Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak dziewic to poważny problem dzisiejszych czasów

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Życie z facetem nigdy nie jest dobre, bo każdy chce seksu, a od dziewic, to już całkiem fuuuu

Gość gość
gość dziś A co ma piernik do wiatraka? Żadna nie chce być twoją sponsorką i masz problem? Zasady moralne tego wymagają, a nie twoje marzenia o starszej kobiecie, która będzie cie sponsorować. W normalnym społeczeństwie ludzie robią rzeczy dozwolone dla małżonków po ślubie i dotyczy to obu płci, bo inaczej to grzech, cudzołóstwo i niemal prostytucja, a mężczyzna ma być przykładem dla syna!

Gość gość
Seks jest zbyt fajny żeby trzymać dziewictwo dla jednego :) Nie róbmy z kobiet mitycznych świętych .Seks jest dla wszystkich ludzi. Kiedyś kobiety były dziewicami bo były pasy cnoty ,ale średniowiecze już minęło więc będzie ciężko ! hahahah haa a

Gość gość
No ja jestem dziewicą i co z tego? Nie uszczęśliwia mnie to w ogóle - wręcz przeciwnie.

Gość gość
Wymaganie od kobiety dziewictwa przez całe życie to torturowanie jej - ma czekać przez np.10 lat na jedynego i nie mieć przyjemności bo musi tylko z nim? To jakiś dziwny wymysł (mężczyzny) - kobieta - święta dziewica- nie wiem czemu pomimo postępu to nie poszło do lamusa. Kobieta jako człowiek ma potrzeby seksualne i ma prawo je spełnić z kim chce . Nie musi być to jeden - jedyny . To normalne ,że ma duże libido i uprawia seks bo chce rozładować napięcie :) Wątpie żeby dziewica była zadowolona z tego ,że nią jest - pewnie sfrustrowana .Zapewne to dla niej nie wspaniałe gdy ona dziewica a ten jedyny już spał z 10 innymi dziewczynami.... Lepiej jak partnerzy mają podobną liczbę osób z którymi sypiali bo wtedy wszyscy będą zadowoleni.

Gość gość
Tylko niech kobieta w tedy nie wymaga kasy podrywu i ogarniania życia

Gość gość
Facet mający kobietę "po kimś" na ogół jest mniej zaradny życiowo. Skoro sam godzi się być frajerem to wiele od niego nie oczekujcie. Max picie piwa przed TV. Prawdziwi ludzie sukcesu sa sobie pierwszymi. Rooochacze i dooopodajki to margines społeczny bez wartości i zasad.

Gość gość
Jest dokładnie odwrotnie, dziewic chcą maminsynki nieudacznicy co maja ego wywindowane do sufitu.

Gość gość
gość dziś Masz jej to zapewnić, choćbyś zdychał, bo w tradycyjnych rodzinach to facet jest odpowiedzialny za wszystko i tego nie zmienisz, drogi postępowcu i sam też masz być nietknięty, bo tego wymaga tradycja, a ty chcesz na nią pluć!

Gość gość
gość dziś Chłopaczku, ja nie wiem gdzie Ty żyjesz :D Bo albo chcesz tradycyjnego układu, albo nie i wtedy masz pełno kobiet, które mają gdzieś Twoje średniowieczne upodobania, ale u tych, które same o siebie dbają, bo to dziś standard, to raczej poklasku nie uświadczysz, bo człowiek, który zna swoją wartość nie tknie palcem kogoś, kto na wstępie ma go za g****o i dotyczy to obu płci.

Gość gość
Gadacie ze kazdy chce seksu a dlaczego tak jest? Powodem jest rozwiazlosc kobiet. Nikt nie chce byc frajerem co musi czekac na seks wiecej niz tydzien skoro innym dajecie. Psujecie mezczyzn swoja rozwiazloscia i feminizmem a potem marudzicie ze takie sa skutki.

Gość gość
gość dziś Ale nawet prawiczki chcą seksu i zwłaszcza od dziewic. To wy nie potraficie sie powstrzymać, bo przecież te kobiety was nie gwałcą, tylko sami idziecie, zamiast zaczekać na żonę dziewicę!

Gość gość
No cóż, dziewicą się jest tylko do pierwszego razu, a życie płynie dalej, ja uważam że dziewczyna powinna zdobyć doświadczenie w seksie zanim podejmie decyzję o małżeństwie po to żeby nie związać się z byle nieudacznikiem a potem tego żałować.