Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ani mój wygląd ani osobowość nie trafia w gusta większości facetów

Polecane posty

Gość 43 centymetry w bicepsie
Znowu ta z wielkim zadem :o

Gość gość
Mnie się nic nie podoba

Gość gość
A najmniej underground

Gość gość
Wie ktoś jak rozładowac baterie od samsunga?

Gość gość
Figura jak chlopiec.

Gość gość
Autorko wejdz sobie na fb prawdziwe kobiety maja kraglosci to wyleczysz sie z kompleksow co do figury

Gość gość
hehe u mnie tak samo ale mam na to wyebane

Gość Urszula 89
Ja nie mogłam się pogodzić z nadprogramowym tłuszczem po ciąży, ale też nie udawało mi się kompletnie nic z tym zrobić. Zniechęciłam się totalnie, ale po zapisaniu się na zumbę wstąpiła we mnie nowa energia i silna motywacja, żeby coś ze sobą zrobić. Koleżanka rozpisała mi dietę z niskim poziomem węglowodanów i suplementację - therm line pro. Jak się okazało, w połączeniu z treningami był to strzał w dziesiątkę! Jak do tej pory, po 9 tygodniach odchudzanie jestem lżejsza o 12 kilogramów i niewiele brakuje, żebym doszła do najlepszej figury z życiu ^^

Gość Doccia22
Dzięki za ten komentarz! Ja też używam tego suplementu i jak dotąd w 3 tygodnie schudłam 3,5 kg. Teraz mam jeszcze większą motywację do treningów :D!

Gość Jagoda71
Nie wiem czy w tym roku jeszcze zmobilizuje się do odchudzanie. Moje postanowienie nic nie dało - niby wzięłam się za dietę i do tego brałam suplement reklamowany w radiu - Liporedium. Nic praktycznie mi to nie dało, bo przez 8 tygodni schudłam niespełna 2 kg :/

Gość Aleksanddra2
To, że suplement jest reklamowany w radiu jeszcze o niczym nie świadczy. Czytałaś sobie opinie o tym Liporedium? Przecież dziewczyny praktycznie cały czas piszą o braku skuteczności i nawet skutkach ubocznych...

Gość gość
Mam to samo. Ale sie nie dziwie ze nie jestem pociagajaca. Mam podwojny podbrodek jak grubaska mimo ze jestem szczupla .....

Gość gość
Autorko, wybacz ale gadasz takie farmazony ze nie konczac wszystkich stron watku zabieram głos, ja o biuscie w rozmiarze A spodnie nosze 40, mam grubasnie uda i lydki bardzo brzydkie, a jednak jestem ta dziewczyna ktora plynnie przechodzi od 16 r.z z jednego zwiazku w kolejny ewentualnie z roczna przerwa na regenracje i zatopienie sie z radoscia w samotnosci. Obecnie w zwiazku z bardzo przystojnym maezczyna, zakochanym po uszy.. uwazam ze to zalezy i od dbania o siebie i od osobowoscie, ja zawswze slyszalalm ze mam wyjatkowa osobowosc, poczucie humoru, zainteresowania, jest o czym porozmawiac. Nie wierze aby interesujaca dziewczyna cierpiala na posuche w kontaktach damsko meskich, mozeza bardzo chcesz? to widac, ja kocham samotnosc, uwielbiam ja i to dla rownowagi spotkan towarzyskich i normalnego funkcjonowania musi byc zachowane. Jestesmy rowiesniczkami. Wiecej satysfakcji z bycia ze soba ;)