Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię widywać się ze szwagierka, ona ma lepiej na każdym polu.miał ktoś tak?

Polecane posty

Gość gość

To żona brata mojego męża. Jej mąż jest dla niej milsza niż mój dla mnie, jest lepszym ojcem dla dziecka, ma bogatą rodzinę ona i juz ma 2 mieszkania od nich, awansowała w pracy, może jeść wszystko a jest chuda. Wszystko ma

Gość gość
Jeszcze karma do niej wróci ;) A 2 to nie twoja szwagierka, a bratowa twojego chłopa

Gość gość
może ma wszystko, bo zamiast siedzieć i biadolić rusza dupę i coś robi?

Gość gość
Właśnie nie. Ona ma na tacy. B9gaty wujek przepisał jej cały majątek. A awansowała bo miała od niego kasę na drugi kurs zagraniczny

Gość gość
Jest chuda bo pewnie ma nadczynnosc tarczy, nie przejmuj sie jeszcze jej idealne szczescie runie w gruzach. Zawsze tak jest gdy ktoś nie dochodzi do celu własną krwią i wylanymi łzami

Gość gość
Ja dochodzę właśnie łzami a ona? Ona nic nie musi. I tak jest ustawiona. Nie lubię spotkań z nią. Czego oczy nie widzą tego sercu nie zal. Nie byłoby tak gdyby nie fakt ze tez jest wredna nadaje na teściowa a potem przy mnie wlazi jej w d.!!!

Gość gość
Nie musi do czasu, dwulicowosc w koncu wyjdzie i wtedy jej sie spierdzieli wszystko. Ty grzecznie czekaj z boczku i ciesz sie jej pazernoscia ;)

Gość gość
Skąd wiesz, że na każdym polu z tobą wygrywa? Może ty masz lepsze orgazmy?

Gość gość
" Jeszcze karma do niej wróci oczko.gif" Jaka karma niby? Pisałaś tego posta wyłącznie na podstawie pierwszego wpisu autorki... x Straszliwe zawistnice z Was - wystarczy, ze któraś zgrabniejsza, z większą kasą itd to już byście oczy wydrapały i jakiejś karmy życzyły. Jeśli karma by istniała to właśnie takie żmije by trafiała :P

Gość gość
20:00 umiesz czytać? Jej szwagierka nadaje na teściowa a potem lezie jej w d**e

Gość gość
Dlaczego piszecie że karma do niej wróci? Nie rozumiem co ona takiego robi zle? Ma oddać Ci jedno mieszkanie bo tak wypada? ma przestać jeść na co ma ochotę bo Ty nie możesz? Jaka jej wina że mąż jest dla Ciebie wredny i że jest jest złym tata? Myślę że jesteś zawistna i to właśnie Ty doświadczasz karmy!

Gość gość
x Straszliwe zawistnice z Was - wystarczy, ze któraś zgrabniejsza, z większą kasą itd to już byście oczy wydrapały i jakiejś karmy życzyły. Jeśli karma by istniała to właśnie takie żmije by trafiała jezyk.gif x Szczerze watpie, ze w moim otoczeniu jest kobieta z ładniejszą figurą czy z wiekszą sumą na koncie ;) Prawda jest taka, ze pazernosc nigdy nie popłaca. Ja dochodziłam do tego trudem, tak jak wiele moich kolezanek. Cwaniary po paru latach lądowały na bruku

Gość gość
" 20:00 umiesz czytać? Jej szwagierka nadaje na teściowa a potem lezie jej w d**e " Taaak, i magicznie o 19:09 ktoś przewidział, ze autorka o 19:25 to napisze ;) Po prostu jestescie do bólu płytkie i zawistne. Ot co. x "Szczerze watpie, ze w moim otoczeniu jest kobieta z ładniejszą figurą czy z wiekszą sumą na koncie " Lepiej Ci jak tak sobie popiszesz? Na fejsbunia fotkę wstaw to lepiej samoocena Ci skoczy niż po pisaniu na anonimowym forum przed anonimowymi ludźmi ;) x Zawistne żmije, które czerpią radochę z cudzego nieszczęścia.

Gość gość
Nie zazdrosc, badz zyczliwa. Nie wiesz co jest jej jeszcze pisane a co tobie. Co najwyzej powiedz mezowi, jaki wklad w malzenstwo brata uwazasz za pozytywny i jakich zachowan meza sobie konkretnie zyczysz.

Gość gość
gość dziś Jest taka zasada, jak ktoś mówi "Możesz mi ufać, jestem uczciwym człowiekiem" tzn. że jest kłamcą niegodnym zaufania. Tak samo jak ktoś nawet niepytany musi zapewniać o swojej atrakcyjności na podrzędnym forum internetowym to też o czyms świadczy.

Gość gość
dziś dlaczego zaraz karma wraca, zrobiła coś komuś złego? co ty gadasz

Gość gość
gość dziś dziś dlaczego zaraz karma wraca, zrobiła coś komuś złego? co ty gadasz x obrabia d**e tesciowej, a pozniej jej w zywe oczy kłamie i słodzi. to sie tępi :o

Gość gość
No to teściowa się na nią obrazi najwyżej. Czy to magicznie sprawi, ze straci fajną figurę? Pieniądze? Pracę? Jej małżeństwo przestanie być lepsze niż autorki? Że jej mąż stanie się tak samo kiepskim ojcem jak mąż autorki? Jedyne co to mąż może się też trochę obrazić, ale jeśli teściowa jest upierdliwa to jeszcze weźmie stronę żonki ;) Może podtruj autorko tę swoją szwagierkę - skoro tak bardzo jej źle życzysz.

Gość gość
Czemu ta osławiona karma ma do autorki nie wrócić? :D Już po tym temacie widać, ze jest wredna, pazerna, zawistna, życzy ludziom źle, zazdrości, obrabia dupę szwagierce. I nie, ona jest wspaniała - a szwagierka paskudna więc to koniecznie musi szwagierce noga się powinąć.

Gość gość
Zawsze dziwię się osobom które zamiast zazdrościć innym nie zadbały o to, by ich życie było bliższe ideału.

Gość gość
20:41 niektorzy nie maja tyle pomocy od innych, ot cala prawda

Gość gość
21:40 Więc co? Więc należy komuś źle życzyć? :O

Gość gość
A w ktorym miejscu ja jej zle zycze? :/ To jakas inna kafeterianka napisala o tej karmie. Ja nikomu zle nie zycze, ale dziwie sie srodze dlaczego tak falszywa kobieta jak moja szwagierka, ma tak w zyciu wszystko na tacy! A falsz od niej bije na kilometry, myje d..pe tesciowej a potem sie podlizuje, o czym juz wspomnialam!! Autorka.

Gość gość
Współczuję Ci autorko.Znam taką.Mam w rodzinie.Aż mnie fizycznie bolą spotkania z nią :o

Gość gość
21:57 Zebys wiedziala :( I uwierzcie, ja naprawde jej nie zycze zle. Ale jest mi zle z tym, ze ona jest bezkarna w swoim falszu, obludzie (w ogole to taka kosciolkowa panienka, wujek ksiadz, te klimaty) i jeszcze jej tak dobrze w zyciu... no doslownie wszystko ma od kogos. Na nic sama nie zapracowala, do tego facet jej sie trafil taki co predzej by sie podlozyl pod pociag niz podniosl na nia glos w klotni. Kazdy pylek spod stop usuwa jej matka lub on, moj maz nie jest zly ale nie jest taki dbajacy jak tamten. Zawsze mnie w ogole dziwilo jak to jest ze takie falszywe dziewczyny maja czesto fajnych mezczyzn. Takich co kolo nich tancza, usluguja im, itd.

Gość gość
Dzis sie z nia widzialam, tak, ktos slusznie prawi - to jest bratowa meza, a nie szwagierka (myslalam ze szwagierka to nie tylko zona brata). I po tym spotkaniu jestem wbita w ziemie jak zazwyczaj. Ona - mogla po roku wrocic do pracy bo jej matka jej siedzi z jej dzieckiem. Jej matka dostaje na lewo kase od brata swojego, bardzo bogatego ksiedza, nie musi pracowac, bawi wnuka. Ja nie mam tego komfortu i poniewaz nie ufamy obcym opiekunkom, bede z malym 3 lata i naprawde nie jest to fajne bo bede miec dziure w CV i zero rozwoju intelektualnego. Do tego ona pierwsza urodzila, dwa lata przede mna, jej syn to pupilek tesciowej, moj jest bo jest, ale mogloby go nie byc. Dzis bylismy umowieni do tesciowej, a oni tez przyjechali. Przyznam szczerze ze bylo mi to nie w smak, bo wiedzialam czym to sie skonczy: tesciowa w kolko bedzie latala za tamtym wnuniem a nasz jak zwykle jak kula u nogi. Zal dziecka normalnie. Tak ze oprocz tych rzeczy co opisalam w temacie, ona ma jeszcze i to., Do tego ma taka ceche ze lubi i umie wlazic ludziom z wazelinka w doooopcie, czym wiele zyskuje. Tu sie podlize, tam przywazalinuje, tak to sie kreci. Obecnie ja sie przy niej czuje dziwnie, ona po awansie w pracy, wszystko z******te, dostala niedawno kolejne mieszkanie w spadku. My z mezem kredyt na 30 lat na mieszkanie 50 metrowe w duzym miescie. Tak to wyglada. Ona szczupla, dzis znow sie chwalila ze zjadla cala babke wielkanocna duza. Wiedzac ze ja sie ograniczam bo mam zle przemiane materii i mimo ze malo jem i cwicze i tak jestem grubsza od niej. Po prostu przez to wszystko NIE LUBIE TEJ DZIEWCZYNY. Nie chcialabym sie z nia widywac, ale jestesmy rodzina i nie chce robic kwasu, bracia sie lubia.

Gość gość
Nie jestem chuda mam 167 cm i 52 kg i wielki brzuch po ciąży :P

Gość gość
22:27 slaby podszyw, ma 175 cm, nawet o tym gadalysmy