Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wytrysk w prezerwatywie, tabletka po

Polecane posty

Gość gość

Parę godzin temu kochałam się z chłopakiem, wdg kalendarzyka za 2 dni mam owulacje. Partner miał prezerwatywe. Ja byłam na górze i pierwszy raz zdarzyło się,że doszedł we mnie... Zawsze wyciagalismy. Rzekomo doszliśmy prawie w tym samym momencie, potem polezalam parę sekund i wyciagnelam. Końcówka Prezerwatywy została we mnie/przykleila się (nwm jak to ująć) i partner od razu ja zabrał. Gumka nie była peknieta, zawartość była w środku, tak samo wątpię zeby sie zsunela, partner też nic takiego nie odczuł. Oczywiście swiruje, bo pierwszy raz wytrysk miał miejsce w środku.... Dodatkowo "nie czuje siebie", to nie mój zapach, czy gumka może aż tak to zmienić? Oszaleje. Mam myśli, żeby sięgnąć po tabletkę po :/ Co o tym myślicie, jakieś opinie, proszę?

Gość gość
No jak nic w ciazy jesteś. Aborcja tylko ratuje

Gość gość
Bez przesady ironiczny trollu, ale dlatego proszę o opinie doświadczone osoby.

Gość gość
Kretynka

Gość gość
To nie ja walę tekstami o aborcji ;) I dzięki za podbijanie tematu.

Gość gość
Dla takich jak ty to do 18 roku życia powinna być dostępna bo później takie ameby rodzą ameby

Gość gość
Moim zdaniem ryzyko ciąży jest nieduże. jeśli mimo zabezpieczenia się obawiasz to współzyjcie tylko w dni niepłodne. Jednakże nie licz ich przy pomocy kalendarzyka bo jest nieskuteczny. Znacznie lepszym rozwiązaniem byłby mikroskop owulacyjny np Afrodyta.