Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam w czym chodzic nic do niczego z ubran nie pasuje

Polecane posty

Gość gość

Dzis cireplo a ja nie mam w co się ubrać.A musze wyjść z domu.

Gość gość
mogę ci pożyczyć , mam 2 worki ubrań do pozbycia się z szafy

Gość gość
ja tez zrobiłam porządek w szafie i pewlno ubran popwyrzucalam. a teraz nie mam w czym chodzic.

Gość gość
kupiłam sobie nie dawno w diversie kurtke granatowa.Kupilam ja tylko dlatego ze kosztowala 50zł.a teraz ciężko mi do niej dobrac buty. kurtka estrella diverse.Jakie buty do niej pasuja??hepl

Gość gość
mi się zdaje że botki jakieś na obcasie albo płaskie mokasyny

Gość gość
lumpeksy sa, rusz dupę i sobie kup

Gość gość
w lumpie udaje mi się tylko znalesc fane kurtki i dżinsy.A reszte jak kupowałam to wogole nie noislam i powyrzucałam. o jedynie fajne sa koszulki sportowe- mam do biegania.

Gość gość
Zaopatrz się w taką bazę jednolitych, prostych rzeczy które do wszystkiego pasują, w jakimś łatwym do zestawiania kolorze (np. czarnym). Ciemne jeansy, proste czarne spodnie, spódnica ołówkowa, bluzki bez nadruków i udziwnień, "codzienny" żakiet - zawsze da się to z czymś dobrać.

Gość gość
Bo trzeba robić przemyślane zakupy i mieć tzw. baze wtedy nie można powiedzieć, że nie ma się z co ubrać.

Gość gość
no wlasnie mam problem z kupnem tej bazy.Co w tym powinna się znajdować?Nie nosze spodnic.

Gość gość
mibardziej chodzi o kurtke czy buty. mam czarne materiałowe spodnie 7/8. eleganckie bluzki ze 3. 2 koszule i taka jeszcze 1 na krotki rękaw. to tyle z mojej bazy.

Gość gość
Ja od ponad roku sobie robię "bazę", już kilka razy ubrania oddawałam (bo oddaję tylko to co bez żalu umiem się pozbyć). Generalnie przede wszystkim dbam by nie było nadruków, ozdób itp i by kroje były proste, dopasowane do mnie i mojej figury, tylko sukienki i spódnice są ciekawsze i bardziej wzorzyste. Z kolroó akurat mam głównie dużo szarości i jasnych i ciemnych przydymione i stonowane niebieskie, granatowe, ciemnozielone, czerni mało. No i staram się kupować rzeczy, które w 100% mi się podobają (to główna zasada właściwie). Więc nawet jak jest fajna promocja to i tak staram się nie kupować czegoś "bo tanie i całkiem ok".

Gość gość
chodze po sklepach ale nic mi się nie podoba.Np. dżinsy wszędzie rurki.W co się nie ubiore to wyglądam zle.

Gość gość
jhk