Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starbucks coffee

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie opinię na temat tej kawiarni. Wydaje się być droga. Czy kawa tam jest warta swojej ceny? Lubicie tam chodzić?

Gość gość
Przerost formy nad treścią i smakiem, jak każda sieciówka zresztą. Unikam. Wolę klimatyczne małe lokalne kawiarnie/herbaciarnie.

Kawa jak kawa. Nawet dobra, prawdę mówiąc. Ale i gdzie indziej można kupić dobrą kawę (mówię o kawiarniach, nie o tzw. sieciówkach). Nie jest szczególnie droga, w wielu miejscach spotykam podobne ceny. No i najważniejsze... nie cierpię tam chodzić!!! :P

A nie cierpię, ponieważ sporo młodych dziewczyn przychodzi się tam polansować i popiać z zachwytu nad kawą, a potem wrzucić sweet focie na Fejsbuczka. A ja lubię spokój :P

Gość gość
Ze wszystkich sieciówek, o tej mam najgorsze zdanie. Zawsze mam po ich kawie sensacje żołądkowe (i zawsze dam się ponownie namówić). W innych sieciówkach to się nie zdarza. Drogo, a do tego nie lubię jak mówi mi się na "ty", a tam to norma.

Gość gość
Jeszcze raz ja, z 13.26 Wolę także klimatyczne kawiarnia albo małe punkciki gdzie jest dosłownie jeden-dwa stoliki dla klientów (we Wrocławiu, jak ktoś zainteresowany, np. Dwie małpy, swego czasu uwielbiałam Merlin Cafe w rynku, bo z głośników sączyły się tam starocie w stylu Franka Sinatry, a obsługa po pewnym czasie już mnie kojarzyła, ale niestety zamknęli, w przejściu na Jana Pawła jest też malutka Turkawka, takie klimaty lubię).

Gość gość
11.36 Też nie lubię "lansiarni" z głową w laptopach.

Gość gość
A mnie wkurza pytanie o imię

Gość gość
z tym imieniem to prawda. nastepnym razem powiem ze Pusia albo Pelagia. green cafe nero bije ich na leb na szyje

Gość gość
Przypomniało mi się jak jakiś czas temu w sieci Empik do klienta płacącego kartą, zwracano się po imieniu (bo się imię na terminalu wyświetla). Szybko ten pomysł zarzucono. Polska to nie USA i średnio się takie "tykanie" do klienta podoba.

Oni potem to imię wypisują na kubkach (tych kartonowych - strasznie mnie to wkurza, bo wygląda nieestetycznie).

Gość gość
Lepiej napić się dobrej kawy w domu. W necie jest cała masa przepisów na kawy i inne napoje, jakie można kupić w sieciówkach.