Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odwieczny problem z tożsamością seksualnością niech ktoś coś doradzi

Polecane posty

Gość gość

Zawsze chcialem być piekny silny - co dla mnie bylo najbardziej normalne, tylko że swoją seksualnosc czesto widzialem w sposob przeciwny powyższemu, czyli ktoś podlegly kobietom, brzydki, pragnący je. To sie gryzło zawsze we mnie jak woda i ogień. Chciałem ja być piekny i kobiety starające sie o mnie, a rzeczywistość okazywała sie odwrotna.

Gość gość
jakbys mogl mogla to mi to skroc i napisz kilkoma zdaniami, że co i jak

Gość gość
Dwa fragmenty z Księgi Kapłańskiej (III Mojżeszowa) nazywają homoseksualizm obrzydliwością. 1 Kapł 18:22: Nie będziesz cieleśnie obcował z mężczyzną jak z kobietą. Jest to obrzydliwością. 1 Kapł. 18:13: Mężczyzna, który obcuje cieleśnie z mężczyzną tak jak z kobietą, popełnia obrzydliwość; obaj poniosą śmierć; krew ich spadnie na nich. Słowo „obrzydliwość” jest używane w Księdza Kapł. 18 pięciokrotnie i jest bardzo mocnym słowem niezgody, sugerującym, że coś jest odrażające dla Boga. Dla mnie również zachowania homoseksualne są obrzydliwe. Nie dawno przejeżdżając samochodem widziałem na przystanku dwóch typów, którzy obściskiwali się i całowali, myślałem, że zwymiotuje. Poza tym co mnie obchodzi, że ktoś jest miły czy pomocny? Grzech, zawsze będę nazywać grzechem a ten jest wyjątkowo okropny. To gdy seryjny morderca będzie miły, pomocny, serdeczny, uprzejmy, to mam przymróżyć oko na to, że morduje innych? Jak przestaną się obnosić ze swoimi zboczeniami, to nie będą mieć problemów z reakcją innych ludzi na nich. I niech się nie dziwią, że taka jest. Oni chcą nam siłą wcisnąć, że to normalność. Całe te lobby homoseksualne to dzieło szatana. Nie potępiam takich ludzi, ale rzygam ich grzechem, czy raczej publicznymi zachowaniami homoseksualnymi.

Gość gość
no cóż, wiedziałem z góry że sie tam nic nie dowiem, poza mową o bogu i przyczynach homoseksualizmu, co zupelnie dla mnie nie jest istotne. No ale nikt nie napisał np zmien se orientacje, zwal sobie, to już coś.

Gość gość
tak w ogule to myślałem zawsze że bardzo wielu mezczyzn, ma taki problem, może poprostu tylko ja sie odkrywam. Ale powiem, bardzo duży dramat

Gość gość
I dlatego, że nie jesteś piękny i kobiety się o Ciebie nie starają to postanowiłeś zostać gejem? Yyy?

Gość wypierdek
wyobraźnia ma wielu ojców i wiele matek , teraz już można hasać na lewo lub na prawo, można hasać z kobietą, można hasać z facetem, wszystkie możliwości są dozwolone , Polacy się zrobili tolerancyjni i już wiele widzieli , zatem wybieraj i przebieraj jak chcesz, jak pasuje i co tam we łbie siedzi to realizuj w realu , skoro masz ochotę śmigać w sukience i peruce oraz w szpilkach to śmigaj, Twoja sprawa , poczuj się kobietą w ciele faceta , zrób to dla własnego dobra psychicznego !

Gość gość
ja, czyli autor, nie postanowiłem zostać gejem, ale ten co pisze o gejach i homoseksualizmie ma jakby bzika

Gość gość
2038 zgadzam, sie wolnosc to podstawa

Gość gość
tak wychowanie wpoiło, że mezczyzna ma być podlegly kobiecie?

Gość gość
Moja matka to zmirzla wiedzma jazgotliwa, co chciala wszystkim sterowac - jeśli mowimy o przyczynach homoseksualizmu