Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwał a teraz piszę i chcę spotkania.

Polecane posty

Gość gość

Byłam z facetem rok. Zerwał ze mną w grudniu bo zakochał się w mezatce ( oczywiście bez wzajemności) nie mieliśmy kontaktu, cierpię do tej pory bo kocham ale staram się być z dystansem. Ostatnio parę dni temu napisał w moje urodziny. Złożył mi życzenia, przeprosił i stwierdził że głupio wyszło... Podziekowalam. I potwierdziłam, że wyszło beznadziejne. Powrót mało istotny jak stwierdził ale od tego momentu pisze, proponuje spotkanie ja milcze. Po 4 miesiącach nagle tak daje znać... Nie wiem co robić.

Gość gość
Nie badz naiwna...odezwal sie do ciebie bo mezatka go pogonila i nie ma lepszej oppcji. Poza tym pewnie chce mu się bzykać więc nie bądź workiem na spermę.

Gość gość
Ty szmato

Gość gość
Też tak myślę, niestety kocham go nadal on p tym wie. Ale jestem z dystansem. Nie ufam. Jeśli mu poważnie zależy niech poważnie zawalczy ...

Gość gość
Sama se walcz świnio spasiona

Gość gość
Chce sobie znowu po/ru/chać. To twoja szansa.

Gość czizas
Ale jestem z dystansem. x a co dystans na to?

Gość gość
Jak zwykle kafeteria i przyglupawe odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość gość
Nie ma logo por... c to sobie przypomnial o Tobie. Nie badz glupia I urwij kontakt DLA wlasnego zdrowua psychicznego

Gość gość
On Dostal poped i chce Cie tylko przelecic, bo innej nie ma. Nie badz glupia i pogon go. szukaj innego.

Gość gość
Ja bym cie mogl pokochac :) calym serduchem :)

Gość gość
Spotkaj się z nim, wyglądaj tak pięknie jak jeszcze nigdy wcześniej, idź z nim do łóżka i uprawiaj z******ty seks (też dla własnej przyjemności), a potem... go olej bez słowa ;)

Gość gość
I to będzie lepsze niż nie zgodzenie się na spotkanie, albo co gorsza wyrzuty do niego (wtedy to bedzie dowod, ze Ci zalezy), spotkaj sie z nim na luzie, ale musisz wygladac naprawdę extra żeby mu szczeka opadla do ziemi, no a potem seks bo w koncu Ty tez bedziesz miala z tego przyjemnosc i na koncu olewanie go, możesz go olac bez slowa, albo powiedzieć, ze jest super facetem, ale wolisz jednak innego ;)

Gość gość
Gorzej jesli to on oleje ja po seksie, nie odezwie sie juz...

Gość gość
Jak będzie wyglądała pięknie i seks będzie super to nie sądzę żeby ja olał. Albo ewentualnie żeby to ona go olała na 100% może napisać do niego po seksie coś takiego, że jest super facetem i bardzo go przeprasza, ale jednak zakochała sie w kimś innym :p

Gość gość
Ja już teraz olalabym i nie pisala. Zerwał i koniec, nie daj sobą pomiatac.

Gość gość
A ,że jest super facetem i bardzo go przeprasza to niech napisze po to zeby on sie nie domyslil, ze to odwet. Tylko, ze laska wolala innego i teraz ona go kopnela :P Nawet jesli mu slabo zalezy to przynajmniej jego meskie ego ucierpi

Gość gość
Dobre tylko pytanie czy autorka jest na tyle silny by zrealizowC taki plan I nie ulec na koncu jemu

Gość gość
I czy to on jej nie kopmie moze chodzi mu tylko o seks