Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale mnie syn wkurzył

Polecane posty

Gość gość

ma dwóch kolegów braci i jak szedł dzisiaj na dwór to chciał abym mu dała na loda a także dla tych kolegów, no nie, wkurzyłam się na maksa, matka tamtych kolegów dostaje 500+, plus rodzinne na nich, razem 1200 zł, matka pracuje na czarno bo by nie dostała na pierwsze, a ja zapieprzam za 1600 zł + alimenty 300 zł na syna, nie dostaję ani rodzinnego, ani 500+ i mam tamtym kupować, ja pieprzę takich kolegów, wytłumaczyłam synowi 11 lat, że absolutnie ma nie kupować nikomu, bo on nie dostaje za darmo od rządu 600 zl tak jak inni dlatego, że dla rządu jedynacy to nie są dzieci i ma dbać tylko i wyłącznie o siebie.

Gość gość
Debilka. Zeby ci w gardle ten lod stanal

Gość gość
No i ?

Gość gość
Świetne podejście... Win dziecko za to że partia zadzaca ma takie a nie inne podejście.

Gość gość
Popieram autorke.ja bym wogole nie dal ale kupił lody do domu i zjadl sam z dzieciakiem.

Gość gość
Autorka to wariatka i ktos powinien to zgłosić na policje. Ona codziennie zaklada xx tematow dot 500 plus. Zal dziecka ze ma taka matke:(

Gość gość
Dlaczego autorka ma kupowac lody dla obcych bachorow? Dzieciak moze zjesc dowolna ilosc lodow z autorka w domu.

Gość gość
a dlaczego ma kupować innym, po prostu inne dzieci traktuje tak jak rząd jej dziecko potraktował, i o co wy się tak trzęsiecie, przecież rząd sam uczy jak należy postępować

Gość gość
Wogole nie dawac kasy dzieciom! Ale w ramach rekompensaty kupic mu nowa gra na ps4 albo isc z synem do kina.

Gość gość
nie dostanie nowej gry na ps4 bo nie ma za co, przecież nie dostaje 500+ bo to nie jest dziecko

Gość gość
A czy to Syn jest winny tego ze masz męża nieudacznika patrz byłego i masz alimenty 300zl a nie 3 tys??? Poza tym może ci koledzy mu kupili już cos tam. Ty Jak wychodzilas na dwór to liczylas z koleżankami każdego chrupka w paczce która kupilyscie. Co za czasy lepiej było bez 500 plus każdy dostawał 0 oczywiście poza tymi co i tak dostawali rodzinne wychowawcze czy jakie tam jeszcze są zasiłki.

Gość gość
do gość dziś -rząd tak traktuje te dzieci jak nie dzieci to dlaczego ona ma swoje dziecko inaczej uczyć.

Gość gość
Ta od 500+ plus,znowu nadaje. Chce ci sie tak ciagle,i tak nie dostaniesz tego pińćset.

Gość gość
do gość dziś - zgłosić na policję to powinien ktoś ciebie, bo jak dostajesz 500+ to masz opiekować sie dziećmi a nie siedzieć na forum a dzieci samopas puszczone

Gość gość
ja daję swojemu dziecku tylko na loda, nie więcej bo podejrzewam, że też by zaraz fundował koledze

Gość gość
Kochana to działa w 2 strony.Następnym razem chłopcy będą mieli na lody a twój syn będzie stał i patrzył jak ono jedzą i 500 tu nie ma nic do rzeczy. Dzieci trzeba uczyć ze trzeba się dzielić.

Gość gość
niech każdy sam zarabia na swoje wydatki, a dzieciaki niech idą do rodziców po kasę na lody a nie do kolegów

Gość gość
do gość dziś - no własnie my mamy uczyć dzieci, że należy się dzielić a rząd i to katolicki - chrześcijański dzieli dzieci na gorsze i lepsze, bo np. moja córka jest w anglii i tam na pierwsze dziecko dostają więcej a na każde i kolejne mniej i każde dostaje i to nie jest katolicki rząd

Gość gość
Zglaszam temat . Ktos powien sprawdzić autorkę .

Gość gość
pod jakim kątem sprawdzić, czy jest w stanie narodzić dzieci czy nie, o to ci chodzi, a in vitro wzięłaś pod uwagę

Gość gość
a ja radzę sprawdzić czy 500+ rodzice wydają w całości na dzieci czy też na swoje przyjemności, bo jeżeli rodzic czy rodzice nie pracują tak jak u mnie po sąsiedzku obydwoje nie pracują to ciekawie z czego żyją, no mając 4 dzieci to wiadomo, że z 500+, rodzinnego itp.

Gość gość
do gość dziś - byłaś w niedzielę w kościele to może lepiej byś się wychyliła z pomocą z tego 500+ co dostajesz na swoje dzieci dla tych co potrzebują np. na chore dzieci

Gość gość
też tak uważam

Gość gość
Policja

Gość gość
A weźcie idźcie się leczyć z tym 500 plus . Przeprowadzcie się wszyscy do angli i bierzcie kasę na pierwsze dziecko . Albo na następne wybory idźcie głosować ja nie dostaje nic i nielamentuje że ktoś dostaje. Bardziej mnie wkurza ciągle rozdawnictwo od zawsze mieszkań socjalnych dla rodzin co się specjalnie melduję żeby dostać mimo że stać ich na kredyt pomoc dla niepracujacych spacejlanie niż to ze ktoś dostanie 500 plus. Idźcie się wszyscy leczyć naród który za 500 plus się sprzedał a teraz lamentuje że jedni dostali a inni nie a jakby każdy dostał to by badali ze drugie dziecko mniej kosztuje a trzecie to wogome dostawać niepowinno.