Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Miriam 747

Moj facet mieszka z ex

Polecane posty

Go艣膰 Miriam 747

Moj facet zdradzil mnie chociaz mowi ze nie przespal sie z ta kobieta ale pojechal do niej do budapesztu spedzil weekend i udawal ze byl na meczu...wydalo sie bo sprawdzilam jego telefon bo cos mi nie gralo a tam zdjecia w objeciach innej...poklocilismy sie kazalam mu sie wyniesc i wyniosl sie do swojej EX....byl z nia 6 lat rozstali sie ale zyja w przyjazni nie spi z nia tego jestem pewna ...ona jest starsza od niego o 10 lat i na pewno nie ma sexu ale oprocz tego zyja jak stare dobre malzenstwo...on mnie przeprosil i niby chce do mnie wrocic ale powoli zeby sie zmienic i mnie nie zranic .....wkurza mnie ta jego przyjazn z ex...tez z nia rozmawialam ona mowi ze nie ma juz uczuc ale praktycznie wszystko robia razem...do tego maja wspolnego psa ...prawiwe jak dziecko....kocham go jescze ale czy mozna w ogole zaakceptowac taka przyjaciolke????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Nie b膮d藕 naiwna. :o To upokorzenie 10 stopnia :o M贸j wie, ze jesliby sie chociaz odezwa艂 do by艂ej to koniec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Looona
Przytulne mieszkanko wymaga po艣wi臋ce艅 hah

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zapro艣 j膮 do czworok膮ta on, ona, ty i jeszcze jaki艣 przystojniak. Gdy Tw贸j "facet" zobaczy jak inny Ci臋 rucha to odechce mu si臋 kombinowania i cwaniaczkowania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do dupy z tymi uczuciami ...przyjezdza do mnie spedzamy super 2 3 dni a potem wraca do siebie ...jest mi super jak jest ze mna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie ma tam sexu na 100%...ale pomimo tego jest to chore

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miriam747
oficjalnie sie rozstalismy niby oboje mozemy robic co chcemy.....ale sie spotykamy i on mowi ze chcialby byc ze mna tylko nie od razu....bo potrzebujemy czasu, pewnie byloby latwiej jakby mieszkal sam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ha ha ha ha ha Chce wrocic ale jeszcze nie teraz? A kiedy? I nie wierz ze nie ma tam seksu - nie jezdzi do niej tylko po to zeby poglaskac pieska!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miriam747
nie jezdz musial sie wyprowadzic i sie wprowadzil do niej....sexu nie ma bo ma ze mna ,ona jest 10 lat od niego starsza utyla rozstali sie 6 lat temu mial juz inne kobiety ona o tym wie i wie ze spedza ze mna...2 czy 3 dni...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no i co, 偶e starsza i przyty艂a? My艣lisz, 偶e seks uprawia tylko 2-3 dni w tygodniu? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miriam747
tak na prawde ja tez nie wiem czy go chce z powrotem.....kocham go bo uczucia nie znikaja z dnia na dzien, jest nam mega dobrze w lozku, oale cala ta sytuacja z ex jest mega wkurzajaca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zawsze mnie smiesza naiwne zakochane w "niewinnym" misiu idiotki On przeciez nie moze z inna, tylko ze mna! Bo jestem mlodsza i szczuplejsza! Nie znasz facetow biedna naiwniaczko - jak im sie chce to pare lat czy kilogramow nie robi im roznicy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miriam747
wiem na 100 % ze nie ma tam sexu z EX....moze ma gdzie inndziej ale nie z ex

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miriam747
hej ale nie musisz obrazac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miriam747
Pytam sie czy sa kobiety ktore umieja akceptowac przyjazn z EX

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miriam747
akurat znam tego faeta i wiem ze mu robi kilka kilo zasadnicza roznice

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miriam747
Prosze nie skupiajsie sie na sexie ....bo chodzi o to co z tego ze nie ma seksu jak i tak jezdzi z nia do szpitala albo cos zalatwic, gotuja razem itp tak ja sie razem mieszka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale tylko w twoim przypadku!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorko ty bylas bo byl dobry w lozku i tyle. Jestem mega tepa a koles cwany heheheh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale autorka jest glupia boze. Z tego co piszesz to sama z nim bylas bo ci dobrze z nim w lozku bylo. Nie wmawiaj sie ze on jej nie dyma. Boze ze takie idiotki po ziemi chodza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A dlaczego mamy sie nie skupiac na seksie? Bo ty wyparlas ze sie bzykaja i chcesz zebysmy tez sobie wmawialy ze to nieprawda? Poszedl do niej a do ciebie wcale nie chce wrocic i nawet powiedzial ci to prosto w twarz - tamta pomimo paru kilo wiecej potrafi w lozku duzo wiecej od ciebie - dlatego on jest u niej a nie u ciebie - proste!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miriam747
koles pochemrany, z sexu korzystamy razem bo jest mega ....pytalam tylko czy was by tez to wkurzalo ze mieszka z ex , tylko moze nie powiedzialam ze mieszkamy za granica nie mogl sie wprowadzic gdzies do rodziny albo hotelu bo to strasznie drogie w sumie ona byla jedyna osoba do ktorej w tym kraju mogl sie wprowadzic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
On odszedl od ciebie to teraz nawet razem nie jestescie. Ewidentnie ma cie w dupie . nie jestescie razem to moze mieszkac z kim chce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ty myslisz ze on go przyjela tylko po to zeby po nim sprzatac i mu gotowac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zdradzil ja z Inna a autorke klamal ze byl na meczu po czym wyprowadzil sie do ex a autorka zamiast ureac kontakt jeszcze sie z nim spotyka ,,bo go kocha". Co za idiotka naiwna... On nawet jej nie blaga o przebaczenie I powrot, Sam mowi ,,ze jeszcze nie moga do siebie wrocic" co moans zintetpretowac: ,,chce pobzykac ex lub inne panienki" a autorka sie zastanawia czy ,,przyjazn" z ex i mieszkanie z nia to normalne :D. I jeszcze wmawia sobie ze on z nia seksu nie uprawia. To moze popros go na kolanach blagalnym tonem zeby wrocil i nie zawracal glowy swojej bylej :D. Czy mozna upasc nizej? Znasz takie pojecie jak godnosc? Zachowujesz sie jak desperatka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dokladnie! Tamta tez potrzebuje bo ja w kroku swedzi - on chcial zoszczedzic na hotelu czy wynajmie to musi sie jej jakos odwdzieczyc!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miriam747
dzieki za odpowiedzi...czyli trzeba go zostawic bo to dupek..:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ty wszystko zaakceptujesz, zdrady I ex wystepujaca w roli ,,przyjaciolki" taaak... Jestes desperatka I Twoj facet to widzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艁o matko, zdradzi艂 z jedn膮, mieszka z drug膮, a autorka dalej kofa misia i chce go z powrotem, tylko jego eks, z kt贸r膮 obecnie mieszka, j膮 wnerwia :D Kobieto, czy ty masz m贸zg?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeszcze sie pyta czy go zostawic! Ha ha ha ha!!! Nie zauwazylas ze on juz ciebie pierwszy zostawil??? Nie zauwazylas ze wyraznie powiedzial ze nie wraca i mieszka z inna??? A ta sie pyta czy go zostawic - nie no nie moge!

Udost臋pnij ten post