Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prostytutka dla meza

Polecane posty

Gość gość

Mój maz nie lubi sexu oralnego , twierdzi ze zawsze się masturbowal i teraz nie dojdzie w taki sposób. Probowalismy na rozne sposoby i nic :( Pomyslalam, ze wynajme prostytutke żeby mu zrobila loda i zobaczymy czy dojdzie czy nie. W końcu d***** ma patenty na takich. Co myślicie?

Gość gość
maz twierdzi tez ze wkładanie zonie do ust penisa jest takim szmaceniem jej a jużw ytrysk do ust to w ogole odpada...

Gość gość
raz sprobuje i nie przestanie ale wymyslila

Gość gość
zamow od razu dwie jedna moze ssac k****a a druga jaja

Gość gość
teraz do końca następnego tygodnia mamy wolne to zrobie mu niespodzianke. Jakie znacie portale z ekskluzywnymi prostytutkami? Na roxy jest średnio.

Gość gość
buska92, nie chce innej pani bo wtedy mogloby cos wyniknąć miedzy nimi. wole prostytutke bo zrobi co ma zrobić, wezmie kase i pojdzie sobie.

Gość gość
Ja lubię robić mężowi loda często zabawiamy się z drugą parą. Oczywiście higiena miejsc intymnych to podstawa. Twój mąż będzie miał bardzo szybko wtrysk podczas oralnego seksu gdy będziecie uprawiać seks w trójkącie z kochankiem. Np. Kochanek rżnie Cię dopochwowo lub anelnie a Ty będziesz mu w tym czasie robić loda. Wszystko jest w głowie by mieć orgazm lub wtrysk. Widok twojego seksu z kochankiem jest najlepszą wiagrą dla męża ! !!

Gość gość
nie ma opcji trojkata z innym facetem , maz się w zyciu nie zgodzi a poza tym ja bym tez nie chciała. :P Chodzi mi o prostytutke bo to profesjonalistka ja chyba tego nie umiem robic chociaż mój były chłopak zawsze dochodzil jak mu lizalam. Nie wiem czemu maz nie chce.

Gość gość
babo ale ty glupia jestes

Gość gość
dlaczego?

Gość gość
moze dlatego bo mozgu nie masz

Gość gość
ale cipke mam a to najważniejsze.

Gość gość
ale obciagac nie umiesz

Gość gość
jestem dziewczyną na wózku i mam wspaniałego męża. Normalnego seksu ze mną nie może mieć więc jedyne co, to mu obciągam i robię loda. Liżę mu też jajka i tyłek, robię ustami po prostu wszystko, co się da, aby był choć trochę szczęśliwy. Sama nie mogę osiągać orgazmu i w zasadzie nie wiem, co to jest ale widzę jak dobrze mu jest, gdy go pobudzam. Ostatnio dużo rozmawiamy i widzę, że czasami brakuje mu normalnego seksu dopochwowego. Miał go dawno, zanim nie poznał i zdecydował się pozostać ze mną. Czasami więc zastanawiam się, czy nie pozwolić mu na prostytutkę aby mógł chociaż od czasu do czasu "zrobić to normalnie" ale on mówi na razie, że wystarcza mu to, co mu daję ... sama nie wiem. Szukam też nowych technik oralnych i manualnych bo chcę go zaskakiwać ciągle czymś nowym ale inwencja mi się już kończy.

Gość gość
18.22 super , ze się tak kochacie. Gratulule fajnego meza , taki to skarb. Ty tez jesteś super , ze tak o niego dbasz.

Gość gość
a nie pomyślałaś że jak ona przyjdzie zrobi i on szybko dojdzie to ty sie bedziesz źle z tym czułą i nawawisz sie kompleksów ze ty tak nie umiesz?

Gość gość
nie boje się ! chce żeby maz doznal przyjemności oralnej której tak naprawdę nie doznal nigdy wcześniej.