Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy te poradniki dla podrywaczy to prawda? Można tak kobiete uwieść?

Polecane posty

Gość gość

Przypadkowo na to natrafiłem. Typowa gra na emocjach i olewanie kobiety żeby ja zaliczyc. To dla mnie niesłychane. Jestem tak wychowany że to ja powinienem zabiegać o kobiete i tak też było z moją żoną. Poznałem ją i zabiegałem o nią ponad rok zanim w ogole poszedłem z nią do łóżka. Dzieki temu została moją żoną. Taka któa bylaby otwarta na seks od razu nie wzbudziłaby mojego zainteresowania.

Gość gość
Twoja zona tez byla otwarta na seks ale nie z Toba. Innym dawala od tak a ty musiales latac i starac sie rok.

Gość gość
Jakieś kobiety na pewno da się tak poderwać. Pytanie, czy są wartościowe w kontekście długiego związku.

Gość gość
Że kurna co? no że co to ja czytam .....

Gość gość
To działa ale tylko na jakieś prostaczki, blachary, dziunie z dyskotek i jakieś kompletnie nieogarniete zyciowo kobiety, z różnym wykształceniem. Na normalne , zdrowe na umyśle kobiety nie działa.

Gość gość
Nie ma normalnych kobiet od tego zacznijmy

Gość gość
gowno prawda

Gość gość
olewanie? bzdury:D

Gość gość
to zadziała na prymitywne niunie które potrzebują tzw emocji bo inaczej się nudzą,czyli takie nudne wyjałowione interesowne pindki,one nie docenią dobrego bo jeszcze mają sieczkę w głowie,jeśli wystartujesz z czymś takim do kobiety która wie bardzo dużo i jest świadoma wielu rzeczy to odpadasz szybko,dlatego rozpoznaj do kogo celujesz

Gość gość
To jest sztuczne i madra osoba szybko wychwyci gierki , bo sa nienaturalne .

Gość gość
Ja jestem kobietą i śmieszą mnie takie typki, co naczytały się poradników, byli na kursach uwodzenia i rzucają teksty : bolało kiedy spadłaś z nieba? :D Taki podryw jest żałosny, gdyby mnie facet olewał czy był bezczelny to dostałby w pysk i tyle. Mnie najbardziej imponuje, gdy facet potrafi się starać i walczyć o kobietę, szuka nie tylko dziury ale i przyjaciółki.

Gość gość
Hehehhe jaki tekst typu czy bolało jak spadłaś z nieba? To typowo nie z poradników dla podrywaczy. Te poradniki działają praktycznie na każdą dziewczynę. Wystarczy być pewnym siebie i dominującym. Tam nie ma żadnych tekstów czy patentów. Po prostu trzeba zgrywac samca alfa a dziewczynom miękną nogi. Sprawdziłem. Tak samo jak np po pierwszej randce nie napiszesz od razu tylko po kilku dniach bo mówisz ze np miałeś ważniejsze rzeczy na głowie to kobiety potem same pisza itp.

Gość gość
ale które same piszą :-) właśnie te wymienione wyżej mały czubku,te które lubią myśleć jak to on nie napisał ?co jest przecież jestem taka wspaniała :-) on musi zmięknąć ,i wtedy pisze ,ale takich jest wiele więc myśl że wszystkie będą oczarowane :-)

Gość gość
bo jeśli chodzi o mnie to pewność siebie i sraczo maczo nie dałoby ci nic,żebyś mnie zainteresował prześwietliłabym ci mózgownicę a ty byś się wił nie wiedząc czy grać czy być szczerym

Gość gość
Własnie większość pisze. Nawet tu na kafe zobaczcie jakie sa tematy własnie kobiet - napisac pierwszej itp. Z kobietami jest tak ze im bardziej sie je zdominuje i pokaże ze jest sie samcem alfa tym bardziej one za toba lataja. Mozecie mówic ze tak nie jest ale sprawdziłem to na masie dziewczyn

Gość gość
Kobiety mówia ze to nie działa ale jakos dziwne ze wiekszosc kobiet jednak ulega. To nie jest sztuczne i wyrezyserowane. Po prostu jestem pewny siebie jak podchodze i w całej rozmowie. Pokazuje tez ze inne mi sie podobaja a nie tylko ona wiec ona trac***ewnosc siebie

Gość gość
Gra na emocjach i olewanie? Od razu kopniak w tyłek dla takiego "faceta". Nie lubię huśtawki nastrojów i dziecinnego zachowania.

Gość gość
21:09 Czyli to taki męski odpowiednik femme fatale, najpierw udaje zainteresowanie, a potem znika i czeka aż druga osoba odnowi kontakt. To bardzo dowartościowuje zakompleksionych ludzi, że ktoś o nich stale myśli i zadręcza się pytaniem "dlaczego nie zadzwonił(a)"? Prawdziwy, pewny siebie mężczyzna nie musi sprawiać żeby 100 tępych lasek sikało w majtki na jego widok, jemu wystarczy, że jego wybranka codziennie go pragnie, kocha i jest wierna aż po grób.

Gość gość
21:21 Osłabianie drugiej osoby żeby podreperować swoje ego jest żałosne i na prawdę nie masz się czym chwalić :D W związku też będziesz specjalnie interesował się innymi żeby ona była zakompleksiona i zazdrosna? Możesz się bardzo zdziwić kolego

Gość gość
Wierzcie lub nie ale to działa. Podstawa to wygląd więc mam kilka drogich koszul i buty za prawie 2 tyś do tego duży zegarek droższej firmy. Na ulicy podchodze i od razu dostaje numer. Wystarczy ze powiem tekst w stylu ze z taka gracją przeszła ze nie mogłbym nie podejsc zeby zamienic chociaz kilka słów lub zobaczyc jak sie usmiecha. Dostaje nr. Pisze dopiero po 2 dniach i mówie ze wczesniej nie napisałem bo miałem wazniejsze sprawy. Od razu umawiam spotkanie. Najlepiej jakies miejsce typu np spacer. Zachowuje sie dominująco ale uroczo tz ja decyduję gdzie idziemy, ja ja prowadze, ja wybieram lawke gdzie usiadziemy ale tez np zrywam dla niej kwiatka i juz jestem uroczy. Po takim spotkaniu nie pisze kilka dni zazwyczaj 3. Czasem dziewczyny same pisza do 3 dnia a jesli nie to ja pisze ale dopiero po 3 dniach. Mówie że byłem na nartach, wypadzie w góry, basenie czy co tam wymysle i ze miałem napiety grafik. Kolejne spotkanie odkładam w czasie bo mówie ze jestem zajety. W koncu mówie ze teraz dzis mam czas i ma byc gotowa o tej o tej bo mam niespodzianke. Przyjedzam zabieram ja gdzies wieczorem poogladac gwiazdy przez okno samochodu i albo juz wtedy mam seks albo zabieram ja do siebie do domu i tam mam seks. Nigdy mi nie odmówiła żadna. Po prostu jestem dominujacy i ja olewam a to dziala najlepiej.

Gość gość
Wy kobiety tego nie rozumiecie. Tu chodzi o dominacje własnie taka jak wyzej opisałem i o olewanie takie jak wyzej. Tu nie ma gry to po prostu pewnosc siebie

Gość gość
gość dziś Tu jest własnie gra na emocjach. Kobiety to lubia i ulegaja

Ja podziękuję za takiego lansera od siedmiu boleści. Ha ha.

Gość gość
21:30 Ja bym Ciebie kijem przez szmatę nie dotknęła :/ Ciekawe ile masz syfu na penisie przez seks z różnymi d*******.

Gość gość
ja też jestem jestem urocza ,jeśli chciałbyś wzbudzić moją zazdrość od razu wybiorę sobie z moich wielbicieli takiego który wie jak się zachowywać przy mnie ,seks bo się ładnie ubrałeś i wypachniłeś ,i pokazałeś mi gwiazdkę na niebie :-)mhmmm

Gość gość
Hah kobietom nie przeszkadza ze miałem wiele przed nimi. Wiedza ze jestem doswiadczony :)

Gość gość
no dobrze a powiedz kiedy się zakochałeś tak że nie mogłeś zasnąć

Gość gość
21:40 To całe "doświadczenie" u *****czy to bzdura. Każda kobieta jest inna w seksie, każdej ciało inaczej reaguje na pieszczoty więc nigdy kobiety nie zaspokoisz w 100% za pierwszym razem. Z mężem uczyliśmy się seksu i swoich ciał przez 2 lata, ale teraz mam z nim takie orgazmy, że sąsiedzi się czerwienią na korytarzu ;) A mąż przy lodziku odlatuje w niebiosa.

Gość gość
" gość dziś no dobrze a powiedz kiedy się zakochałeś tak że nie mogłeś zasnąć " Byłem kilka razy zakochany i z tymi kobietami miałem dłuzsze zwiazki