Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradzilem kobiete poniewaz...((pomocy)

Polecane posty

Gość gość

Byla sytuacja ze do niej napisal jakis dziwny numer. Kiedy sie widzimy... ona zobaczyla to i zwyzywala kolesia, ba nawet zadzwonila i go wyzywala.. fakt ze koles wiedziak np jak ma na imie ale juz nie gdzie miszka i jaki ma kolor oczu itp,,, wyzywala go ba nawet zmienila numer.. dodam ze zawszetelefon lezal, nie kryla go.. uwazam ze jest na tyle inteligetna ze zainwetsowala by w 2 karte sim jakby chciala zdradzic.. potem powiedziala ze jej kolezanka eobila sobie jaja i dzqonili do przypadkowych osob pijani i wkrecali.. i fakr jak gadala z nim byly smiechy jakies d**y itp.. nastepnie tak wkrecalo mi to dziure w glowie ze jednak mnie zdradzila ze sam to zrobilem.. teraz mysle ze zrobilem blad.. bo ona plakala 6h z nerwow zeby mi wytlumaczyc ze nie zdradzala i dawala telefon mowila dzwon gdzie chcesz pytaj kolezanki.. sam nie qiem

Gość gość
Co za bełkot... Weź się za lekcje; polecam szczególnie przyłożyć się do języka ojczystego. Na pewno lepiej na tym wyjdziesz

Gość gość
Jezu tak bylo naprawde jakby to nie bylo dziwne nie pisalbym o tym obcym., jak nie mozesz napisac normalnej odpowiedzi to sie nie udzielaj... jak belkot to nie czytaj zajmij sie czyms co sprawia ci przyjemnosc toksyczna osobo

Gość gość
Serio? Zdradziles swoją kobietę która jest wobec Ciebie uczciwa? To nie jej wina ze znajomi robili se jaja... a to ze nakreciles tak sobie w głowie nie jest wytłumaczeniem zdrady.. chociaż powiedz jej o tym.