Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On przerywa kontakt wzrokowy po 5, 6 sek. co to znaczy

Polecane posty

Gość gość

Patrzy na mnie w grupie, mowi slowa kierowane do wszystkich, ale patrzy na mnie. Gdy ja podtrzymuje spojrzenie, to po ok. 5, 6 s on nie wytrzymuje i kieruje wzrok w bok. Innym potrafi dluzej patrzec w oczy. I pewnie gdybym ja pierwsza zerwala spojrzenie, to on by nadal mowil patrzac na mnie. Jak zerwal ten kontakt, to to bylo tak jakby pekl, nie bylo to plynne przejscie, tylko widac ze sie zestresowal. Co to znaczy? Potem jeszcze zlapalam go jak patrzyl mi na biust gdy mialam glowe gdzie indziej zwrocona.

Gość gość
A czym to złapałaś, że patrzy jak głowa była gdzie indziej? :O

Gość gość
Tym, ze odwrocilam sie na powrot w jego strone i przylapalam go, gdy to robil, jak odrocilam sie, to nie zdazyl od razu oderwac wzroku, to chyba dosc zrozumiale, ale rozumiem ze cos ci nie odpowiada w tej historii, wiec szukasz dziury w calym... I tak bywa.. Czekam na inne wypowiedzi

Gość gość
nie szukam tylko się zastanawiam dlaczego wszystkie baby myślą, że każdy facet patrzy im na cycki?

Gość gość
Rozumiem. Jednak mozesz zastanawiac sie nad tym w tematach ktore temu sluza, bo ten jest o czyms innym

Ja raczej miałam tak że to ja...przerywałam zawsze kontakt wzrokowy...on mógł się jeszcze gapić...jak jakiś psychol...:P...ale nie wiem czy to cokolwiek oznacza...tym bardziej że ten twój robił to gdy mówił coś do grupy ludzi...więc to normalne że szukał osoby aby nawiązać kontakt wzrokowy...po to aby nie czuć się jakby mówił do ściany...może inna sytuacja byłaby gdyby to długie spojrzenie miało miejsce gdy oboje milczycie...?

Gość gość
Wobec tego - dlaczego gdy widzi ze ktos go slucha, zestresowany odwraca wzrok? Poza tym mial kilka innych osob, na ktorych mogl zawiesic spojrzenie. Wczesniej tez ja urywalam jego spojrzenia, ale tym razem postanowilam spokojnie patrzec, jak mowi, no i.... nie wytrzymal, widac bylo w jego oczach napiecie. A kiedys gdy mowil do innych osob - tak jak to mowisz - zeby nie mowic do przyslowiowej sciany, to caly czas trzymal wzrok i patrzyl bardzo dlugo tym osobom w oczy, akurat wspominam 2 inne kobiety, ktore pamietam z innych sytuacji.

Gość gość
Zapytaj się go, może Ci odpowie :)

Gość gość
00.31 te inne dwie kobiety normalnie hipnotyzował a ciebie nie to znaczy, że nie nadajesz się na medium

Gość gość
Kocha Cię. ;)