Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorąca13

Żyję w niepewności

Polecane posty

Gość gorąca13

Witajcie. Mam 13 lat i okres spóźnia mi się 2 miesiące. Czy to możliwe, że jestem w ciąży będąc dziewicą? Proszę o pilną odpowiedź, bo nie wiem co mam zrobić ze swoim życiem... :(

Gość gość
A miałaś jakiś kontakt intymny z chłopakiem? Kobiety nie są 'wiatro-pylne', więc spokojnie ;) W twoim wieku miesiączka może być mocno rozregulowana.

Gość gość
pedofilu dorwą cie

Gość gorąca13
Boję się

Gość gość
jestem dziewczyną. W dodatku hetero. Ogarnij się, dziewczynie próbuje pomóc, bo tu taka znieczulica(patrz choćby na siebie), a wiem, że ja będąc w jej wieku też miałam wiele pytań i wstydziłam się zapytać... Aczkolwiek patrząc teraz na nick, nie wiem czy ktoś nie napisał tego dla hecy

Gość gość
Do dziewczyny: jeśli się wstydzisz porozmawiać z rodzicami, poproś kogoś innego dorosłego, by tobie wytłumaczył to i owo na ten temat. Widzę, że chyba nie bardzo chcesz o tym gadać, w sumie po komentarzu po moim, nie dziwie się w ogóle... Nie ma co się denerwować, bo przez to też może Ci się spóźniać ;) Nie martw się na zapas, kobiety już tak mają. Miałam koleżankę, która miała 17 lat i raz-dwa razy w roku spóźniał jej się okres. Jednak w takich wypadkach najlepiej do ginekologa się zapisać, gdybyś miała tak częściej (wtedy najlepiej jakbyś porozmawiała o tym z rodzicami). Kochana, bez kontaktu intymnego z mężczyzną nie można zajść w ciąże, spokojnie:)