Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy te poradniki dla podrywaczy to prawda? Można tak kobiete uwieść?

Polecane posty

Za dużo Warsaw shore się naogladales. A i przede wszystkim musi trafić swój na swego żeby Twój podryw był skuteczny. Hi hi hi.

Gość gość
gość dziś Każda jest inna ale akurat w seksie patrze na swoja przyjemnosc a nie jej. Co innego w zwiazku wtedy skupiam sie na partnerce ale przy takich jednorazowych seksach patrze tylko na siebie

Gość gość
21:43 No to chyba te związki były do kitu skoro się skończyły.

Gość gość
21:45 I ty nazywasz siebie mężczyzną?

Gość gość
Związki były udane ale wiecie jak to jest. Szybko sie nudza stałe partnerki

Gość gość
ty się bawisz,chcesz przelecieć i tyle ,i do tego masz swoje proste zabawki " nie poznałeś jeszcze miłości

Gość gość
dziś Gra na emocjach i olewanie? Od razu kopniak w tyłek dla takiego "faceta". Nie lubię huśtawki nastrojów i dziecinnego zachowania. madra dziewczynka

Gość gość
" gość dziś ty się bawisz,chcesz przelecieć i tyle ,i do tego masz swoje proste zabawki " nie poznałeś jeszcze miłości " A poradniki dla podrywaczy sa dla facetów szukajacych milosci czy seksu??? No wlasnie :D

Gość gość
nudzą się wiadomo ,nie spotkałeś takiej której nie uwiedziesz tymi metodami i która nie jest nudna i prosta,ale może ty tez taki jesteś? czyli jesteś skazany na nudę ,dlatego musisz się ciągle rozbawiać nowymi ciałami ,bo nic innego nie ma

Gość gość
tak,ale tu wykazujemy że nie poderwiesz każdej a jedynie pewien typ idiotek

Gość gość
Bzdura, nie wyrywam samych idiotek. Inteligentne kobiety tez w taki sposob wyrywam. Nie raz spałem ze studentką prawa czy medycyny. Nie raz po seksie rozmawiałem z kobieta o antropologii. Inteligentne na to tez leca.

Gość gość
to teraz tylko napisz że one ci wystarczają ,metody się sprawdziły i możemy zamykac temat

Gość gość
21:54 Oj bez przesady, nie wszystkie poderwane przez niego dziewczyny były idiotkami. Często na takie podrywy nabierają się samotne i zakompleksione dziewczyny, albo młode i niedoświadczone w kontaktach damsko-męskich.

Gość gość
ok ja ze studentami nie sypiam ,za młode wypierdki ,paa

Gość gość
Ja studentem nie jestem juz dawno skonczyłem ale wiadomo biorę sie za młodsze zazwyczaj :)

A to ja pisałam o tym kopniakiem w tyłek tylko nie wiedziałam jak się zalogować:) dzieki

Gość gość
21:57 Hehe To, że ktoś jest na prestiżowych studiach nie znaczy, że jest mądry i doświadczony życiowo, a wręcz przeciwnie. Studentki medycyny leciały na Twój marny podryw bo to zazwyczaj są dziewczyny chowane pod kloszem, szkoła-dom i gdy podrywa je ktoś inny niż wychudzony studencik to są podniecone. Spróbuj zagadać do takiej Karyny, która wie jak wygląda życie to skończysz z butem w zadku :D

Gość gość
gość dziś dziewczyny chowane pod kloszem są bardzo dobre. Delikatne, słodkie, nie maja setki partnerów seksualnych. Karyny też wyrywałem ale one zazwyczaj mi sie nie podobaja bo maja ostry makijaż i są roszczeniowe nie ma z nimi o czym pogadac

Gość gość
strasznie gardzę kolesiami którzy traktują przedmiotowo inną osobę,jak spotkam śmiecia który zajmuje się wyrywaniem naiwnych panienek tą metodą lub inną do wykorzystania jak mięso napluje mu w pysk

Gość gość
Zgrywanie samca alfa przez samca beta jest żałosne i żadne triki nie pomogą. Żadna nie będzie wzdychać i cierpieć, że taki typ się nie odzywa. Sorry, nikt nie zauważy, że pan Janusz zbieracz złomu struga niedostępnego. Ogólnie takie triki działają tylko na kobiety zakompleksione i z daddy issues, ale też trzeba coś sobą reprezentować, to nie jest strategia dla lamusów

Gość gość
albo się umówię i jak on się zrelaksuje obetne mu fjuta

Gość gość
chociaż można odgryźć to byłoby bolesne,tak z zaskoczenia gdy myśli ze będzie miło

Gość gość
nie odpowiadałabym za coś takiego,szczękościsk,występuje przy osłabionych stawach szczęki

Gość gość
A pan, który tu struga"miszcza" podrywu- taa wszyscy wierzymy w podboje faceta, który gnije na damskim forum razem z prawikami i 40letnimi managerami..

Gość gość
Oj chyba panie prawda w oczy kole

Gość gość
a co ma mnie koleć ? koleś użył tych jak określił delikatnych panienek studentek ,w seksie nawet myśląc tylko o sobie,i jest dumny z siebie,a nie ma z czego,bo jest nędzny ,ja mam prawdziwego faceta ,i oceniam z góry i oświadczam co myślę o nim ,zresztą o tych niuniach podobnie ale pewnie miały nadzieję że nie są skończonymi zabawkami do których on nie ma żadnego najmniejszego szacunku