Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanki żonatych jesteście głupie i wszyscy się z was śmieją. :D

Polecane posty

Gość gość
moze do nich wroci, moze nie. nie ma sprawiedliowsci na swiecie nie miej złudzen. bycie kochanka to nie najgorszy grzech, ale nie sadz to nie bedziesz sądzona

Gość gość
To przecież logiczne, że kochanki same mają mężów, ale tez istnieją kochanki panny. te ostatnie roją sobie, ze on zostawi dla niej żone ale to tylko ich marzenia. Mężatki zaś się chcą tylko zabawić. Kiedyś rozmawiałam z kolegą, który miewał kochanki i mówił, ze zawsze wybierał mężatki, bo wiedział, ze to będzie tylko rozrywka . Za pannę bał się zabrac, aby sie nie zakochała bo potem tylko kłopot, a on się rozwodzić nie miał zamiaru, co to to nie...

Gość gość
22.00 a do czego potrzebne ci są realia :-D nie chcialabys wszystkiego co najpiekniejsze ? Uczucie, zangazowanie, duchowe porozumienie, radosc z kazdej chwili spedzonej razem i seks do utraty tchu. Pamietasz, kiedys tak miedzy wami bylo, ale r e a l i a sprawily, że już nie jest.

Gość gość
gość dziś niedojrzały cymbalico ! RZ jezyk.gif xxx widziałam, ale myślałam, ze nikt nie zauważy :P Nie chciało mi sie poprawiać :D :D

Gość gość
22:05- nie wierzę w to tak szczerze, jestem do bólu racjonalistką i w ogóle nie wierzę w jakąś karmę i inne bzdury... Zreszta gdyby karma istaniala to wszyscy dobrzy ludzie byliby bogaci i szczęśliwi, a źli biedni i nieszczęśliwi. A czesto jest odwrotnie, wiec... Zycie nie jest sprawiedliwe. Tzn. ja siebie nie uważam za złą osobę, za może w 100% dobrą też nie, nikt z nas nie jest całkiem dobry lub zły A dla mnie seks w życiu jest baaaaardzo ważny i teraz potrzebuję tego romansu tak dla rozrywki, to wszystko, ale nie chciałabym go na męża bo uważam, że się na niego kiepsko nadaje skoro zdradza żonę, nie miałabym do niego zaufania Takze na męża poszukam kogos innego, ale ze narazie nie chce sie za bardzo wiazac to poczekam jeszcze minimum rok czy dwa na taki zupelnie powazny zwiazek

Gość gość
zona nie wie zazwyczaj? własnie zazwyczaj dobrze czuja, kobiety maja intuicje, wiedza ze cos nie gra. Najgorsze jest to, ze gowno z tym robia i facet ma sie swietnie. w domu gary, dzieci, proza zycia, z kochanka seks i przytulanki. Wszystkie jestesmy glupie a facetowi zawsze dobrze

Gość gość
gość dziś moze do nich wroci, moze nie. nie ma sprawiedliowsci na swiecie nie miej złudzen. bycie kochanka to nie najgorszy grzech, ale nie sadz to nie bedziesz sądzona 12po23po3 Wróci wróci. Tym dotkliwiej im później. Sprawiedliwości nie ma, ale wszechświat lubi równowagę.

Gość gość
Był kiedyś na kafeterii temat założony przez faceta, którego zostawiła dziewczyna bo dowiedziała się, że kiedyś zdradził poprzednią partnerkę. Przeszłość zawsze wraca więc kochanko nie bądź taka pewna, że Twój mąż w przyszłości nie dowie się, że spałaś z żonatym. To Twoje życie, ale pamiętaj, że ludzie zazwyczaj mają jakąś moralność i według niej żyją. Obyś nie trafiła nigdy na porządnego faceta.

Gość gość
jasne, wiedziałam ale nie chciało mi sie poprawiac hahaha! idz moze sie poucz albo cos albo poczytaj :p

Gość gość
to one beda załowac, spokojnie:) zajmijcie sie swoim zyciem a nie dupa kochanki

Gość gość
ah jakie tu mądrosci płyna na tym forum, dobre rady jak życ :) laski pilnujcie swojego i bzykajcie meżów czesciej to problemu nie bedzie z innymi przy boku

Gość gość
22:10- no raczej nie będzie takiej szansy żeby sie dowiedział, zwłaszcza, że mieszkam w duzym mieście, wiec mało prawdopodobne żeby się znali :) A ja mu tego nie powiem bo i po co. W sumie może to dziwne, ale ja jestem taką kobietą, ktorej az tak bardzo nie spieszy sie do slubu czy powaznego zwiazku, ale mysle, ze tak w ciagu kilku lat zaloze jednak rodzine

Gość gość
Zony sa osmieszone no nic niewarte

Gość gość
gość dziś 22:05- nie wierzę w to tak szczerze, jestem do bólu racjonalistką i w ogóle nie wierzę w jakąś karmę i inne bzdury... Zreszta gdyby karma istaniala to wszyscy dobrzy ludzie byliby bogaci i szczęśliwi, a źli biedni i nieszczęśliwi. A czesto jest odwrotnie, wiec... Zycie nie jest sprawiedliwe. ijijiji Nic a nic nie rozumiesz Co ma bogactwo do bycia szczęśliwym, to tak nie działa :D Nie działa, bo inaczej byłabys grzeczna, przeprowadzała staruszki przez jezdnię, pomagała jako wolontariusz i nagle wygrałabyś w totolotka - a przecież wiemy, ze tak nie jest. To "karma: jak to nazywasz działa na zupełnie innym poziomie, to nie jest materialnie zmierzalne. Z resztą ja się nie znam na tych karmach i filozofiach, mówię o tym, czego doświadczyłam w życiu. Wszystko kiedys wróci, co wysyłasz to zbierzesz. Będzie istniała równowaga. To się tyczy nie tylko związków damsko- męskich ale też innych płaszczyzn. Krzywdzisz ludzi - krzywda do ciebie wróci. I nie ma się co zasłaniać facetem - jakby nie chciał - to by nie zdradzał. Masz rozum, wolną wolę, to zależy od ciebie z kim się zadajesz. Pomyśl, czy chciałabyś być kiedyś na miejscu zdradzonej żony? Zamiast miec seks z żonatym nie wolałabyś mieć tego seksu z kimś wolnym? Przeciez to o wiele lepsze.

Gość gość
22:04 A co w sytuacji, gdy kochanka-mężatka się zakochuje w żonatym kochanku i w przypływie uczuć zostawia męża i chce być z kochankiem? Cały misterny plan w p**du :D

Gość gość
Jeśli dziś żona nie jest świadoma romansu męża, to może jutro już będzie a wtedy uświadomienie sobie, co ją spotkało i sceny, ktore sobie wyobrazi będą okrutne dla jej psychiki. Dziewczyny, nie miejcie pretensji do kochanek a do własnych, nieuczciwych meżczyzn.

Gość gość
gość dziś jasne, wiedziałam ale nie chciało mi sie poprawiac hahaha! idz moze sie poucz albo cos albo poczytaj jezyk.gif xxhhxxh A ciul mnie obchodzi błąd czy jego brak, za to ty widzę spać nie będziesz mogła :D:D:D:D Doczepiła się do jednego wyrazu i się podnieca :D:D:D

Gość gość
szanowne żonki- tak jest z wszystkim w zyciu :) wpierdalasz fast foody bedziesz gruba proste. Niby to wiesz, a jednak żresz. Jezdzisz szybko autem? albo sie rozwalisz na drzewie i skonczysz zywot albo bedziesz roslinka. Pijesz alkohol to mozesz wpadniesz w nałóg...Proste. Tak jest z wszystkim w życiu. Jestes kochanka? moze masz cudowny czas i albo bedziecie razem, albo sie odkochacie i serce ci na chwile pęknie. Takie zycie, ale macie jedno i jesli można przezyc miosci w ten sposob to chyba lepiej jak wcale

Gość gość
No super perspektywa spać z facetem o którym wiadomo, że sypia również ze swoją żoną. Nie ma to jak dojadac po kimś resztki :D:D:D

Gość gość
oj biedna dziewczyno- wroc do gimnazjum

Gość gość
No doczepiła się , nie ma żadnej rozrywki poza tym kochankiem , więc broni go jak lwica hehe

Gość gość
22.21 Nie pomyślalaś nigdy, ze jest odwrotnie?

Gość gość
Jak jest odwrotnie, to się rozwiedź i zamieszkaj z kochankiem, wolna wola.

Gość gość
no wlasnie- zony nie biora pod uwage tego, ze jest odwrotnie. to one jedza resztki ale do tego nigdy sie nie przyznaja.

Gość gość
22.21 Jakie resztki? Meżczyzna musi zachowywać wobec żony jakieś pozory, że wszystko gra, zreszta kto go tam wie, może kocha obie i wszyscy sa zadowoleni jednynie żona nieświadoma.........?

Gość gość
gość dziś jasne, wiedziałam ale nie chciało mi sie poprawiac hahaha! idz moze sie poucz albo cos albo poczytaj jezyk.gif Rzeczywiście miec kochanka, być kochanką to wielki skarb. Nic tylko siedzieć i zazdrościć tych motyli w brzuchu i ekscytacji. ;)

Gość gość
22:19 Racja, ale to bardzo egoistyczne podejście. Empatia i kodeks moralny to rzeczy, które odróżniają nas od zwierząt. Choć też nie zawsze bo niektóre zwierzęta potrafią być bardzo empatyczne. Po Twoim zachowaniu wnioskuję, że wyrzekasz się człowieczeństwa.

Gość gość
gość dziś no wlasnie- zony nie biora pod uwage tego, ze jest odwrotnie. to one jedza resztki ale do tego nigdy sie nie przyznaja. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Pod warunkiem, ze wiedzą :( Ale jak się dowiedzą to się im dziwie, że wiele zostaje z takim patafianem.

Gość gość
Kochanka w 90% przypadków wie, że jej kochanek jest żonaty. Żona w 20% wie, że jej "ukochany" doprawia jej rogi.

Gość gość
gość dziś 22.21 Jakie resztki? Meżczyzna musi zachowywać wobec żony jakieś pozory, że wszystko gra, zreszta kto go tam wie, może kocha obie i wszyscy sa zadowoleni jednynie żona nieświadoma.........? zxczxc On obu nie kocha. On kocha swoją wygodę. Jakby żonę kochał to by jej nie zdradzał. Z jkolei jakby kochał kochankę w try miga by się rozwiódł z żona. Po prostu, w domu ma kobietę - porozmawiają, seks też jest, a jakże (pomijam przypadki aseksualnych partnerek - to już inny temat). W domu ma często dzieci, psa, kota, własny kąt, gości przyjmują, obiadki, święta itd U kochanki ma tylko seks i przyjemności, nie martwia się o dzieci, z czego zapłacić kredyt, o pracę , remont domu - tam jest tylko seks. Z resztą zapytajcie pierwszego lepszego co zdradza żonę.