorstay (150 skończyłam i obecnie mam 180). Podkład, który pogorszył stan mojej cery, niemiłosiernie się waży, nie trzyma matu, wchodzi w zmarszczki mimiczne i pory, ciemnieje. Tak jak wcześniej wspominałam, miałam 150, który gdyby nie ciemniał i byłby bardziej żółty, miałby odpowiedni dla mnie kolor, 180 za ciemny (rozjasnialam podkładem z MUR). I pytanie do was: czy macie jakiś podkład, który możecie polecić? Myślałam nad clinique anti blemish solutions, too faced born this way albo nad którymś z Maca. Proszę o opinię jeśli takowe posiadacie i kolorki :)

Gość gość
Podkłady mineralne.

To fakt, podkłady mineralne będą dobre dla większości cer tłustych, tylko nawilżenie "pod" musi być dobre.

Ja stawiam na kremy bb. Sa zdrowsze dla cery, akurat uzywam BB Cream Beauty Balm No Light z GR i jest bardzo fajny, nie zawiera parabenow i zadnych oleji, dzieki czemu ma lekka nie zapychajaca konsystencje. Jest idealny na lato <3

Gość gość
Do cery tłustej dobrym podkladem będzie skin balance od pierre rene. Dobrze kryje zaczerwienienia i niedoskonałości cery. Do tego ładnie stapia się ze skórą nie tworząc efektu maski. Jest długotrwały i nie wymaga poprawek w ciągu dnia, ja go bardzo lubię!

Gość gość
Revlon color stay do cery tlustej i mieszanej polecam dlugo utrzymuje sie na skorze.