Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eleven

Paranormalny kochanek

Polecane posty

Eleven zgadzam sie z Toba, ale nie podajesz szczegolow o obcowaniu z taka osobowoscia. Duzo z nich jest zdania, ze spisalas to z jakiejs fantastycznej ksiazki. Mnie jako fachowiec w tej dziedzinie, niektore Twoje opisy nie pasuja do rzeczywistosci.

Gość gość
CWELEVEN jak się czujesz że swą choroba psychiczną, ilu lekarzy Cię leczy? Jakie były pierwsze symptomy choroby psychicznej? Bardzo mi Cię żal

Gość gość
16:05 mnie tak samo.Musi sie dziewczynka jeszcze douczyc, i doczytać fakty ;)

Gość gość
Eleven coś słabo piszesz bajki wiesz..nie zostaniesz pisarką. ..marzenie twoje siadło ...

Prosze nie piszcie o chorobach, psychiatrze itp. Mnie interesuje jak autorka doszla do swojego opisu, skad ona to bierze. Jako fachowiec spirytyzmu, niektore rzeczy nie pasuja do rzeczywistosci. Szkoda ze autorka nie opisuje szczegulow i jak obcuje z przybyszem.

Gość gość
Mi sie podoba!

Gość gość
Eleven co robiłaś dziś po 3 w nocy?

Gość gość
A jak ma na imie Twoj adorator z kosmosu?

Gość gość
To w nocy śpisz myślałem ze uprawiasz z nim seks,żałosne

Gość gość
14:35 ma blond włosy twój facet i niebieskie oczy,znam to.

Moi Drodzy parafianie :D Proszę się nie śmiać, bo serio istnieją rzeczy które się filozofom nie śniły :D od jakiegoś czasu zajmuje się różnymi zjawiskami paranormalnymi wiele oczywiscie nie zostało jeszcze zgłebionych zarówno przeze mnie jak i przez wielu badaczy ;) nie wiem czy wierze dziewczynie jednak cos w tym jest , my ludzie mamy to do siebie , ze jak czegos nie zobaczymy czy przezyjemy to nie wierzymy innym . nie wiem droga autorko postu co ci poradzic odnosnie z twoja miloscia i jego , moze moglabys nam pokazac jego zdjecie???

Gość gość
Wooow co za historia Wooow niesamowite wooow

Gość gość
Do 14.56, ona nie moze z nim uprawiac seks bo on nie ma fiutka. Taka osobowosc moze w ciagu kilku sekund zmienic plec, tzn. wygladac jak kobieta. Tak samo po naszej smierci bedziemy w niebie bez plci. Mamy mozliwosc wyboru wygladu, jako kobieta czy mezczyzna. Kobiety zazwyczaj wybieraja wyglad z tych lat, kiedy byla najatrakcyjniejsze.

Gość gość
Fuj więc możliwe ze eleven jest lesba,fuh

Gość gość
Nie jest lesba, ta osobowosc z kosmosu wybrala wyglad faceta.

No dawaj eleven, czekamy na jakies informacje odnosnie Ciebie i Twojego partnera, pisze całkiem serio bez jakiejkolwiek szydery, jestem mocno zaciekawiona jak to tam u was wygląda Swoja drogą kiedys na necie czytałam podobną historię dziewczyny, która rzekomo chodziła z kosmitą :O ifaktycznie kobieta opisywała, że wchodząc na ziemie oni przybierają ciała podobno został na ziemi i założyli rodzine a cudowne zdolnosci typu przechodzenie przez sciany , teleportacja itp zostały myślę, że mogłoby to być możliwe z poziomu fizyki kwantowej tym bardziej :)

Gość gość
Sila mysli moze sobie doprawic fiutka.

Gość gość
dziś co ty o tym fiutku tak caly czas? :P masz pewnie malego, albo jak byles maly to ci mama zjadla ptaka-bydlaka :D hihihihihihihi

Gość gość
Przeczytaj 14.56 o seksie.

Gość noMarekCny
tylko internetowi stulejarze i brzydcy pryszczaci chuje z wielkimi brzuchami co nie ******* od paru lat albo w ógóle nie ******* gadaja cały czas o przyrodzeniach.

Gość gość
16:25 dokładnie . A lesba zawsze znajdzie lesbe

Gość gość
lesby są sexi flexi oł jeeee

Gość gość
księga Rodzaju 6:(2) Ujrzeli synowie boży, że córki ludzkie były piękne. Wzięli więc sobie za żony te wszystkie, które sobie upatrzyli. hmm....kim byli ci bogowie? Moim zdaniem byli właśnie przedstawicielami obcych cywilizacji.

Gość gośćDanuta
generalnie- ja w to wierze. dlaczego? przezyłam to. Moi drodzy, był rok 1995 gdy go poznałam... tak samo jak autorce najpierw się śnił... to były piękne sny.. z nim w roli głównej. byłam wtedy w toksycznym związku i śnił mi się mężczyzna ok 30Lat o blon włosach i niebieskich oczach, który powiedział mi " jesli nic nie zmienisz obudzisz się jak bedziesz miała 50 lat i bedziesz zalowac ze spapralas sobie zycie" ten sen dał mi tak duzo do myslenia, że zakonczyłam swój związek i tak jak autorka tesktu poznałam mężczyzne ze snu. na plazy w roku 1996 kiedy leczyłam rany spotkałam JEGO. tak, był przedstawicielem obcych cywilizacji stosunkowo młodym wyglądał na 30 lat jednak wg naszych ziemskich lat miał 255, zakończyłam ten związek bo bałam się... on wiecznie młody a ja za 30 lat będe przecież miała 55.... teraz z perspektywy czasu żałuje tego bo on był moją jedyną miłością po nim nie ułożyłam sobie życia, bo nie potrafie nikogo kochać tak jak jego. Jemu kazałam odejść i kazałam mu być szczęśliwym...

Gość gość
A wszystko dlatego że przestałam brać tabletki od psychiatry.

Gość gość
ale p*********e

Gość gość
autorko tekstu chcialbym pogadac osobiscie na ten temat