Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aurielka124

Odzyskac ex, czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość Aurielka124

Hej :) jestem tu nowa xd ale mam problem. Mianowicie bylam z chlopakiem 7 miesiecy. Bylo cudnownie, chlopak sie tak staral... Znosil moje klotnie wywolane strachem... Ostatnio mialam bardzo zly okres, studia ktorych nienawidze i zostalam potracona, zrobilam mu awanture... I tak kilka dni az zerwal :( jak sie spytalam xzy mnie juz nie kocha, powiedzial ze nie odpowie, bo bie powie nie prawdy ze nie, chce sie ze mna przyjaznic, codziennie piszemy, jak przyjaciele, pokazuje mi ze mu na mnie zalezy, powiedzial ze jestem dla niego bardzo wazna i zalwzy mu na mnie, czy jest szansa, jak mu pokaze ze sie zminilam, przestane sie orzed nim zamykac i nie bede sie klocic jak bede sie bac... Odzyskam go? Nasza relacja sie poprawila w ciagu tych 6 dni :)

Gość gość
jak sie postarasz to dasz rade ;) powodzenia !

Gość gość
W kilka dni się zmieniłaś? Ciekawe:) Młoda jesteś, więc ci pomogę. Powinnaś zająć się swoim życiem i czekać na rozwój wypadków-w końcu to nie ty masz wątpliwości, tylko on. Emocje nieco na bok i pracuj nad sobą, przede wszystkim nad swoim strachem. Dobrze, jakbyś o swoich stanach emocjonalnych komuś powiedziała, zasięgnęła rady. Głowa do góry.