Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dokuczaja mi w pracy ,że moja jedyna córka nie wychodzi za mąż....

Polecane posty

Gość gość

Jak sie bronic ? Nie maM sil juz sie tlumaczyc z tego powodu.. MÓJ SZEF I MOJE KOLEZANKI Z WIELKĄ TROSKĄ pytają czy sie nie martwie ,że moja córka nie wyszla jeszcze za mąz a ma juz 30 lat skonczone i zebym cos robila w tym kierunku ,żeby zostac w koncu babcią....dogryzaja na kazdym kroku..nie wiem juz co im mowić,bo córka tak naprawde nie chce brac slubu mimo ,że ma faceta.

Gość gość
o rany,chyba mieszkasz na jakims padole,gdzie jedynym celem w życiu jest wyjść za mąż i dzieci mieć,współczuję

Gość gość
Ale co masz "robić w tym kierunku by zostać babcia"? Jeżu ty z jakimiś zboczeńcami pracujesz!!!! ;-)

Gość gość
Niezliczone zacofancy. Współczuję. Ja bym powiedziała że przynajmniej się nie rozwiedzie bo teraz co drugie małżeństwo to czeka.

Gość gość
Macie racje ,że mieszkam i pracuje na padole bo to male miasteczko. Ciagle slysze ,że powinnam juz dawno byc babcią i ze czas ucieka ,a córka nie młodnieje tylko coraz starsza i ,że mi wspolczują bardzo,że wnuka mi nie dała do tej pory..co ja mam tym ludziom odpowiadać?dlaczego oni mnie tak dręczą?sprawia im to radosc ,że mi dokopią?

Gość gość
Prowo -50/10. Wymyśl lepsze.

Gość gość
Współczuję Ci bardzo,w dużych miastach ludzi nie obchodzi życie innych osób.Powiedz im na złość,że dla córki najważniejsza jest kariera i nie każdy musi żyć według jednego schematu,poza tym statystycznie w Polsce co 2 małżeństwo się rozpada,a babcią nie musisz być.Co ich to obchodzi masakra jakaś,żeby tak z butami wchodzić w życie innych ludzi.

Gość gość
chcialabym zeby to byla prowokacja ,ale nie jest. lludzie wpieprzaja sie w moje zycie z butami i nic z tym nie zrobie..moja wina jest taka ,że nie umiem im odpowiedziec dosadnie i tak zeby ich zatkalo....zawsze maja radosc ,że ich pytania sprawiaja mi przykrosc..a ja chcialabym im pokazać ,że wcale mnie to nie boli..ale nie umiem im tak odpowiedzieć..

Gość gość
O losie... Cieszę się, że mieszkam w dużym mieście, bo bym chyba nie wyrobiła w takim zacofanym środowisku :/ W miastach jest pod tym względem ogromna swoboda! Ale a propos porady co im odpowiedzieć na takie odzywki, no to właśnie w ten punkt (tj. zamieszkanie) bym uderzyła ;) Wymyśl coś w stylu, że Twoja córka nie wychodzi za mąż, bo ma gdzieś taką prowincjonalną mentalność" itp...

Gość gość
Mam taka ciotkę wścibska :-) Jak kolejny raz pytała moja matkę czemu bez ślubu żyjemy, czemu dzieci nie ochrzczone itp to usłyszała " cała Anka, dla mnie najważniejsze ze sa szczęśliwi i zdrowi a co u Twojej Agnieszki? Złożyła juz pozew o rozwód czy jeszcze zdrada nie wyszła?" Zapadła głupia cisza, potem jakieś awanturki ciotka z córcia miała i od tamtej pory mojej matce głupich pytań nie zadaje :-)