Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jem za dużo ? 31 tydzień

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj na śniadanie duża bułka pasztetem drobiowym sałata i pomidorem herbata , dwa walki góralki , obiad kotlet drobiowy z zieloną sałatą dwie gałki ziemniaków, na kolacje planuje jajecznice z dwóch jajek z jedną cebulą i dużą bułkę. Dwa jabłka. Czy to jest za dużo niestety nie potrafię dokładnie wyliczyć ile to ma kcal

Gość gość
A po co ci to ? Jedz tyle żeby się najeść i nie przesadzić .

Gość gość
Sukniete jestescie z ta dieta w ciazy. Oczywiscie nie nalezy obzerac sie jak prosie typu jajecznica z bekonem do tego pol bochenka chleba pizza lody trzy czekolady 2-l coli, ziemniaki, dwa schabowe,,kilogram cukierkow. Ale to..

Gość gość
Moim zdaniem ok, ale moze jaja ugotuj zamiast jajecznica i jakiś owoc dorzuć. W sumie zaczynasz ostatnie tygodnie ciąży, wiec nie wiem ile do tej pory utylas, ja bardzo dużo i choć po porodzie połowa tych kilogramów zeszła sama, to teraz żałuje, bo zreszta będę sie musiała potrudzić i i tak nie wiem czy dojdę do wagi sprzed ciąży.

Gość gość
w 3 trymestrze je sie wiecej, bo dziecko najbardziej rosnie, ja podjadalam duzo slodyczy, a przytylam w sumie tylko 10 kg, teraz jestem 1,5 m-ca po porodzie i mam wage sprzed ciazy

Gość gość
Ogólnie nie jedz za dużo smażonego i naprawdę nie przejadaj sie, bo zgaga meczy, zwłaszcza, gdy dziecko juz siedzi wysoko i uciska na żołądek.

Gość gość
Nie, nie jest to jakoś dużo ale odmawiać to chyba sobie nie odmawiasz niczego ;-)

Gość gość
No bez prEsady. Dziewczyna je śniadanie,obiad i kolacje i 2 jabłka. To normalnie jest. Jakby się czekoladą opychala to mogłabyś tak napisać.

Gość gość
Moim zdaniem to też nie dużo chociaż ja jadłam bardzo mało ale ja tak mam że ogólnie za wiele nie jem, maks dwa posiłki dziennie.

Gość gość
Za malo jesz dziewczyno ;) ja jadlam znacznie wiecej a w 38tyg. Ciazy wazylam 60kg....nie jestes glodna?

Gość gość
W ciazy nie powinno sie jesc pasztetu.

Gość gość
Jem 3x tyle. Jestem w 31 tyg. Zaczynalam z waga 62kg przy 174. Teraz waze 68. Nie wiem jak wytrzymujesz na takiej diecie

Gość gość
33-tydzień ciąży. Dziś Bułka z serkiem topionym Dwa kawałki pizzy Sałatka z trzech jajek, majonezu i rzodkiewki Dwie kromki chleba z pomidorem i sałatą Duże kokosowe lody z polewą czekoladową Latte Kiedy mam to jeść jak nie w ciąży? :D