Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tajemnicza śmierć Magdaleny Żuk która wyskoczyla ze szptalnego okna w Egipcie

Polecane posty

Gość gość
Ale po niej widać że zakochana

Gość gość
TERAZ DOPIERO gryzie jego -sumienie, to co Magda przeżyła na. Jeśli nie miał emocji w czasie rozmowy z Magdą, to już po śmierci doszło do niego co się jej stało. On zdaje sobie sprawę co przeszła.

Gość gość
Słuchajcie filmik markusa zdał rolę? A no zdał bo teraz zrzuca wszystko na Maćka, teraz może gadać to complanowal gdy sprawa się słynie"mnie tam nie było " nie wiem co się tam stało itd.Więc alibi które sobie nagrał zdało egzamin na 6 A Rutkowski ich wszystkich kryje bo ma w tym interes,nie rozwiązał ani jednej "tajemniczej "sprawy bo bał się lub dostał grubo w łapę

Gość gość
7:53 To akurat była tez moja wersja wydarzeń i jak widzę, bardzo prawdopodobna. Najbardziej logiczna.

Gość gość
Na nagraniu z lotniska w Polsce dziewczyna zachowuje się zupełnie normalnie.

Gość gość
gdyby w polsce uczciwie chciala pieniadze zarobic to by nie zginela

Gość gość
Poczekajmy na wyniki sekcji i ewentualny material z monitoringu na lotnisku w Egipcie. Markus udziela wywiadow w TV a nie przed śledczymi? Alibi doskonale - mnie tam nie bylo... a kolezka ktory widzial Magde jako ostatni przed smiercia? Jesli to zmowa to kazdy obwini oczywiscie denatke. Dlaczego Magda zajmuje sie arab rezydent i grupa facetow? Dlaczego nie polska rezydentka? Dlaczego nikt z konsulatu nie interesuje sie rozrabuajaca na lotnisku obtwatelka Polski? Moze nie rozrabisla bo to sciema?

Gość gość
mareczek znowu sie wywinie musi miec dobre uklady

Gość gość
gość 01:50 ..szczeniak z Legionowa który dilował na potęgę, a złapany połknął dilkę i się udusił mimo próby pomocy przez gliniarza, też potem wg. rodziny i znajomych "okazał się" dobrym, grzecznym i ułożonym młodym chłopakiem z wielkimi aspiracjami, a policjant przy okazji okrutnym mordercą ;) ... xx Tu 100% racji, tak było. A jak w przypadku M. Żuk to się może okaże, ale póki co wszyscy tylko spekulują, żadnych końcowych niepodważalnych! dowodów.

Gość gość
W 2:15 minucie sciaga nogi z kanapy! Tak wyglada rozmowa z Magda przerazonego jej losem chlopaka?! Facet lezy wygodnie na kanapie?! https://youtu.be/ntobo4BkyAM

Gość gość
gość dziś za dużo pitbulla się naoglądałeś :o

Gość gość
1. MIT - Magdę chciał sprzedać Markus arabom - to dlaczego Magda sama kupiła bilet na wycieczkę i to jeszcze za pieniądze pożyczone od rodziców? Dlaczego wysłał ją nie do Arabii Saudyjskiej do bogatych szejków tylko do biednego Egiptu gdzieś na zad***e do hotelu turystycznego?

Gość gość
2. MIT - Magda świadomie jechała zarabiać pieniądze świadcząc jakieś usługi arabom - Egipt to biedne pogrążone w chaosie państwo, tam nie ma szejków, nie ma ropy. Na zarobek do szejków to się jeździ do Arabii Saudyjskiej, do Omanu i na pewno nie przez biuro turystyczne z innymi turystami z kraju, z resztą to nie był typ dziewczyny to towarzystwa, nie obrażajcie Jej i jej rodziny, 3 MIT - Magdę zgwałciło paru arabów - to po co potem dzwonią na pogotowie? Żeby wpaść? Skoro Magda miała być zgwałcona, to czemu odmawia pomocy lekarskiej? dlaczego nie chce wysiąść z karetki i wraca do hotelu - do oprawców i miejsca rzekomego gwałtu. Dlaczego potem jak ją jeszcze raz zawożą do szpitala, to zachowuje się jak opętana? 4. MIT - ktoś ją wypchnął z okna - jeśli ktoś z jakiegoś niewytłumaczalnego powodu chciał ja zabić, to po co miałby to robić w szpitalu, gdzie są kamery? Przecież mógł to zrobić na pustyni - do szpitala było ponoć 60 km... A oni ją wozili dwukrotnie do tego samego szpitala, 5. MIT - Magdzie podano podstępnie jakieś środki - ale w jakim celu? Pewnie wykorzystania (pigułka gwałtu) - ale te środki działają maks 12 godzin, potem puszczają, a Magda zachowuje się coraz gorzej. Zresztą gwałt obala mit nr 3. To może inne środki - ale w jakim celu - brak motywu. Dla zabawy nikt nikomu za darmo nie podaje narkotyków - to drogi towar.

Gość gość
c.d. Nieracjonalne zachowanie Magdy, która odmawia wszelkiej pomocy, w tym od polskich turystów, lekarzy, mówi od rzeczy, tłumaczy tylko jeden smutny fakt: nagły atak schizofrenii: Słyszy jakieś głosy, potem pisze do znajomych, że czeka na nich w pokoju, mówi turystom, że szuka chłopaka, potem atak szału na przemian z apatią. Świadkowie zeznają, że w ogóle nie schodziła na posiłki, stan był co raz gorszy. Chodziła powolnym dziwnym tanecznym krokiem ubrana nieadekwatnie do pogody, ponoć chodziła też po dachu hotelu (ten fakt właśnie zaniepokoił Markusa). Pewnie wyłączyła telefon albo się jej rozładował, nikt nie znał pinu, więc rezydent ustalił telefon do Markusa i z nim rozmawiał ze swojego aparatu. Nagrana rozmowa nie była pierwszą, stąd dość spokojne jej prowadzenie przez Markusa, który chciał ją uspokoić. Nagrali rozmowę, bo sami nie wierzyli w to co widzą i słyszą. Magda ponoć miała wcześniej problemy z rozpoznaniem, z kim rozmawia... Poczytajcie o tej chorobie - 27 lat + silne przeżycie to idealne warunki do wywołania ataku schizofrenii. Prowadzi w 10% przypadków właśnie do samobójstwa...

Gość gość
te wasze teorie są tak głupie jak by tu pisały tylko 10 latki

Gość gość
A ja mam przeczucie, ze ta Magda odwalila jakas akcje. Byla w cos zamieszana. Skoro ja zg****ili czemu nie poszla na policje, czemu nie probowala tlumaczyc w szpitalu tylko sie szarpala ze wszystkimi. Czemu nie wrocila do Polski jak byla juz na lotnisku tylko odwalala akcje i watpie, ze to przez narkotyki. Niemozliwe zeby dwa szpitale, pol Egiptu, wszyscy goscie hotelu spiskowali tylko dlatego, ze jakas blond z Polski przyjechala...normalna kobieta nie leci sama do muzulmanskiego kraju(podobno byla wyksztalcona, wiec chyba nie glupia), a jak miala atak paniki to musialaby bac sie tez wczesniej, wiec miala w tym wyjezdzie wiekszy cel... wydaje mi sie, ze ona duzo klamala, to nie tyle narkotyki i jakies psychiczne zaburzenie, ale ten jej Marcus tez klamie. Cos razem wymyslili, ale plan sie nie powiódł i teraz on probuje tuszowac i ratowac swoja d**e. Watpie, ze podczas rozmowy byla pod wplywem narkotykow, bo by nad soba nie panowala ktos powiedzial, ze celowali do niej, ale to bylo na ulicy...

Gość gość
Możecie mi tak na chłopski rozum wytłumaczyć jakim cudem kupiła mu bilet bez ważnego paszportu? Na stronie biura R. trzeba podać nr paszportu i datę jego ważności, a następnie widnieje informacja : Minimalna ważność dokumentu, jaka jest wymagana do przekroczenia granicy podana jest w opisie imprezy. Dane należy podać przed terminem wyjazdu. Zapoznałem się z informacjami dotyczącymi ważności dokumentu. Więc rezerwacja bez ważnego paszportu nie przejdzie tak? To miał ten bilet czy nie miał? ;)

Gość gość
Czy ktoś z Was potrafiłby mi wytłumaczyć o co chodzi z tą "bajeczką" tu: http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/michal-r-tlumaczy-dlaczego-nagral-rozmowe-magdaleny-zuk,739087.html Dzięki‼

Gość gość
Przestancie oskarzac, ze kazdy arab to g****iciel, ona byla jakas narkomanka albo psychicznie chora i tez mysle, ze dosyc latwa, wiec jaki g****.

Gość gość
Dziw‪ki żałujecie i tyle.

Gość gość
TVN na spółke z nieDetektywem R. mataczy, oj aż niemiło. Kogo kryjecie? pojawił się film z monitoringu w szpitalu w Hurghadzie. i co? Magda na łóżku próbuje rozwiązać (przegryźć) bandaże którymi związano jej ręce... to robi osoba która niby miała mieć złamaną lewą nogę w 3 miejscach, pękniętą kość czaszki, złamana rękę, obojczyk? której odessano prawie 2 litry krwi z płuc? no proszę. wiem że komuś zależy na ukręceniu sprawie łba ale to nie ubiegły wiek i jedyna prawda tylko w 'Prawdzie'...

Gość gość
nawet osoba lekkich obyczajów czy menel z ulicy jest wobec prawa równy każdemu innemu obywatelowi Polski. w praktyce tak nie jest jednak śmierć pani X czy pana Y powinna być tak samo potraktowana przez wymiar sprawiedliwości.

Gość gość
czy Magda wyskoczyła 2 razy? i w jednym szpitalu i w drugim? czy moze wyskoczyła w PortGhalib kilka razy? dziwne? bo niby jak pojechała do Hurghady była konająca... a potem szarpie się z bandażami mimo złamań... ja tego nie kupuję. Polska Prokuraturo pokaż że śmierć Polaka znaczy coś więcej niż zero.

Gość gość
kawał s**********w z was. naprawdę, aż brak mi słów. śmiejecie się z osób, które jak mogą, starają się wyjaśnić, co się stało, a wy kim jesteście ? Araby by was tak broniły myślicie :D ? kawał szmatławców z was. nie chodzi oczywiście o ślepe oskarżanie i szukanie winnych, ale nazywanie świętej pamięci Magdy chorą psychicznie czy dziwką to cholerne s************o, karma do was wróci i to szybciej, niż myślicie. tym bardziej, że to co robicie, to zniesławiacie i pomawiacie tą dziewczynę. 09:50 - jesteś taka głupia czy tylko udajesz ? wiadomo, że "lepiej" (o ile w ogóle można użyć tego określenia w takim kontekście) odebrać komuś życie w szpitalu, ZWALAJĄC NA RZEKOMĄ CHOROBĘ PSYCHICZNĄ I GWARANTUJĄC SOBIE ALIBI ORAZ TO, ŻE NIKT NIE BĘDZIE SZUKAŁ SPRAWCÓW, niż wywozić na pustynię i zabijać, bo wówczas na mocy prawa międzynarodowego dziewczyna i sprawcy byliby poszukiwani i tacy zabójcy już nie czuliby się bezpiecznie. to, co siejesz, to celowa dezinformacja, by odsunąć jakiekolwiek podejrzenia od realnych sprawców.

Gość gość
09:50 - jesteś taka głupia czy tylko udajesz ? wiadomo, że "lepiej" (o ile w ogóle można użyć tego określenia w takim kontekście) odebrać komuś życie w szpitalu, ZWALAJĄC NA RZEKOMĄ CHOROBĘ PSYCHICZNĄ I GWARANTUJĄC SOBIE ALIBI ORAZ TO, ŻE NIKT NIE BĘDZIE SZUKAŁ SPRAWCÓW, niż wywozić na pustynię i zabijać, bo wówczas na mocy prawa międzynarodowego dziewczyna i sprawcy byliby poszukiwani i tacy zabójcy już nie czuliby się bezpiecznie. to, co siejesz, to celowa dezinformacja, by odsunąć jakiekolwiek podejrzenia od realnych sprawców.