Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta na wiosne 2017 jedna z najskutecznijszych do pobrania z neta

Polecane posty

Gość gość

witam polecam te diete https://dieta-personalna.pl/a119400c pobierzecie ją z internetu ja stosuje ją od 12kwietnia i schudłam juz 2,3kg bardzo dobrze ktos ją opracował szczerze naparwde polecam

Gość gość
ja tez ją pobrałam widziałam reklame n afacebooku tez jakos od tego czasu korzystam i mam juz 1,5kg mniej takze spoko dam znac puzniej jednak indywidualna to indywidualna tez polecam jakas modra babka ja opracowała

Gość uleczka131a
Ja jakoś nie wierzę w te wszystkie diety. Wole sama pilnować tego co jem i przestrzegać podstawowych zasad. Miałam trochę problemów z wprowadzeniem do diety ryb. Ale ten https://www.frisco.pl/pid,4569/n,suempol-classic-losos-wedzony-klasyczny-plasterkowany/stn,product Łosoś wędzony na zimno smakuje wybornie. Mozna go jeść z kanapkami czy dodawać do sałatek.

Gość gość
Łosoś to największe świństwo jakie sobie sama wprowadzasz do organizmu. W Niemczech jest zabroniony dla kobiet w ciąży i dla pragnących zajść, oraz dzieci. Czytajcie o zdrowej żywności, nie dajcie się zwodzić głupcom i szkodnikom. Najlepsza dieta to MŻ oraz ruch, dużo ruchu, najlepiej na świeżym powietrzu. Waga sama, zdrowo zleci bez efektu jo-jo.

Gość Madzia8798
Kupiłam ostatnio z koleżanką pakiet dla kobiet na stronie www.igortreneronline.pl (na stronce jest taka możliwość zakupienia bezpośrednio) jestem zachwycona efektami. Co tu dużo mówić – ujędrniłam biust, pośladki i przede wszystkim zrzuciłam tłuszczyk z brzucha!!! Koleżanka już schudła 10 kg w ciągu miesiąca. Już się nie mogę doczekać wakacji i wyjścia na plaże aby się pokazac z nową sylwetką ;) Polecam