Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apel do świadomych matek

Bojkot filmów Disneya Pełno symboliki satan i seksualnych przekazów podprogowych

Polecane posty

Gość apel do świadomych matek

popatrzcie w necie na poklatkowe fragmenty zdziwicie się co oglądają wasze dzieci najczęściej powtarzające się symbole to "sex" i "666" niestety linki uznawane są za spam więc szukajcie same wystarczy wpisać "disnay podprogowe przekazy"

Gość gość
no wpisałam. Zeby doszukiwać się wizerunku wypiętej kobiecej d**y w zarysach głowy króla lwa, to trzeba miec tak naj****e pod kopułą, że przekracza to wręcz moje zdolnosci poznawcze:D Rzeczywiscie, bedzie to pierwsze skojarzenie dla 7 latka, wpłynie to na jego psychikę znacznie gorzej niż dzwięki stękania i sapania rodziców kopujujących za kotarką, mieszkających w pokoju u teściów

Gość gość
ludzie wyszukujący takich idiotyzmów sa najczęściej sami BARDZO zaburzeni i mocno pokręceni. I potem dokonują projekcji swoich zboczeń i urojeń na wszystko

Gość gość
Król lew - słynna scena gdy pył wzbity spod łap uklada się w słowo SEX. Był też inny film, nie pamiętam tytułu, gdzie dwa zwierzaki ułożyły się w pozycję 69. To nawet mi dorosłemu facetowi rzuciło się to w oczy. Scena nie była krótka i z niedowierzaniem patrzyłem na frykcyjne ruchy zwierzazków (pingwiny) czekając aż scena się skończy bo przecież córka to ogladała też.

Gość gość
Przekazy podprogowe. Co mają na celu? Sam sprawdź, bo mi nie uwierzysz.

Gość gość
Disney był masonem najwyższego stopnia, który wymaga czczenia szatana i wypełniania jego nakazów, do ktorych należy demoralizacja najmłodszych.

Gość gość
11:40 powiedz to innym to Cię wyśmieją a zjawisko nazwą teorią spiskową

Gość gość
ja się zastanawiam, jakie zycie mają ci, którzy śledzą i tworzą takie teorie spiskowe :D