Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zajadek

pękające kąciki ust, problem, który trwa

Polecane posty

Gość zajadek

Prosze pomóżcie, niestety nie umiem poradzić sobie z pękającymi kącikami ust, ciągle sa czerwone, i jak jedno pęknięcie sie zagoi, za chwilę pojawia sie nastepne, mecze sie juz ponad miesiac. Używam teraz masc chlorchinaldin h przypisanej przez lekarza, do tego biore witaminy, i owszem pęknięcia szybciej sie goja, ale nadal sie pojawiaja, jak pozbyc sie tego paskudztwa.

Gość gość
Zrób sobie morfologie mi robily

Gość gość
witamina B2.-3x dz po 3-4 sztuki.przejdzie napewno.

Gość zajadek
a jak długo trzeba brać B2? uzywam kompleksu witamin, ale nie pomaga, morfologie tez zrobie.

Gość gość
Może masz anemie

Gość gość
Tez brałam wit chyba własnie b2 i przeszlo. A przez kilka miesiecy nie moglam sobie poradzic,tak mialam spekane usta ze szok.

Gość gość
do zajadka-witamine B2 koniecznie 3x dziennie po 3-4 tabletki.zajada zaczyna zarastac po jednym dniu,ale bierz jeszcze kilka dni po zagojeniu.multiwitaminy i witamina B kompleks nie pomoze ,bo musi byc wysokie stezenie witaminy B2.

Gość gość
musisz pić dużo spermy

Gość zajadek
po tej maści od lekarza wszystko ładnie się goi, ale co z tego jak rano jest ok, a już wieczorem pojawia się nowe pęknięcie. Spróbuję B2, lekarka mówiła że to może być spowodowane nadmierną higieną jamy ustnej, że wyjałowiłam sobie te miejsca, i nie ma żadne bariery ochronnej, stąd ta maść. No więc sparzyłam wrzątkiem szczoteczkę do zębów razem z rączką, trzymam ją osobno, i nic.

Gość gość
Ja tak miałam jak zazywalam pigulki antykoncepcyjne,bylam u lekarza i dostam recepte na wit b2,przeszlo szybko. Pozniej w ktorej ulotce od wit przeczytalam ze powinno sie uzupelniac wit b przy doustnej antykonc,bo zaburza wchlanianie wit b.