Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet mowi ze zarabia 4 tys. na ręke ,ale widzialam jego pit i cos nie gra

Polecane posty

Gość gość

przypadkiem zobaczylam na jego biurku pit i zajrzalam. znamy sie juz dwa lata i on ciagle mowi ze zarabia 4 tysiace na reke.okey ,ale dlaczego więc jest napisane ,że musi doplacić 1600 zł do US za zeszly rok i ma przekroczony drugi próg podatkowy?

Gość gość
wydaje mi sie ,że powinien zarabiac jednak więcej miesiecznie skoro ma przekroczony drugi próg dochodu...

Gość gość
widocznie dzieli pensję między dwie dziewczyny albo jest skromnym człowiekiem i nie lubi sie chwalić zarobkami

Gość gość
przypadkiem zobaczylam na jego biurku pit i zajrzalam ale juz idiotka w tym oto picie nie zobaczyła ile dostaje i nie podzieliła tego na 12 miesięcy

Gość gość
to ja autorka. widzialam dochod roczny i wynosi dziewiecdziesiat tysiecy zlotych za rok. mam to podzielić i wyjdzie mi kwota brutto tez miesieczna?

Gość gość
widzialam dochod roczny i wynosi dziewiecdziesiat tysiecy zlotych za rok. mam to podzielić i wyjdzie mi kwota brutto tez miesieczna? a jak myslisz? poza tym dochód z pracy, czy też np sprzedał samochód lub coś innego, darowiznę dostał itp?

Gość gość
to 7 500 miesięcznie brutto, czyli 5290 na rękę miesięcznie. Nie musi ci sie chyba wyliczać co do grosza, tym bardziej ze nie sadze zebys ty tyle samo wnosiła do związku. a poza tym nie jesteś zona tylko dziewczyną

Gość gość
poza tym może mieć 4 tyś pensji, a po prostu czasem dostaja premie, które zwiększaja roczny dochód I dlaczego dobrze zarabiajacy chłopak jest z dziewczyna tak głupia, ze nie wie jak pit sprawdzić?

Gość gość
nie wiem, ile miesiecznie zarabia, ale zdolala doczytac sie, ze musi doplacic i ze przekroczyl drugi prog podatkowy? postaraj sie lepiej misia