Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przyjdą muzulumanie feminaziolki sa skończone

Polecane posty

Gość gość

Pracując w niemczech gadalam z kilkoma muzulumanami na temat traktowania kobiet i ogólnie życia , raz się spytalam muzulumanina co by zrobił gdyby kobieta usunęła jego dziecko a on na to ze obcial by jej głowę , powinno mnie to obrzydzic ale nawet w jakimś stopniu mi zaimponowal bo ja się aborcja brzydze , a prawda jest taka skoro kobieta ma prawo zabić dziecko które nawet nie ma jak się obronić to dlaczego jakiś facet nie ma jej zabić skoro ona ma chociaż możliwość obrony ? Jeśli nie przyznacie mi racji to znaczy że jesteście hipokrytkami

Gość gość
A najlepsze ze femininazistki same chcą ich wprowadzać żałosne

Gość gość
Chcesz powiedzieć, że ledwo posługujesz się ojczystym językiem, ale niemiecki, lub angielski znasz na tyle dobrze, że rozmawiasz w nim z ludźmi, dla których też jest językiem obcym, o takich rzeczach jak aborcja? Zaczepiasz sobie na ulicy takiego muzułmanina i pytasz go o aborcję? Albo zapraszasz do domu, częstujesz herbatą i pytasz o aborcję? O obcinanie głów? A może twój kolega - muzułmanin-ekstremista, który koleguje się z kobietą-europejką-katoliczką :D istnieje tylko w twojej wyobraźni :D

Gość gość
Wurdest du auf deutsch sprechen Oder polnisch , ahh ich hab vergessen das du behindert bist; )

Gość gość
Skoro jesteś idiotka to nie komentuj ;) nie każdy Tak jak Ty siedzi w polszy nie zna języków ma pusty łeb i nie interesuje się światem

Gość gość
Tak wyobraź sobie ze mówię po polsku angielsku niemiecku i norwesku, to ze Ty nic nie potrafisz nie znaczy że inni mają tak samo jak Ty ;) ja się z muzulumanami kumpluje bo oni szanują katolików którzy postępują według wiary oni mszcza się tylko na ludziach ktorzy od wiary odeszli czyli np skrobiace sie kobiety

Gość gość
No proszę jak zatkało zasrana madraline która zarzucala mi brak znajomości języków a sama wyszła na idiotke , das ist echt peinlich ;)

Gość gość
Ja się muzulumanow nie boję bo ich poznałam i wiem że nie robię nic spoza tego co jest u nich dopuszczalne , oni sie wyzywaja tylko na "grzesznicach " ale jeśli kobieta zachowuje się porządnie to jej nic nie zrobią