Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o tej sukience na komunię?

Polecane posty

Gość gość
15.11 też to samo pisałam. Do kościoła jakiś żakiet i można iść. Sama bym taką założyła. Twoja jest najładniejsza z tych wszystkich które ci dziewczyny poprzesyłały. Nie jest wulgarna i wyzywająca, a poważnie będziesz się ubierać jak będziesz miała 50lat.

Gość gość
Ładna i pasuje;) tylko do kościoła proponuje marynarke

Gość gość
Zdecydowanie się nie nadaje.

Gość gość
Nic specjalnego a to tylko zdjęcie, a Realu pewnie wygląda jak szmata

Wiesz, bardzo ładna ta sukienka ale chyba nie pasuje kobiecie 31 letniej.... jestem w podobnym wieku ale nie założyłabym takiej sukienki .

Gość gość
Jeśli w realu nie jest szmatką tylko porządną sukienką z koronki (choć cena raczej pozbawia złudzeń ), jest max przed kolano nie krótsza, ty jesteś odpowiedniej figury i założysz elegancki żakiet/ płaszczyk i stonowane, klasyczne buty to jak najbardziej ok. Prosta fryzura i spokojnie można świętować bez obawy wywołania jakiegoś małego skandalu lub poczucia niesmaku.

Gość gość
Byłam w sklepie nie mają jej na stanie a przez neta nie kupie boje się o długość i ogólnie jakość macie racje że za te cene to pewnie szmatka. Poszukam w orsayu lub w reserved moze cos znajde jesli znajdziecie fajny model dajcie linka

Gość gość
w orsayu jest kolekcja dla kobiet biznesu, sliczne sukienki z klasą, w mohito tez maja sliczne

Gość gość
Już kupiłam w preety girl jasnoszara prostą od razu wpadla mi w oko podesle link jak znajde

Gość gość
W Mohito sa ladne to fakt ale przy wzroscie 178 cm to dlugosc wypada kiepsko

Gość gość181728
Dlaczego tylko sukienek szukacie na komunie? Może by tak elegancki kombinezon. Będzie też z klasą a do tego można się jakoś wyróżnić. Taka sukienka cala koronkowa ty bardziej na wieczór na randkę z facetem, napewno nie do kościoła. Jak juz koronka to raczej jakieś wstawki z niej. Postaraj się dobrać sukienkę do figury. Wzdłuż sobie szyję dekoltem w serek, rękaw 3/4 jeśli nie masz wcięcia w talii, długość przed kolano. Napewno nie rozkloszwane z żadnej pianki (tak modnej ostatnio). Wydaje mi się, że tak kombinujesz by dobrym wyglądać, że przedobrzysz i wyjdzie fatalnie.

Gość gość
Tu autorka kupiłam już sukienkę w sklepie preety girl wyżej wstawilam link

Gość gość
Wpis z 20.17 jest mój zapomniałam dopisać, że już kupiłam. Jest piekna prosta stonowana klasyczna i jasnoszara. Jednocześnie za nieduże pieniazki bo 129 zl więc jestem zadowolona.

Gość gość
Chętnie poznam wasze opinie na temat tej sukienki którą już mam w szafie

Gość gośću
Szukasz lokalu w przystępnej cenie na organizację chrzcin dziecka, polecam zajrzeć tutaj http://chrzcinyikomunie.pl/ lub zadzwonić bezpośrednio, a oni zupełnie bezpłatnie znajdą miejsce odpowiadające Twoim kryteriom :)