Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o zachowaniu meza

Polecane posty

Gość gość

Ciągle łapie mnie albo za tyłek albo za piersi.Nie znosze tego.Mowie mu o tym ale nic sobie z tego nie robi.Po glowie dostanie i drze się ze go bije.Czy to jest normalnie jego zachowanie.?

Gość gość
tez bym chciała zeby mnie łapał

Gość gość
Mój mnie posuwa od tyłu na stojąco kiedy robię śniadanie.

Gość gość
To z Toba cos jest nie teges nie lubisz tego czy co???

Gość gość
Mój lubi żebym chodziła po domu bez majtek. Jak stoję w kuchni przy bracie w samej koszuli to bierze mnie ostro od tyłu. A jak nakładam jedzenie na talerze to wkłada mi rękę między nogi i robi palcówki. Ostatnio przy myciu podłogi zrobił mi nieziemską monetkę, a potem w******yl aż mi po nogach pociekło.

Gość gość
no nie lubie tego.

Gość gość
Jeśli w ogóle, w żadnej sytuacji np. podczas oglądania filmu i przytulania się, tego nie lubisz to się zastanów co jest nie tak w Waszej bliskości, ze to nie sprawia Ci przyjemności. Sam fakt, że olewa to co do niego mówisz (nawet jeśli się z Tobą nie zgadza) to źle świadczy. Bo jak jest problem to go trzeba rozwiązać a nie działać dalej po swojemu. Ale z drugiej strony - jeśli Twój mąż robi to mając wyj****e na wszystko, przychodzisz zmęczona z pracy z zakupami i nawet się nie rozbierzesz a on przychodzi Cię obmacywać "bo mam ochotę" no to jestem w stanie zrozumieć. Próbowałaś z nim obgadac te sprawy?

Gość gość
tak.lubi sobie podotykac.A mnie to wnerwia. Gotuje maca.Sprzatam maca.Przechodze obok niego maca. ile można.Mowic. nic sobie z tego nie robi.

Gość gość
Mój też tak robi, ale ja to uwielbiam :-D

Gość gość
A moj robi rzadko :( chcialabym czesciej.

Gość gość
Zawsze tak było czy od niedawna? Może seks za rzadko? Mój też mnie obmacuje, ale jak dobitnie powiem żeby.......to daje spokój.

Gość gość
odkad [amietam.Tak seks jest rzadko nawet jest 2 miesieczna przerwa.

Gość gość
I co Ty jesteś zadowolona z takiego związku? Ty nie masz popędu, mąż Cię nie jara, seks uprawiacie raz na ruski rok, dla męża z kolei jesteś kawałkiem mięsa do obmacania. Przecież to się na terapię nadaje, błędne koło - on jest napastliwy i Ty masz coraz mniejszą ochotę, Ty masz coraz mniejszą ochotę i go odrzucasz - jego coraz bardziej nosi. Musicie szczerze pogadać o swoich potrzebach, w razie konieczności pójsć na sesję do seksuologa. Co to za małżeństwo gdzie dwie strony są niezadowolone?

Gość gość
z wiekiem mam coraz mniejsza ochote na seks.Tak ze 2 miesiące jestem w stanie wytrzymać.W tyg. praca dom , obowiązki wiec wieczorem o czym marze to pojsc spac. Dziecko za sciana tez to nie sprzyja do czestego seksu.Po za tym rutyna/Każdy dzień taki sam.W weekendy siedzimy w domu..Wakacji od lat nie mamy.Dla nigo wakacje to 3 dni spędzone u jego rodzicow na wsi w lipcu jak zawozimy dziecko. I jak odbieramy.Juz niczym nie potrafi mnie zaskoczyć.Nie stara się.Dzis maz ma wolne ja w pracy.Oprocz obiadu nie zrobil nic w domu.Dziecko na podworku latalo wiec warunki sprzyjaly do zrobienia w domu.Dopiero co na zakupy pojechal bo zabrakło mleka, maslo.A jutro sklepy po zamykane. Bo on nie miał czasu.I jak ja mam mieć ochote na seks?????????No jak?